Weekoverzicht 34: In Keulen voor Gamescom!

Afgelopen week was het weer zo ver: ik reisde met en voor mijn werk af naar Duitsland (Keulen om precies te zijn) voor het gekkenhuis dat Gamescom heet. Het was chaos, het was druk, het was vermoeiend, en het was super leuk! Vandaag een dagje later dan normaal mijn weekoverzicht!

Maandag

Op maandag ging ik gewoon een dagje naar het werk. De laatste voorbereidingen treffen, ’s avonds mijn koffer in pakken en klaar zijn om te gaan.

Dinsdag

Dinsdag was het zo ver. Tijd om naar Keulen te vertrekken. Met de sneltrein, en 2,5 uur later ben je er al weer!
Rond half 2 kwamen we aan in Keulen. Al lopend snel even een foto geschoten van de Dom.
Het was direct rennen en vliegen. Bij aankomst in Keulen snel door naar het hotel om in te checken. Om vervolgens door te crossen naar het event waar ik al meteen 3 meetings had. Van daaruit door naar een event dat meteen naarna begon. Waar we overigens prachtig uitzicht hadden op de dom!!
Met twee van mijn collega’s! Such a pretty viewwww <3!

Na het event (en tijdens het event) werden er nog genoeg drankjes gedronken en rond een uurtje of 3 lagen we eindelijk in bed.

Woensdag

Om 10 uur stond ook weer de eerste meeting gepland (en daarna nog zo’n 6….). Dus 3 uur naar bed voelde de volgende ochtend niet ideaal. ’s Avonds stond er een boot tochtje (inclusief eten en drinken en dansjes) op me te wachten. En na het boot tochtje door naar het volgende feestje. Deze avond werd het kwart voor 4….

Donderdag

Om trouwens een indicatie te geven van hoe ontiegelijk druk het op Gamescom is: dit zijn de consumenten die in de rij staan om binnen te komen. Gelukkig zijn er ook een aantal zalen die puur en alleen voor business is. Je snapt wellicht dat ik het consumenten gedeelte zoveel mogelijk heb ontweken (het stinkt daar namelijk ontzettend naar zwetende pubers).
Ook op donderdag weer veel meetings. Toen we om kwart voor 5 klaar waren met de laatste meeting hebben we lekker gegeten met collega’s en zijn we de laatste feestjes af gegaan. Op deze dag heb ik het helemaal bont gemaakt. Pas om half 7 ging ik weer naar het hotel (vraag me niet hoe…).

Vrijdag

Om half 11 zou de trein gaan, dus ik zette mijn wekker voor 9 uur. Mijn lichaam was het er niet mee eens en was in een soort van coma… Die wekker heb ik dus lekker uit gezet.

Gelukkig klopte er om 7 over 10 nog even een collega op de deur om te kijken of ik wel wakker was (dat was ik dus niet..). In blinde paniek heb ik snel alles in mijn koffer gegooid, en 5 minuten later stond ik ongedoucht en ongewassen buiten met mijn koffer (ranzig I know). Uiteindelijk bleek de trein om 10.41 te gaan dus die haalden we nog net. Pfiew.
Ik maakte me in de trein nog al zorgen of ik in mijn blinde paniek mijn sleutels wel had mee genomen maar ik kon het niet opbrengen om naar ze te zoeken… (moe en waarschijnlijk nog lichtelijk dronken ;)). Uiteindelijk bleek ik hem gelukkig nog te hebben! Joepiee!

De rest van de dag was ik niets meer waard. Lekker in bed gelegen, al kon ik om de een of andere duistere reden niet slapen (ik had zelf het idee dat ik te moe was om in slaap te kunnen vallen..).

Zaterdag

Ook in de nacht had ik moeite om in slaap te kopen. Maar het was me uiteindelijk gelukt. In de middag op zaterdag gingen Michael en ik naar de Ikea om na een jaar eindelijk eens nachtkastjes te halen!
Eenmaal thuis genoten we lekker van het weertje en staken we de barbecue aan :).
En aan het einde van de avond genoten we nog van een kleine wandeling tijdens de zonsondergang. Klein, omdat het opeens begon te regenen…

Zondag

Na eindelijk een goede nacht rust ging ik gezellig met mijn moeder lunchen in de stad!
Het werd voor mij meer een brunch, aangezien ik nog niet ontbeten had.

Daarna doken we ook nog even de stad in  en slaagde ik weer eens goed :). Snel naar huis om vervolgens bij vrienden te gaan barbecueen.

Al met al een hele toffe en vermoeiende week. Ik begin eindelijk een beetje bij te komen (ik ben veel te oud geworden voor uitgaan tot half 7 in de ochtend). Maar, ik heb er van genoten!

Hoe was jouw week en weekend?

6 Comments

 1. Lieke van Veen 29 augustus 2017

  Het klinkt alsof je het heel erg gezellig hebt gehad in Köln. Gelukkig heeft je collega je nog wakker gemaakt en had je je sleutels toch nog bij je.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  Beantwoorden
 2. Saskia 29 augustus 2017

  Wat een super leuk en happy artikel. En wat een prachtig uitzicht op de Dom zeg. Ik wil daar zeker wel eens heen gaan!

  Beantwoorden
 3. Morgaine 30 augustus 2017

  Nou ja, mijn neef was 1 van de bezoekers, de reden waarom ik mijn nichten het afgelopen weekend alleen had, hahaha
  Hij vond het druk ja, heb al eerder foto’s gezien, toen hij net thuis kwam zondag :O

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De speeltuin!My Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 31 augustus 2017

  Hahaha zwetende pubers 😉 Wat een drukte bij Gamescon, het lijkt me een leuke ervaring.
  Nesrin onlangs geplaatst…Reactie op Keeping up with Nesrin #85 dag grijs haar & hallo papa en mama door NatasjaMy Profile

  Beantwoorden
 5. Charel 2 september 2017

  Ah die sleutelhanger zo grappig haha!
  Charel onlangs geplaatst…Update | Nieuw werk, gelukkig en spaans lerenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Joyce rdt 3 september 2017

  Dat klinkt als een hele leuke week (en inderdaad vermoeiend), maar lijkt me tof om mee te maken. Keulen vind ik daarnaast ook nog eens een hele hele hele leuke stad. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#187My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge