Weekoverzicht 22: Hooikoorts alert!

Wat kan ik over de afgelopen week zeggen? We hadden nog steeds heel veel geluk met het weer. Iets waar ik zeker niet over durf te klagen. De keerzijde van dit weer is alleen dat ik ontzettend veel last heb gehad van mijn hooikoorts. Maar goed, je kan niet alles hebben ;). Weekoverzicht 22 is aan de beurt!

Maandag

Met het pontje naar mijn werk! Heel fijn dat ik nu super makkelijk met de scooter of fiets (zodro die gemaakt is) naar kantoor kan. Veel fijner dan de trein!
Op zondag was ik de stad in gegaan om wat nieuwe zomerkleding te kopen. Op maandag nam ik een shoplog op die dinsdag online kwam. Blij met mijn nieuwe kleding!
Michael ook blij want die had een nieuwe computer (of computer onderdelen moet ik eigenlijk zeggen) besteld. Op maandag was alles binnen en werd hij door een vriend geholpen met het in elkaar zetten ervan! Kind zo blij!

Dinsdag

Op de foto komt het niet helemaal over, maar op dindag kwam er een enorm cruise schip voorbij gevaren bij kantoor. Lijkt me opzich ook wel eens leuk, een cruise op zo’n boot maken ;).

Woensdag

Deze mooie rozen kregen we van mijn schoonouders. Pretty! Op woensdag (en dinsdag en donderdag trouwens) was ik tot laat (als in later dan normaal) aan het werk. Dat krijg je als het overgrote deel van je klanten in Amerika zitten… En een deel van je collega’s. Niet favoriet, maar soms moet het even.

Donderdag

Joepieeee! Mijn sandaaltjes kwamen binnen. Ik had geen goede zomerschoenen meer dus ze waren hard nodig. Ook hier erg blij mee!

Vrijdag

Bluhgg, donderdag avond gingen mijn hooikooirtklachten door het dak heen. Dat resulteerde in vrij weinig slaap van donderdag op vrijdag. Vrijdag avond deed ik dan ook vrij weinig. Michael was bij vrienden dus die kreeg nog een kusjes foto!

Zaterdag

Whoeps, hier ging iets mis. Ik maakte helemaal geen foto’s ;). Heeft er wellicht mee te maken dat ik ook vrijwel niks deed. Michael en ik deden boodschappen voor de rest van de week, keken Designated Survivor… en dat was het wel zo’n beetje. Heerlijk lui, maar daar is het weekend voor toch?

Zondag

Zondag besloot ik anders aan te pakken. Het eerste wat ik deed?
Hardlopen! Het was ontzettend warm in de zon, en ook ontzettend druk op mijn route. Heel veel hardlopers hadden hetzelfde idee!
Na het hardlopen sprong ik snel onder de douche om de pollen van mijn lijf af te spoelen. En daarna was het tijd voor een gezond ontbijtje. Skyr (zo lekker) met verse aardbeitjes (nog lekkerder!).
Michael speelde ondertussen computer spelletjes. En na mijn productieve ochtendje verviel ik ook weer een beetje in het patroon van die dag ervoor. Luieren, Designated Survivor.. Je kent het wel. Ook kwam mijn moedertje nog gezellig even langs voor, ik zou willen zeggen een kopje koffie, maar het was een glaasje water :D.
Op zondag had ik wel nog de energie en zin om wat lekkers te koken. Dit bonenprutje! Heel lang niet meer gegeten, wel heel erg lekker én makkelijk om te maken. Klik HIER voor het recept.

Maandag (vandaag dus ;)) nog heerlijk genieten van een extra vrije dag. Heer-lijk! Overdag staat er weer niet veel op de planning, ’s avonds ga ik gezellig eten met mijn beste vriendinnetjes. Nu al zin in!

Wat ga jij op deze extra vrije dag doen? Of heb je, helaas pindakaas, toch geen vrij vandaag?

3 Comments

 1. Saskia 5 juni 2017

  Skyr wil ik ook nog eens proberen, maar dan na mijn zuivelvrije weken 🙂 Leuke foto’s. Fijn Pinksteren 🙂

  Beantwoorden
 2. Morgaine 6 juni 2017

  Ja, meis, de hooikoorts, die was ooit ook zo erg bij mij, dat je eigenlijk niets meer deed, ik hoop dat ook jij eroverheen komt op een dag en dat het dan zoals bij mij nu, hooguit een paar niesbuien zal geven in de avond en misschien wat tranende of juist droge ogen, maar weten dat het daarbij blijft voor een uurtje of zo…

  Aardbeitjes, ja heb ik ook nog staan, hahahaha heerlijk, maar even zonder iets erbij, gisteren ben ik mijn lichaam uit gekrampt, omdat ik zondag een dagje op pad was geweest met een gewone goede vriend. Per auto dit keer, maar een avontuur, het lijkt wel of ik 3 dagen weg ben geweest, hahahaha er staan al 2 delen met foto’s op blog en voorlopig? 😉

  X

  Beantwoorden
 3. Nesrin 8 juni 2017

  Wat een mooie sandalen heb je gekocht! Leuk weekoverzicht weer en wat leuk dat la boyfriend zo blij is met z’n nieuwe computer 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge