Weekoverzicht 39: in plaats van Rotterdam, ziek in bed

weekoverzicht-39Zo, de afgelopen week liep even heel anders dan gepland. We zouden met mijn werk donderdag en vrijdag naar Rotterdam gaan, maar ik bleef thuis alleen achter. Met andere woorden, perfecte timing van mijn lichaam om me in de steek te laten maar niet heus…

Maandag

maandagMaandag na het werk wilden we wat klusjes wegwerken die nog gedaan moesten worden. Zoals: de plinten onder de keuken plaatsen. Grapje van de vloeren meneer: die passen nu niet meer. Lovely.
maandag-2De televisie installeren lukte gelukkig wel. Zo konden we in ieder geval 1 ding met succes van ons lijstje af strepen!

Dinsdag

dinsdagWerken, werken, werken.. En bij thuis komst begon ik me een beetje vervelend te voelen. Keelpijn… Ik besloot dus lekker lang in bad te gaan (de foto hier boven was een foto van mijn gerimpelde vingers, alleen zie je dat niet zo goed). En vroeg mijn bed in te duiken!
Helaas begon ik die steeds beroerder te worden. Koorts, hoofdpijn, keelpijn.. Bah!

Woensdag

woensdagBah wat een ellende. Op woensdag sliep ik 14 uur… En de rest van de tijd bracht ik ook in bed door. Hopen dat ik de volgende dag fit genoeg was voor het uitje met werk in Rotterdam! Overdag had ik wel nog wat verhoging, geen echte koorts meer dus ik was hoopvol.

Donderdag

donderdagTotdat de nacht aan brak. Holy moly. Ik lag te bibberen in bed en kroop tegen Michael aan voor wat warmte. Hij moest er wel om gniffelen, dat ik liep te klagen dat het zo koud was, aangezien mijn lichaam aanvoelde als zo’n 300 graden ;).
Nou, Rotterdam moest ik dus afzeggen. En ik besloot ook maar even langs de huisarts te gaan want ik werd steeds beroerder.
Amandelontsteking was de diagnose. Antibiotica werd me niet aan geraden, omdat je er niet sneller beter van wordt (alleen doet het sneller minder veel pijn). Ijsjes eten werd me wel aan geraden.

Vrijdag

vrijdagDaar zorgde Michael dus voor. Geen eetlust ook dus lekker een ontbijtje ijs op bed.

Zaterdag

zaterdagHet is geen heel interessant weekoverzicht.. Maar de dokter raadde me aan wel gewoon een maaltijd te nemen als het ging. Michael maakte op zaterdag dus een heel smakelijk maaltijdje voor me :). De rest van de dag bracht ik ook weer in bed door…

Zondag

zondagNog steeds niet helemaal opgeknapt, maar geen koorts meer. Met wat pijnstillers in mijn mik ging ik wel weer voor het eerst even op stap. We gingen op zoek naar een kleed voor onder de tafel/eetstoelen. Zoiets gaat het worden!
zondag-2En ’s middags kwam onze fancy prullenbak binnen! Man, wat was dat een zoektocht. Een mooie prullenbak waarin je ook afval kunt scheiden. Wij zijn blij met wat het geworden is!
zondag-3We kochten ook meteen een nieuwe waterkoker: theetjes kunnen mijn keel op dit moment goed gebruiken en de waterkoker die we hadden heb ik zo’n 7 jaar geleden een keer voor een tientje bij de blokker gekocht. Die was wel eens toe aan vervanging ;).
zondag-5’s Avonds had ik nog net wat energie over om een lekkere risotto in elkaar te flansen. De rest van de avond bracht ik op de bank en in bed door.

Zo, dit was nou niet bepaald een leuke week, maar goed, die zitten er ook tussen. Hopelijk heb ik snel geen last van mijn keel meer want ik ben wel een beetje klaar met me meh voelen (je wilt ook niet weten hoe vaak je op een dag slikt… Daar kwam ik de afgelopen dagen wel even achter..). Op dus naar een frisse start en een nieuwe week!

Hopelijk was jouw week fijner! Jij ook klaar voor een nieuwe week?

7 Comments

 1. Joor 10 oktober 2016

  Jeetje wat vervelend dat je ziek bent geworden! Beterschap! Die risotto ziet er lekker uit!

  Beantwoorden
 2. Bo 10 oktober 2016

  Beterschap!

  Beantwoorden
 3. Nesrin 10 oktober 2016

  He bah wat vervelend zo een amandelontsteking. Heel veel beterschap en ik hoop dat je je inmiddels beter voelt. Ijsje op bed 😉 nice…
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #41My Profile

  Beantwoorden
 4. Naomi in Wonderland 11 oktober 2016

  Oh wauw, wat jammer dat je echt zo ziek was. Ik voel het ook aankomen dus ben ik preventief veel thee aan het drinken en indien mogelijk vroeg naar bed te gaan. Ik ben ook het aller kleinste kind als ik ziek ben haha. Het kleed voor onder je tafel ziet er alvast goed uit, gelukkig komen die dingen beetje bij beetje goed!
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…Delicious food at restaurant Het Pomphuis in AntwerpMy Profile

  Beantwoorden
 5. sammie 11 oktober 2016

  Wat balen dat je ziek was, ik hoor het de laatste 2 weken continu om me heen en Tommy is ook al grieperig. Ik hoop dat het mij overslaat 🙂 Beterschap nog!

  Beantwoorden
 6. Saskia 11 oktober 2016

  Grappig zeg, die vloeren meneer 😉 En heel erg veel beterschap! xx
  Saskia onlangs geplaatst…Protected: Ons nieuwe thuis (mét foto’s!)My Profile

  Beantwoorden
 7. Merel Teunis 12 oktober 2016

  Ah zo vervelend he!! Ik heb een tijd lang chronische keelontsteking gehad, vreselijk hoe beroerd je, je daar van kan voelen. Hoop dat het ondertussen weer wat beter met je gaat!

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl
  Merel Teunis onlangs geplaatst…Falafel burger met citroen-koriander dressingMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge