Weekoverzicht 27: Fijne eerste week!

Had ik zin in de eerste werkdag na de vakantie? Niet per se nee.. Viel het mee? Ja zeker! Ik heb namelijk weer een heerlijk weekje achter de rug. Lekker sportief geweest, lekker gezond gegeten, en een fijn weekend achter de rug! Kijk je mee met weekoverzicht 27?

Maandag

Op maandag stond er een redelijk snelle maaltijd op de planning. Ik had weinig zin om uitgebreid te koken na mijn eerste werkdag (waar ik werd verwend met 250 mailtjes in mijn mailbox, joepie!). Deze heerlijke rode linzen met wortelsoep ging er heel goed in. Klik hier trouwens voor het recept :).

Dinsdag

Voor de dinsdag bakte ik weer eens een vers broodje in onze broodbakmachine. Hij was weer super goed gelukt. En die geur! Zo lekker!
’s Avonds ging ik weer eens voor het eerst in een paar weken naar de sportschool. Dat was toch ook wel weer even lekker!

Woensdag

Jaa, de masseur kwam  weer langs op werk. Heerlijke stoelmassage gehad!
Ahh hier was ik zo pissig over. Michael was pas heel laat thuis, dus na het opwarmen van een soepje dacht ik, ik maak alvast het eten voor morgen klaar. Deze kip had nog goed moeten zijn, maar bij het open maken kwam me er toch een rotte lucht tegemoet. Die kon dus weg. En dat is al de tweede keer in korte tijd dat de kip van de Deen niet goed was. Ik was er zo pissig over dat ik zelfs een klacht heb ingediend. Waar ik overigens nog niets van gehoord heb….Dus in plaats van een kip curry maken ging ik vlak voor zonsondergang een rondje hardlopen. Voor het eerst sinds tijden weer eens de 5 kilometer aan getikt! Dat was dan wel weer erg fijn!

Donderdag

Op donderdag flanste ik een curry, zonder kip (…) in elkaar voor het avond eten. Smaakte gelukkig wel erg goed!

Vrijdag
Op vrijdag maakte ik maar 1 random foto. Dit was op de terug weg naar huis op het pontje…

’s Avonds keken Michael en ik een paar afleveringen van The People v. O.J. Simpson (een leuke serie die we ondertussen al weer af hebben gekeken).

Zaterdag

Zaterdagmiddag was het tijd voor het tweede rondja hardlopen van de week. Dit keer 5.5 kilometer gelopen. Zo fijn dat dat hardlopen zo lekker gaat, zonder pijn in mijn schenen!
Daarna was het tijd om me op te tutten. We gingen in de avond namelijk lekker uit eten met Michael zijn ouders.
Naar het buffet van het van der Valk. Ik was er nog nooit geweest (het is dan ook nog maar een paar maanden open), maar het was echt ontzettend lekker! Een aanrader!
Toen Michael en ik rond een uurtje of 10 weer thuis waren gingen we snel naar buiten om nog een klein stukje te wandelen en te genieten van de zonsondergang. Pretty!

Zondag

Bezoek! Mijn lieve moedertje kwam langs rijden en kon het niet laten om voorbij te gaan zonder aan te bellen. Samen even een drankje in ons nieuwe zitje op het balkon!
En daarna ben ik lekker in de tuin neer geploft. Wat een warmte!

In de avond maakte ik nog een lekkere pasta klaar, en daarna hebben we nog gezellig met de buren in de tuin gezeten. Mooie afsluiting van een fijn weekend. Op naar nog zo’n week!

Heb jij nog wat leuks gedaan dit weekend?

6 Comments

 1. Morgaine 10 juli 2017

  Ik vind het al erg als er meer dan 50 mails staan door omstandigheden, dan heb jij er 250 staan, hahaha hopelijk ondertussen uitgezocht en weg gewerkt, zal vast.

  Van die kip, als de datum nog niet is en je hebt het toch al open, inpakken en terug gaan, daar kunnen ze dan niet omheen! Zelfs 1 dag later, ik zag 6 juli, als je op 7 juli komt vertellen dat je het de dag ervoor geopend hebt, kunnen ze niet omheen… vlees, zelfs een dag later kan nog goed zijn, net als met melk, is het een tht datum vaak, en daarna moet je goed oppassen, natuurlijk, maar kan het vaak nog wel, soms niet.

  Neem dat van een oud cassiere aan, want inderdaad, dit is geen kattenpis, het is geld, een boel geld wat je weg gooit!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De tuin #2: De bloemenpracht op mijn werkMy Profile

  Beantwoorden
 2. jenn 10 juli 2017

  Klinkt als een fijne week!
  jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #131My Profile

  Beantwoorden
 3. Donna 10 juli 2017

  Ah dat brood ziet er zo lekker uit! Ik hou totaal niet van brood, tenzij het vers is. Van die kip, dat heb ik ook wel eens gehad! Helemaal met kip durf je dan het risico niet te nemen. En kippendij is ook nog zo goedkoop niet. Eigenlijk moet je meteen teruggaan naar de winkel, maar dan sta je daar met zo’n opengemaakt stinkend pakje…
  Donna onlangs geplaatst…They Shoot Pictures, Don’t They? #27My Profile

  Beantwoorden
 4. mADELON 10 juli 2017

  Ah balen van die kip, wat Donna zegt, kip is niet heel goedkoop dus dan is het extra jammer en weggegooid geld. EN wat tof dat hardlopen zo goed gaat. Ik doe het je niet na haha
  mADELON onlangs geplaatst…Boeken die indruk op mij maaktenMy Profile

  Beantwoorden
 5. Joor 10 juli 2017

  Jeetje wat vervelend van die kip zeg!! 🙁 en dan nog niet eens een reactie gekregen daarop… Leuke en sportieve week !! Goed bezig! Lekker vers gebakken brood!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : een avondje Scheveningen!My Profile

  Beantwoorden
 6. Sylvia 10 juli 2017

  Ah getsie balen van de kip zeg! Zonde van het geld hopelijk reageren ze alsnog snel! Wat heb je toch mooie krullen.. klein beetje jaloers hier😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge