Weekoverzicht 3: Kan ik al schaatsen?

Een koude week, een vrij pittige stroomstoring, veel sporten, een avondje uit.. Het was weer een bewogen weekje! De belangrijkste vraag die deze week door mijn hoofd ging was: kan ik dit weekend schaatsen? Kijk je mee naar weekoverzicht 3?

Maandag

De wekker ging op maandag weer vervelend vroeg. Maar niet piepen, sportkleren aan en hup, naar de sportschool! Ik moet ook bekennen dat het vervelendste moment het eerste half uur is, maar als ik eenmaal in de sportschool ben is alles vergeven en vergeten. En na afloop? Heel erg blij! Daarna snel naar huis, douchen, en door naar mijn werk. En ’s avonds? Was ik lekker vrij want mijn sportschool bezoekje zat er al op. Whoehoe!

Dinsdag

Dit keer werd ik niet wakker van de wekker maar van een vloekende Michael: geen stroom! Best donker zo met helemaal geen straatverlichting..
Rond 8 uur kwam bij ons de stroom weer terug. Maar de treinen? Die reden nog niet. Pas rond het middaguur gingen die heel sporadisch rijden. Ik bleef dus een dagje thuis werken. Geen zin in die onzin!
Zo kon ik ook mooi de eendjes eten geven! En ik begon ook al een beetje hoop te krijgen om in het weekend te kunnen schaatsen. Op dinsdag konden de eendjes namelijk wel al op het ijs staan!
Rond een uur of 5 liep ik heel snel even naar buiten om van de zonsondergang te genieten. Mooi!

Woensdag

Yep, om 7 uur stond ik weer in de sportschool! Zwaaien met de kettlebells ;).
’s Avonds knutselde ik een maaltijdje in elkaar van dingen die we nog in huis hadden liggen: peultjes, worstjes en zoete aardappel ‘friet’ uit de oven. Lekker!
Daarna deed ik helemaal niks meer. Netflix and chill, ik heb het geperfectioneerd!

Donderdag

Toen ik ’s avonds uit mijn werk kwam was de lucht echt heel erg mooi. Helaas kreeg ik het voor de verandering weer eens niet goed vast gelegd ;). Maar geloof me, het was heel erg mooi!
Na het eten ging ik weer eens lekker in bad. Nog steeds toch wel erg blij met het feit dat we een bad hebben :).

Vrijdag

Had ik zin om weer zo vroeg mijn bed uit te gaan? Zeer zeker niet. Ging ik toch? Ja! Trots op mezelf!
Op mijn werk kreeg ik (weer) een nieuwe laptop. Mijn ‘oude’ laptop, die nog geen half jaar oud was, was zonder reden zo traag als stront. Niet te doen. Blij dat ik nu weer een snelle computer heb, en bijkomstig voordeel: je kan het scherm helemaal omklappen en hem als tablet gebruiken!
Oepsie, tijdens het eten morste ik tomatensaus… Hopen dat deze vlek er uit is gegaan (trui zit op dit moment in de droger…).
’s Avonds gingen we met vrienden de stad in. Coverbandjes van Live en Pearl Jam bekijken. We gingen met heel weinig verwachtingen heen, en het was echt duizend keer beter dan verwacht! Winning!

Zaterdag

Brr, op zaterdag voelde ik me niet zo lekker. Toch iets meer gedronken dan goed voor me was…

We kregen lekker wat bezoek op zaterdag. Eerst kwam mijn moeder even langs. Na de stroomstoring deed de cv van mijn ouders het niet meer (inclusief warm water dus…). Heel irritant. Ze kwam dus even badderen bij ons! Later in de middag kwam een vriend van MIchael ons huis nog even bekijken. Hij had veel geholpen tijdens het verbouwen maar was niet meer langs geweest sinds we er wonen. Het is goedgekeurd!

’s Avonds reden er twee vrienden langs, en die mochten nog even naar binnen voor een drankje ;). Maar niet te lang want Michael en ik moesten weer verder met onze Netflix marathon. Ik denk dat we zo’n 6 afleveringen van Hannibal hebben gekeken op zaterdag ;).

Zondag

De zondag begon met klusjes in huis. Wasjes draaien, heeeeel veel was opvouwen. Blogjes schrijven, een nieuwe kast kopen, ons aanmelden voor de zonnepaneel actie van de gemeente..
En ik ging er op uit om te kijken of er geschaatst kon worden! Er waren een paar mensen op het ijs, maar ik durfde het zelf helaas niet zo goed aan. Ik ben dus bang dat het schaatsen er voor de komende tijd niet in zit. Hopen dat het nog even flink blijft vriezen en ik volgend weekend mijn schaatsen kan onderbinden!

Heb jij wel al op het ijs gestaan?

5 Comments

 1. sammie 23 januari 2017

  Ik zou het ijs ook nog niet op durven hoor, waren weer zat mensen door het ijs gezakt dit weekend. Nu kom ik sowieso al niet zo graag buiten nu, ben helemaal geen kou mens 😀

  Beantwoorden
 2. Sandra 23 januari 2017

  Dat is lekker, een nieuwe laptop via je werk. Hopelijk blijft deze wel snel! Haha en 6 afleveringen Hannibal op 1 dag, dat zou mij nooit lukken. :p
  Het zou leuk zijn als schaatsen volgend weekend kan gaan lukken ja. Ik snap echt niet dat mensen, tegen de waarschuwingen in, tóch het ijs op gingen afgelopen weekend. Ze zeggen het niet voor niks toch? :’) Mij niet gezien hoor, haha!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #91 | Witte wereld, voorpret & H&M saleMy Profile

  Beantwoorden
 3. Benthe 23 januari 2017

  Waaauw, wat supergoed bezig zo vroeg naar de sportschool telkens! Respect! Ah, ik kreeg gisteren superleuke filmpjes van mijn broertjes doorgestuurd die inderdaad op natuurijs stonden. ik baalde zo dat mijn schaatsen nog bij mijn ouders liggen…! Hopelijk gaat het inderdaad nog meer vriezen, ik hou van schaatsen op natuurijs!

  Beantwoorden
 4. Irene | Tussenmarsenjupiter 23 januari 2017

  Ik heb op het ijs gestaan. maar daar blijft het dan ook bij :p haha. En voor het eerst in mijn leven hé! Hier bij ons komt het al niet zo vaak voor dat dat kan en ik ben bang voor diep water. Maar ’t is toch wel bijzonder eigenlijk!
  Irene | Tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 19My Profile

  Beantwoorden
 5. Joyce rdt 23 januari 2017

  Goed dat je niet het ijs op bent gegaan, ik heb heel wat filmpjes gezien met mensen die erdoor zakten haha (wat wel hilarisch was, maar oke). Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#147My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge