Weekoverzicht 20: sporten en heel veel spierpijn!!

Het was een gek weekje voor mij. Afgelopen dagen is ons kantoor verhuist, en om die reden werkte ik op donderdag en vrijdag thuis. Niet echt favoriet bij mij, omdat ik het eigenlijk best wel saai vind zo zonder collega’s. Al geeft het natuurlijk wel wat vrijheden. Al met al weer een prima weekje met een weekend dat in het teken stond van heel veel spierpijn! Kijk je mee naar weekoverzicht 20?

Maandag

Op mijn werk kregen we te horen wat we voor de verhuizing allemaal moesten doen. Vrij weinig: onze persoonlijke spullen in een doos stoppen en stickers op onze spullen plakken. En op donderdagmiddag en vrijdag thuis werken. That’s it!
In de avond kwamen Michael zijn ouders even langs op de koffie. Nog voor moederdag haalde ik een bosje bloemen!
En de hondjes waren ook gezellig mee! Hier ligt hond nr 1, hondje nr 2 staat net niet op de foto (die ligt onder de stoel links ;)).

Dinsdag

Lekker hoor Deen! Op zondag kocht ik kipfilet (met als houdbaarheids datum zondag 21 mei), maar toen ik het pakje op dinsdag open maakte rook het al bedorven. Die heb ik dus maar niet gebruikt…
’s Avonds keken Michael en ik weer verder naar Designated Survivor. Tot nu toe een erg leuke serie!

Woensdag

Vroeg op, en naar de sportschool! Op bovenstaande foto was ik net klaar.
Ik ging overigens even op de scooter. Die is vorige week weer gemaakt en wilde hem nog even extra gebruiken om ervoor te zorgen dat de accu niet nogmaals leeg zou raken ;). Vanaf deze week zal ik hem weer elke dag gaan gebruiken om van en naar werk te komen!
Doei, leuk kantoor! Woensdag was mijn laatste dag. Ipv de donderdag ochtend nog naar kantoor te komen besloot ik ’s ochtends ook maar gewoon thuis te werken. Dat scheelt toch behoorlijk wat reistijd..
Woendag was trouwens echt een prachtige dag. Bloedje heet, dat ook. Dus in de avond genoten we nog lekker van het zonnetje in de tuin. Zo fijn, een tuin hebben!

Donderdag

Een dagje thuis werken! Omdat je dan natuurlijk geen reistijd hebt had ik tussendoor tijd om van mijn rijpe bananen een lekker bananenbrood te maken.
Het resultaat mocht er weer zijn!
In de tuin kwam familie gans langs. Wat een hoop kleintjes!
’s Avonds na het eten ging ik naar buiten voor een rondje hardlopen. Dat was weer lekker!

Vrijdag

Van thuis werk dag nr 2 maakte ik, overdag, helemaal geen foto’s. In de avond ging ik lekker lang naar de sportschool. Er kwamen 2 vrienden van Michael spelletjes spelen hier dus ik vluchtte lekker het huis uit ;). Haha, nee hoor. Maar ik vond het wel een mooi moment om even rustig naar de sportschool te gaan.

Zaterdag

Holy guacemoly… Daar dacht mijn lichaam de volgende dag iets anders over. Behoorlijk wat spierpijn (al wist ik toen nog niet wat mij de volgende dag te wachten stond..).
Om twee uur ging ik de stad in om het bokketochie te vieren (bokketochie = bier drinken). Tussendoor nog even een turkse pizza naar binnen werken en uit eindelijk om half 12 naar bed.

Zondag

Auuwwww! Had ik op zaterdag al behoorlijke spierpijn.. op zondag was ik al helemaal niet vooruit te branden. Man, man, man, wat was dit lang geleden! Het begon al om 3 uur ’s nachts, toen ik wakker werd van de pijn!! :(. Ik heb dan ook de hele ochtend, en het begin van de middag in bed door gebracht…
In de hoop dat mijn spierpijn minder zou worden ging ik in de middag voor een lange wandeling. Of dat hielp weet ik niet, maar kwaad kon het in ieder geval niet.

Na mijn wandeling ging ik aan de slag met het eten en keken we weer een aflevering van Designated Survivor. Nog even blogjes schrijven, in bad (ook weer in de hoop mijn spierpijn te verminden) en naar bed!

Aankomende week is ook weer een gekke week. Op maandag begin ik meteen met een cursus de hele dag. Op dinsdag ga ik dan voor het eerst werken in het nieuwe kantoor (zin in!) en op donderdag een extra dagje vrij. Kom maar op met die week!

Heb jij nog een beetje kunnen genieten van het lekkere weer van afgelopen week?

3 Comments

 1. Morgaine 22 mei 2017

  Thuis werken, ik kan dat ook niet hoor, denk ik, tenminste, wat ik mijzelf opleg stel ik al uit, lijkt mij voor een baas net zo erg, oh lekker ben thuis, kan later starten en bla, hahahaha

  alhoewel ik nu wel zit te haken, en dat doe ik ook voor mijn werk, maar lijkt niet op werk 😉

  Spierpijn na sporten, ze zeggen toch altijd, volgende dag meteen weer sporten inderdaad, geen idee of dat waar ik, heb nu al een halve week last van spieren in onderrug, doe van alles, rekken, strekken, bewegen, fietsen, lopen, en het blijft maar zeuren, volgens mijn fysio peut, lichte slijtage…

  Natuurlijk heb ik zeker genoten van het weer!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…To do listMy Profile

  Beantwoorden
 2. Charèl 22 mei 2017

  Ik krijg altijd een boost van jouw sportritme, heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Saskia 28 mei 2017

  Wat een fijne week zo te lezen, behalve de spierpijn uiteraard. Ik moet echt hoognodig weer gaan sporten, maar met dit warme weer kan ik me er niet toe zetten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge