Weekoverzicht 19: Voetbal, eten, en een bloggersevent!

Cliché, maar waar. De tijd vliegt! We gaan alweer de 20e week van het jaar in. Maar niet voordat ik even terug blik naar de afgelopen week. Michael had een weekje vrij, ik was wel gewoon aan het werk. En dus kwam ik de meeste dagen van de week thuis terwijl het eten al voor me klaar stond. Heerlijk! Kijk je mee naar weekoverzicht 19?

Maandag

Work, work, work. Ik heb het al eens eerder gezegd maar de maandag begint altijd relatief lang (een half uurtje langer dan normale dagen). Eenmaal thuis bewerkte ik nog mijn weekend vlog en deed ik verder lekker helemaal niets.

Dinsdag

Op dinsdag kwam mijn moeder gezellig langs op kantoor. Aankomende week gaan we naar een nieuw pand verhuizen dus dit was zo’n beetje de laatste mogelijkheid om te zien waar ik de afgelopen 3,5 jaar heb gewerkt. Na een rondje door kantoor gingen we gezellig samen lunchen.
En, lijken we op elkaar?
Michael was ondertussen de hele dag spelletjes aan het spelen met een vriend. Er was dus niet voor me gekookt maarrr: er werd wel lekker patat en saté bij de snackbar voor me gehaald ;).
Om al dat eten een beetje te compenseren ging ik ’s avonds nog even een rondje hardlopen tijdens de zonsondergang. Dat ging echt super lekker!

Woensdag

Ha, weer niet de aller gezondste maaltijd denkbaar. Michael was op woensdag namelijk met mijn broer Amsterdam in. Ik sloot rond etenstijd gezellig bij ze aan.
Na het eten ging ik naar huis, waar ik nog even van het zonnetje genoot in de tuin. Michael en mijn broer bleven nog even in Amsterdam.

Donderdag

D-day!!! De halve finale van de Europa League. Man, man, man wat was dat spannend! Ik denk dat ik 5 jaar van mijn leven kwijt ben, maarrr: we zijn door!

Vrijdag

Vrijdag kreeg ik bij thuiskomst een lekker bordje met asperges. Veel te veel, wel erg lekker! 🙂

’s Avonds keken Michael en ik nog een filmpje en verder was de avond niet heel erg spannend.

Zaterdag

Op zaterdag ging ik namelijk op tijd weer naar Amsterdam voor een bloggersevent georganiseerd door Viking. We kregen drie leuke workshops: handlettering, stempels maken en een soort van scrapbooken. We werden verwend met een heerlijke lunch en al met al was het gewoon een zeer geslaagde dag. Heel erg leuk om wat medebloggers te ontmoeten!
De uiteindelijk buit! Zoals je wellicht kan zien heb ik een driehoek stempel gemaakt. Niet het meest creatieve stempeltje, maar wel een erg leuk eindresultaat al zeg ik het zelf!
Bij thuiskomst was project kapstok aan de beurt. Een paar dagen ervoor hadden Michael en ik een mooie kapstok uitgekozen (eindelijk, na 6 jaar samenwonen). En die moest opgehangen worden in de gang..
Gelukkig zijn we ondertussen erg handig geworden dus was dit binnen een half uurtje gepiept: score! Ik ben er erg tevreden mee :). Nu hoeven gasten (en wij zelf trouwens ook niet) eindelijk onze jassen niet meer gewoon in de gang neer te kwakken!

’s Avonds keken we naar het Songfestival. Tenenkrommend maar stiekem toch ook wel genieten.

Zondag

Stiekem niet een foto van afgelopen zondag, maar na een paar uur te hebben geluierd ging ik lekker een rondje hardlopen.
In de middag werd er naar de laatste wedsrtijden van het seizoen gekeken. Hoewel ik had gehoopt dat Ajax toch nog landskampioen zou worden gun ik het Feyenoord ook wel. Dus voor alle Feyenoord fans: van harte gefeliciteerd! 🙂
Na het voetballen deed ik boodschappen, schreef ik wat blogjes en deed ik verder lekker niks (behalve nog een selfie maken om de week mee af te sluiten ;)).

Hoe was jouw week?

5 Comments

 1. Morgaine 15 mei 2017

  En zo vliegt er weer een week voorbij, hahahaha ja vooral het voetbal natuurlijk, en euro visie, niets van gezien dit jaar, nog een deel Netflix en daarna gewone opnames die ik had staan, was veel te druk om te kijken gisteren samenvatting gezien van Feyenoord en Ajax en dat is het wel, naast werk en dus veel rust.

  Jouw week was een stuk voller in elk geval, maar nu heb ik ook weer een date staan in deze week.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Yes-R What the #hack?My Profile

  Beantwoorden
 2. Benthe 15 mei 2017

  Ik vind je driehoekjesdesign heel erg leuk 😃, lekker vrolijk met die kleurtjes! En ondanks dat ik net gegeten heb, kreeg ik toch weer bijna trek van dat bord met asperges. Man man, dat ziet er superlekker uit 😍!!

  Beantwoorden
 3. Charèl 15 mei 2017

  Je lijkt echt op je moeder hihi! Leuk weekje weer! EN die asperges zagen er lekker uit!
  Charèl onlangs geplaatst…Coffee scrubMy Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 15 mei 2017

  Oh die patatjes zien er zo lekker uit, daar heb ik nu wel zin in. Leuk weekoverzicht weer en wat leuk dat je moeder voorbij komt 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Small Talk on Sunday #53My Profile

  Beantwoorden
 5. Saskia 16 mei 2017

  Hardlopen tijdens zonsondergang.. Ik zou ook zeker wel eens willen skaten bij zons-op of ondergang<3 Lijkt me prachtig! Gelukkig gaat het weer de aankomende dagen meezitten dus kan ik de skates weer onder het stof vandaan trekken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge