Weekoverzicht 30: Good vibes!

Zo, en dat was weer een week voorbij. Een lekker weekje weer. Alhoewel, het weer was wat minder ;). De hardloopschoenen werden goed gebruikt, het sportschool abonnement iets minder dus daar werd een knoop door gehad. Dat, en meer, in weekoverzicht 30!

Maandag

Maandag werd er zoals gewoonlijk gewoon gewerkt. Niets speciaals. En ’s avonds was het lekker weer en ging ik naar buiten om mijn 10.000 stappen te halen. Daar ben ik namelijk nog steeds mee bezig ;). Geen straf met een mooie zonsondergang!

Dinsdag

Whoeps, geen foto’s. Ik kan me ook niet goed herinneren wat ik dinsdag deed. Waarschijnlijk Netflix and chill in de avond. Er zijn weer heel veel nieuwe seizoenen van series die Michael en ik kijken dus we kunnen weer lekker vooruit. Nu met het 5e seizoen van Suits bezig :).

Woensdag

Tijd om hard te lopen! Na het werk was dat. 5 kilometer zaten er weer op. Ik ben hard aan het trainen voor de Damloop by night in september. Dat is 8 kilometer maar ik zou het leuk vinden om daar een, voor mij, mooie tijd neer te zetten. Kom maar op dus met dat hardlopen!

Donderdag

Ha, het was weer zover! Employee of the day! Er word elke dag random een collega gekozen (door een online programma) die de werknemer van de dag is. Hieperdepiep, hoeraa!
En nog een random foto van mij toen ik s’s avonds thuis was. Met mijn nieuwe trui :).
Daarna nog even wandelen buiten. En toen kwam ik deze leuke bloemetjes tegen. Onkruid, maar wel leuk onkruid! In het echt was het nog iets meer oker geel. I like!
Ik werd ook nog getrakteerd op een regenboog (en ja dat betekende inderdaad dat ik een beetje in de regen liep ;)).

Vrijdag

Op vrijdag ochtend was de ijzeren klep van de papieren handdoekjes bij de wc’s keihard op mijn hoofd gevallen. Dat leverde hoofdpijn op dus op vrijdag middag kwam ik eventjes tot rust op de bank…
’s Avonds was ik weer opgeknapt en ging ik naar buiten voor een rondje hardlopen. Ik werd verrast door de regen. Best wel lekker, hardlopen in de regen. Ik vond het dan ook helemaal niet erg! πŸ™‚

Zaterdag

Good vibes! Op zaterdag was een gratis festival in Zaandam, genaamd Good Vibes. Dat wordt elk jaar (nu de derde keer) georganiseerd en is altijd erg leuk dus we gingen er lekker op tijd heen. Hele gezellige middag gehad met vrienden.
Rond etenstijd begon het te regenen (wat ook niet meer op zou houden) dus vertrokken we met zijn alle naar de stad om lekker uit eten te gaan. En nog even een drankje te doen.

Hele gezellige dag gehad dus!

Zondag

De dag begon lekker luierend. Rond een uur of 1 kwam ik pas in actie. Eerst naar de supermarkt om eten voor de komende dagen (en de avond) in te slaan. En deze prachtige bos met bloemen :).
Zondagmiddag was het weer tijd voor hardlopen. Er stond uiteindelijk zo’n 7,5 kilometer op de teller. Lekker! Daarna was het haasten geblazen…
Want mijn lieve vriendinnetjes kwamen langs, en we moesten vroeg eten omdat…
We naar de film gingen! Naar de minions, en die speelde om 10 voor half 7. Wij vonden hem alle drie weer erg leuk! Ik had bij meerdere mensen gelezen dat ze hem niet zo vonden. Ik vond hem weer erg vermakelijk :). Omdat de film zo vroeg speelde konden we daarna nog afsluiten met een drankje bij mij thuis op het balkon. Heerlijk! En een goed einde van deze fijne week.

Waar ik overigens geen foto van heb (omdat het niet iets is waar je een foto van maakt :P) is dat ik mijn sportschool abonnement voor nu heb op gezegd. Ik vond het zonde om die te hebben terwijl ik alleen maar aan het hardlopen ben.. Wellicht dat ik over een paar maanden weer kriebels krijg. We zullen het zien!

Heb jij nog iets leuks gedaan de afgelopen week?

9 Comments

 1. Morgaine 31 juli 2017

  Ik blijf even hangen bij het onkruid, dat is geen onkruid, dat is een geneeskrachtige kruid, wat boerenwormkruid heet en dit kun je er allemaal mee doen, kortom gratis en doe er je voordeel mee, verjaagt zelfs vliegende mieren als het moet, vliegen, muggen… πŸ˜›

  http://www.astrologie.ws/kruiden/boerenwormkruid.htm

  Afgelopen week, ja visite gehad, was erg gezellig, kwam hier eten dus heerlijke lasagne gemaakt, gisteren met iemand anders naar het Speulderbos en ’t solse gat geweest, kortom… onverwachte te gekke dingen πŸ˜€

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Vandaag is geel!My Profile

  Beantwoorden
 2. TypischKim 31 juli 2017

  Leuk om te lezen! Wat vervelend dat je zo’n hoofdpijn had zeg.. Lijkt me ook wel erg pijnlijk om zoiets op je hoofd te krijgen haha.
  TypischKim onlangs geplaatst…Mijn droom werd werkelijkheid: typischkim.com!My Profile

  Beantwoorden
 3. Laura 31 juli 2017

  Lekker weekje! Mooie bloemen!! Ik was echt onder de indruk van je mooie huis. En de film was inderdaad erg vermakelijk πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Sammie 31 juli 2017

  Mooie foto van maandag zeg! Heerlijk zo’n enorme bos bloemen in huis, ik word er altijd zo blij van πŸ™‚
  Sammie onlangs geplaatst…Life lately.My Profile

  Beantwoorden
 5. Jenn 31 juli 2017

  Klinkt als een fijn weekje! En wat een mooie foto, die eerste!
  Jenn onlangs geplaatst…KnobbeltjeMy Profile

  Beantwoorden
 6. Romy 1 augustus 2017

  Groot gelijk heb je om je sportschoolabonnement op te zeggen. Buiten hardlopen is soms juist zoveel leuker (en goedkoper!). Wat leuk dat je naar Despicable Me bent geweest. Dat lijkt me ook zo’n grappige film. En haha, alweer Employee of the day πŸ˜›
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | Juli 2017My Profile

  Beantwoorden
 7. Rachel 2 augustus 2017

  Wat een heerlijk overzicht zeg! en hardlopen kan ik echt niet.. ik wil het heel graag maar dan moet ik het gaan opbouwen!
  Rachel onlangs geplaatst…Mijn roadtrip door Italië – Comomeer & CaldonazzoMy Profile

  Beantwoorden
 8. Marielle 2 augustus 2017

  Jeetje wat heb jij een ontzettend mooi uitzicht vanaf de bank zeg!! Wat grappig dat je werknemer van de dag was, wel een beetje jammer dat dat random gekozen wordt haha.

  Beantwoorden
 9. Saskia 3 augustus 2017

  Wauw, wat een prachtige foto die eerste van de zonsondergang. En de Minions moet ik ook nog steeds heen, deze vakantie<3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge