Weekoverzicht 38: De vloer en een weekend rust!

weekoverzicht-38Jaaaa, de vloer! Het laatste grote onderdeel van ons huis. Nu is het nog een kwestie van de puntjes op de i zetten en dan zijn we eindelijk helemaal klaar! Ook werd er gewoon gewerkt deze week en kregen we in het weekend bezoek. Vandaag weer een overzicht van mijn week!

Maandag

maandagDe vloerenmannen kwamen vandaag langs. Om het hout te brengen en een begin te maken. Ik werkte een dagje thuis zodat ik de deur voor ze kon open doen en zodat ik eventuele vragen kon beantwoorden.
maandag-2Aan het einde van de dag lag de vloer er in de woonkamer/keuken al in. Zo mooi!!

Dinsdag

dinsdagOp het werk was er iemand jarig en was er dus taart. Ik kon niet kiezen dus besloot voor twee ‘kleine’ stukjes te gaan. Yummiee!

De vloeren mannen werkte ook hard door. Toen ik thuis kwam lag de vloer in de gang ook én waren de plinten geplaatst.

Woensdag

woensdagOp woensdag was de vloer ook gewaxt. We mochten er 24 uur niet op lopen dus ik bracht de avond op onze slaapkamer door en maakte vanaf de trap deze foto, meer dan dit kon ik ook niet zien. Maar het zag er al prachtig uit! <3
woensdag-2Mooi moment dus ook meteen om weer eens lekker in bad te gaan. Ik heb er jaren geen gehad, dus nu ik er wel weer 1 heb maak ik er goed gebruik van. Meer ook dan had ik van te voren had gedacht!

Donderdag

donderdagDonderdag was Michael zijn vader jarig. Daar hebben we dus een hapje gegeten. Daarna snel naar huis om de vloer in het echt te bewonderen en om onze tafel (die we al in juni gekocht hadden) en stoelen uit te pakken en op hun plaats te zetten. Het begint nu toch wel echt op een huis huis te lijken. Zo blij mee :D.

Vrijdag

vrijdagVrijdag ging ik uit het werk door naar een bierbrouwerij hier in de buurt. Met vrienden biertjes drinken en eten.
vrijdag-2Het eten liet nogal lang op zich wachten en mensen kinderen wat had ik een HONGER. Het zat dus al in mijn buikje voordat ik er een foto van kon maken. Oepsie!

Zaterdag

zaterdagOp zaterdag kwamen mijn opa en oma, tante en oom en ouders langs om ons huis te bewonderen. Ik flanste dus even snel een cake in elkaar (200 gram bloem, suiker en boter en vier eieren, twee theelepels bakpoeder, een zakje vanille suiker, mixen en voor een uur de oven in op 180 graden).
zaterdag-2Uitzoeken welke stand van de nieuwe oven ik het beste kan gebruiken doe ik niet aan dus hij was iets harder gegaan dan had gemoeten maar lekker was ie gelukkig wél!
zaterdag-3Van mijn opa en oma kreeg ik een prachtige bos bloemen, en van mijn oom en tante een heel leuk kookboek en speciaal biertjes. Alsof we jarig waren!
zaterdag-4’s Avonds gooide Michael en ik een diepvriespizza in de oven die we voor het eerst aan onze nieuwe tafel op aten. De rest van de avond deden Michael en ik lekker niks meer. Heerlijk zeg, een weekendje waar even niks in hoeft!

Zondag

zondagOp zondag kreeg ik bezoek van mijn andere tante en mijn moeder. Van mijn tante kreeg ik deze leuke potjes, passen perfect in ons huis!
zondag-2Michael was in de middag voetbal kijken met een vriend, ik ging oefenen met handlettering. Dat kwam ik op Iris haar blog tegen en toen moest ik het zelf ook uit proberen. Leuk om te doen maar wel heel MOEILIJK!
zondag-3Haha oepsie, heb je zo’n prachtige keuken en dan kook je niet! Michael en ik hadden allebei geen zin meer om uit huis te gaan om boodschappen te doen dus bestelde we heel lui sushi. Lekker was het gelukkig wel!

Dat was mijn weekje! Zo fijn dat ons huis nu echt bijna af is. We moeten nog een aantal lampen ophangen, de woonkamer verder inrichten, plintjes afschilderen en de plinten van de keuken er weer op krijgen (die heeft de vloeren meneer er af gehaald en we weten niet hoe we ze er weer op krijgen…) maar dan is het ook echt helemaal af (voor nu, de badkamers moeten ooit ook nog aangepakt worden ;)). Ik geniet er volop van!

Heb jij een leuke week achter de rug?

8 Comments

 1. Tineke 3 oktober 2016

  Wauw, die vloer! Mooi geworden. Echt een huisje nu!
  Tineke onlangs geplaatst…MAMA | Mom-gadget: Play and GoMy Profile

  Beantwoorden
 2. Laura 3 oktober 2016

  Ik wil snel je mooie vloer en keuken komen bekijken! Wauw die tafel is ook heel cool!

  Beantwoorden
 3. Robin Valentine 3 oktober 2016

  je vloer is echt prachtig geworden zeg, wow! je eetkamer ziet er ook leuk uit. word echt een huisje ja 🙂
  Robin Valentine onlangs geplaatst…Diary – Hello october & rosé gouden iPhoneMy Profile

  Beantwoorden
 4. Morgaine 3 oktober 2016

  Prachtig mooi die vloer, ja de puntjes op de i, het bankstel en zo kan erin, hahaha

  heerlijk toch, en de week achter mij was nog wat druk, beetje stressen, heb ik alles, lol. Is alles goed geregeld thuis met Picasso, en donderdag het ophalen en weer uitpakken, maar ook direct even op bezoek bij mijn baby nichtje en nicht natuurlijk, en vrijdag rond 11 uur mijn ouders de deur uit geschopt, van het weekend al heerlijk gefietst en even de boel opnieuw verkend 😉 Hier in Amstersfoort 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Amersfoort: Museum FlehiteMy Profile

  Beantwoorden
 5. Monique | WritingMonique 3 oktober 2016

  Die vloer is echt prachtig, net als jullie eettafel trouwens! Superstoer!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Bloederige Halloween BoekenleggersMy Profile

  Beantwoorden
 6. sammie 3 oktober 2016

  Prachtige vloer! Leuk dat het huis steeds meer een thuis word 🙂

  Beantwoorden
 7. Joyce rdt 4 oktober 2016

  wauw, wat een mooie vloer en prachtige tafel met stoelen, echt heel gaaf. ohh en die sushi, liefde! liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#131My Profile

  Beantwoorden
 8. Nesrin 4 oktober 2016

  Gaaf jullie nieuwe vloer! Ga je als alles echt klaar is een hometour doen voor je blog? I want! Lekker hoor zo een cake.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #40My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge