Weekoverzicht 21: Nieuw kantoor, nieuwe telefoon en heerlijk weer!

Hoe kan ik weekoverzicht 21 anders beginnen dan met een opmerking over het heerlijke weer? Niet dus! Man, wat een heerlijk weer was het afgelopen week. En dan hadden we ook nog eens de mazzel om op donderdag vrij te zijn. Hoewel het sporten er even bij in schoot heb ik wel echt een top weekje achter de rug! Kijk je mee naar weekoverzicht 21?

Maandag

Maandag begon anders dan andere maandagen. Met een aantal collega’s volgde ik een training in Amsterdam Noord. Die was rond een uur of 4 afgelopen en daarna reed ik naar de tuin van mijn schoonouders…
Waar Michael en ik werden verwend met een heerlijke barbecue. Dat is nog eens een goed begin van de week.

Dinsdag

Hallo, nieuw kantoor! Op dinsdag ging ik voor het eerst aan de slag in ons nieuwe kantoor. Wat een ruimte! Zo fijn!
Dat moest natuurlijk gevierd worden met taart. Ook al geen slecht begin van de week ;).
Op de terug weg naar huis bleek ik nog niet zo goed in het inschatten hoe laat ik weg moet om de pont te halen.. 11 minuten wachten..

Woensdag

Over woensdag heb ik vrij weinig te melden. In de avond keken we naar de finale met Ajax – Manchester… Verder zal ik er weinig over zeggen (behalve dan dat het een belabberde wedstrijd was…).

Donderdag

Joepieeeeee! Een extra vrije dag! Dat moest gevierd worden met deze schattige broodjes :D. En wat een geluk met het weer!
We werden uitgenodigd door een vriend van Michael om te gaan varen in Amsterdam. Dit bakbeest (op de foto oogt ie een stuk kleiner dan hij in werkelijkheid was) hebben we heerlijk door de grachten van Amsterdam gevaren!
Heerlijk!!
Doe mij ook maar zo’n boot ;)!

Vrijdag

Vrijdag was even heftig.. Toch iets te veel zon gezien en wellicht een drankje te veel.. Maar onze nieuwe pingpong tafel op werk heeft me door de dag heen gesleept. Zo tof dat we die nu ook hebben (naast tafelvoetbal en een flipperkast).

Zaterdag

Zaterdag gingen we naar wijkopenautos.nl toe.. Om onze auto te verkopen. Dat was totale verspillen aangezien ze zo ongeveer de helft onder de marktwaarde gingen zitten. Thanks, but no thanks..
En ik kreeg een belletje dat ik mijn nieuwe telefoon in de winkel kon ophalen. Tadaaaa! De samsung s8!
So pretty!! Beetje jammer dat op deze foto meteen ook weer mijn vette vingers op het scherm laten zien ;).

We hebben zaterdag lekker de hele middag in de tuin gezeten. Bloedje heet, wel heel erg genieten!

Zondag

Zondag ochtend ging ik even naar de stad. Wat nieuwe zomer kleren kopen (en een hoesje voor mijn nieuwe telefoon). En dit boek, die ik aan het einde van de dag overigens al weer uit had ;).
Michael was de hele middag weg, ik lag de hele middag in de tuin. Rond etenstijd kwam hij terug met.. McDonalds. Heel slecht, maar ik had er echt heel veel zin in :D.
Lekker hoor, dat buiten in de tuin zitten. Dat het ontzettende hooikoorts problemen oplevert neem ik maar een soort van voor lief. Man, wat voelde ik me de afgelopen dagen beroerd door de hooikooirts. Hier had ik het even helemaal gehad. Maar goed, liever hooikoorts en mooi weer dan geen hooikoorts en regen.

’s Avonds las ik al weer mijn boek uit (veilig binnen omdat ik het buiten niet meer trok). Echt, een heerlijke week zo. Waar kan ik tekenen voor altijd zulk lekker weer?

Heb jij ook zo genoten van het weer of waren de afgelopen dagen te warm voor jou?

14 Comments

 1. Simone 29 mei 2017

  Ik heb het met mijn medicijnen aardig doorstaan de afgelopen dagen met hooikoorts, gelukkig! Wat een verschrikking is dat. Wijkopenautos.nl is inderdaad waardeloos. Ik ben bij een concurrent van hun geweest vorig jaar en precies hetzelfde probleem. Als je er echt snel van af moet is het een optie maar goed.
  Simone onlangs geplaatst…Ultieme zomerhits die op repeat zullen staanMy Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 29 mei 2017

  Dit was zeker een topweek met mij een zeer onverwachte afsluiting, hahaha stonden mijn ouders zomaar voor mijn deur, doen ze anders nooit 😉

  En ik geniet, zaterdag was ik echt weer onder de levenden, open lucht, over de 30 graden, heerlijk gefietst, en de dagen daarvoor ook wel.

  En die boot, wauw, voorin in de boeg, zoveel ruimte om te chillen! Ja super gaaf, ik hoop ook iemand te treffen ooit met vaarbewijs in elk geval 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…The new ride.My Profile

  Beantwoorden
 3. Barbie 29 mei 2017

  Wat heerlijk zo’n boottochtje!
  Barbie onlangs geplaatst…Ik ben een homewrecker, een sidechick en een harteloze sletMy Profile

  Beantwoorden
 4. Natascha 29 mei 2017

  Ik heb ook zo genoten van het weer, het was mij niet te warm hoor 🙂 Ik heb alleen ook last van hooikoorts dus ik weet hoe je je voelde. Maar inderdaad liever dit dan regen!

  Beantwoorden
 5. Evelyne 29 mei 2017

  Voor mij was het weer veel te warm. Vroeger kon ik daar nog wel tegen, maar hoe ouder ik word hoe erger het word. Ik leef dus bijna in een bunker als het ware. Vandaag voel ik mij trouwens verschrikkelijk loom, lui, moe.. Gelukkig heb ik vandaag vrij, maar ik zou toch nog mijn auto willen wassen en binnen stofzuigen :/

  Beantwoorden
 6. Romy 29 mei 2017

  Balen dat je zo’n last hebt van je hooikoorts! Maar zo te horen heb je desondanks lekker genoten deze week. Leuk dat jullie een nieuw kantoor hebben, zeker als een pingpongtafel bij is 🙂 En varen is heerlijk met dit weer! Jammer dat het autoverkoopbedrijf een aanfluiting was. Wat stom dat ze zo weinig boden!
  Romy onlangs geplaatst…9 fijne manieren om de dag af te sluitenMy Profile

  Beantwoorden
 7. Neverdullmoments 29 mei 2017

  Vet leuke weeek zeg en wow wat hebben jullie een relaxte tuin aan het water!! En heel herkenbaar haha, die vette vingers 😉

  Beantwoorden
 8. Nesrin 29 mei 2017

  Wat een leuke week heb jij gehad. Nieuw kantoor, nieuwe telefoon en lekker weer. De hartvormige broodjes zijn zo leuk.

  Beantwoorden
 9. Chare 29 mei 2017

  Wauw wat een groot kantoor! Wat was het heerlijk he van het weekend!

  Beantwoorden
 10. Joanne 29 mei 2017

  Genieten toch, met dat weertje! 🙂
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Face it bagMy Profile

  Beantwoorden
 11. Saskia 30 mei 2017

  Ziet er allemaal erg leuk uit. Balen joh van je hooikoorts. Ik kan zelf nooit zo goed tegen hitte, dus heb lekker vaak binnen gezeten 🙂

  Beantwoorden
 12. Danique 30 mei 2017

  Wat een heerlijke week! Ik vind dit weer stiekem ook iets té om naar school te gaan of te werken. Doe mij maar 22 á 23 graden. Gaaf zeg om op die boot te zitten, dat lijkt mij ook erg leuk!
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 21My Profile

  Beantwoorden
 13. Lieke van Veen 30 mei 2017

  Wat heerlijk zo’n boottochtje. Jij hebt wel echt een chille werkplek zeg.Lijkt me best leuk zo’n pingpong tafel op het werk
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  Beantwoorden
 14. Jenn 31 mei 2017

  Helemaal met je eens wat betreft de hooikoorts hoor. Fijne week!
  Jenn onlangs geplaatst…‘Maar ik kan je geen korting geven hoor…’ – veggie updateMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge