Weekoverzicht 28: Run Forrest Run!

En we hobbelen weer rustig de week door. Van een dagje thuis werken, lekker wat kilometers met de benenwagen, klussen, en een nieuwe buiten keuken.. Deze week deed ik van alles wat! Wel weer een top weekje moet ik zeggen. Hier komt weekoverzicht 28!

Maandag

Joepie! Een nieuw bandje voor mijn Fitbit, die was op kantoor geleverd in het weekend. Hij ziet er opeens super chique uit al zeg ik het zelf. Erg blij met deze aankoop! Ik vind het ook lekkerder zitten dan het standaard rubberen bandje moet ik zeggen.
Ha, Michael en ik kwamen thuis, hadden gegeten en dachten nog even het laatste setje van een Wimbledon wedstrijd mee te pakken. Gewoon eventjes.. De laatste set duurde ruim twee uur dus dat eventjes werd iets langer ;)..
Daarna nog snel naar buiten voor een rondje hardlopen, douchen en naar bed!

Dinsdag

Op dinsdag werkte ik thuis omdat onze auto APK gekeurd moest worden. Brengen, halen, en tussendoor dus hard aan het werk. ’s Avonds had ik eigenlijk weer zin om hard te lopen maar ik doe het rustig aan, ik wil mijn spieren niet overbelasten. Dus in plaats van hardlopen ging ik voor een avond wandeling. Mooie bloemen in de straat!

Woensdag

Op woensdag ging ik weer naar buiten voor een rondje hardlopen! Normaal gesproken ren ik zonder muziek, vandaag probeerde ik het eens uit met muziek. Ik ben er nog niet van overtuigd…

Donderdag

Kan je het verhaal van de kip nog herinneren van vorige week? Ik kreeg een tegoedbon als compensatie. Dat is dan wel weer netjes :).
En ik ging ’s avonds weer aan de wandel. Maandag, dinsdag en woensdag had ik de 10.000 stappen gehaald. Dat wilde ik doorzetten!

Vrijdag

Ah dat is nou eens leuk. Van een collega kreeg ik een stekje van deze plant! Ik weet alleen niet meer hoe die heet. Wie wel? Ik vind hem in ieder geval erg leuk :).
’s Avonds trakteerde ik mezelf op een bos mooie bloemen…
It’s so pretty <3 Heerlijke grote bos!
En omdat ik mijn 10.000 stappen reeks niet wilde afbreken ging ik in de avond weer even naar buiten voor een kleine wandeling. Niet vervelend deze lucht!

Zaterdag

Klus tijd! Mijn vriendinnetje Laura heeft van de week de sleutels van haar nieuwe huisje gekregen. Er moest geverfd worden dus ik hielp een handje mee. Dit is haar utizicht, echt super tof!
Met de hulptroepen ging het lekker vlot!

In de avond nog even door naar mijn nichtje die haar verjaardag vierde. Ik bleef niet al te lang aangezien ik redelijk moe was.
En het minpuntje van de zaterdag: Omdat ik tijdens het schilderen mjin fitbit af heb gedaan heb ik de 10.000 stappen niet gehaald. Dat was dus het einde van de reeks….

Zondag

Ik werd op zondag heel lief verrast met een ontbijtje op bed. Toen mijn ontbijtje op was mocht ik alleen direct aan de slag om deze grote jongen in elkaar te knutselen. Een gasbarbecue!
Twee uur later was ie klaar! Heel tof ding moet ik zeggen. Na het in elkaar knutselen gingen we meteen even naar de winkel  om een gasfles te halen, en langs de supermarkt voor wat hamburgers. We moesten hem natuurlijk wel direct uit proberen. Ik kan je vertellen: hij is goed gekeurd!
In de middag stapten Michael en ik op de fiets om naar een festival hier in de buurt te gaan. Michael wist ZEKER dat dat op zondag was (dat vroeg ik toen we nog thuis waren).. Niet dus.. Daar kwamen we na 25 minuten fiesten achter (toen we het precieze adres opzochten omdat we de weg niet helemaal wisten). Ik vond het vrij hilarisch, Michael was er minder gecharmeerd van :D.
Dan maar weer rechtsomkeer naar huis en een biertje om de dorst te lessen.
’s Avonds ging ik nog een keer naar buiten voor 5 kilometer. Lekkere afsluiting van het weekend!

En dat was hem al weer, weekoverzicht 28 alweer! De komende week wil ik, naast het hardlopen, ook weer eens de sportschool bezoeken. Verder komt mijn oma gezellig langs en wordt er natuurlijk gewoon gewerkt.

Wat heb jij dit weekend gedaan?

6 Comments

 1. jenn 17 juli 2017

  Lekker. Ik heb dit weekend niet veel bijzonders gedaan eigenlijk, maar dat is ook best fijn.
  jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #132My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 17 juli 2017

  Whahahaha van het festival, nou beweging hebben jullie even gehad, even lekker fietsen is nooit weg 😛

  Ik heb dat ook weleens gehad, maar vaak was het evenement dan verplaatst ook nog, zijn ze goed in hier 😉

  Mijn weekend? Rustig, lekker rustig, beetje mailen, beetje haken, beetje niks doen 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Kramp in je scheenbenen: hoe ontstaat het.My Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 17 juli 2017

  Wat een mooi bandje voor je Fitbit! Love it. Lekker hoor dat je weer aan het hardlopen bent, je prikkelt mij and That’s good.

  Leuk overzicht weer.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik heb ontslag genomenMy Profile

  Beantwoorden
 4. Joor 17 juli 2017

  Haha dat is balen van het festival… Mooie bbq!!! 🙂 Afgelopen weekend heb ik gewerkt 🙂 haha niet veel bijzonders..
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Mijn nieuwe broek met gaten!My Profile

  Beantwoorden
 5. Romy 17 juli 2017

  Wauw, goed bezig met het hardlopen en wandelen! Ideaal, zo’n fitbit! Wat jammer dat het festival op een andere dag bleek te zijn. Maar ook wel weer fijn om dan met een biertje in een café even te zitten 🙂 Die bloemen zijn trouwens echt prachtig! Goed plan om jezelf op een mooie bos te trakteren!
  Romy onlangs geplaatst…Je oude spullen verkopen via Marktplaats? Mijn tips!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge