Weekoverzicht 4: Naar de kapper en het strand!

Afgelopen weekend bracht ik sinds lange tijd weer eens een bezoekje aan de kapper. Het werd ietsje korter dan de bedoeling was, maar dat mag de pret niet drukken. Verder hadden Michael en ik op zondag lekker de tijd voor elkaar. Nog maar even genieten met zijn tweetjes nu het nog kan ;). Kijk je mee met al weer de 4e week van 2018?Maandag
Op maandag werd er zoals gewoonlijk weer gewerkt. Ik moet trouwens nog 9 weken werken, en dan ga ik alweer met verlof. Bizar eigenlijk! Foto’s werden er niet meer gemaakt vandaag..

Dinsdag

HA! Ik won een weddenschap van een collega, en won daarmee een euro ;). Score! Hij was er van overtuigd dat een collega door zijn vriendin ten huwelijk gevraagd zou worden (ze nam hem als verrassing mee naar IJsland voor zijn 30e verjaardag), ik wist wel zeker van niet: die wacht echt wel tot hij haar vraagt ;). Ik had uiteraard gelijk.

Woensdag

Op woensdag schoven we gezellig aan met eten bij Michael zijn oudes. En zijn oom en tante waren er ook nog eens dus dat was dubbel gezellig.
Eenmaal thuis was ik heel erg moe. Ik ging lekker lang in bad en daarna vroeg mijn bed in.

Donderdag

Op vrijdag zou de kringloop langs komen om allemaal spullen op te halen (het logeerbed, beddengoed, salontafel, etc.).
Op donderdag avond moesten we dus alles klaar zetten zodat ze dat zo de vrachtwagen in konden tillen. Uitzoeken maar! Wel heel erg fijn want ‘de babykamer’ is nu helemaal leeg en kan dus nu echt omgetoverd worden tot babykamer!

Vrijdag

Die had ik lang niet meer gehad! Nibbits! Helaas had ik geen dropveter dus ik kon er geen ketting van maken. Dan maar zo ;).
Na werk meteen door naar de verloskundige voor een standaard controle. En daarna? Was ik alleen thuis en ben ik niet meer van dit plekje af gekomen (oke, 1 keer omdat ik heel nodig moest plassen), totdat ik naar bed verhuisde en ging slapen!

Zaterdag

Tijd om naar de kapper te gaan! Zoals je hier kan zien was het erg lang geworden (omdat ik al heel erg lang niet meer naar de kapper was geweest ;)). Moet er wel bij zeggen dat mijn haar hier niet gedaan is waardoor het minder mooi zit dan het normaal zit.
En dit is het eindresultaat! Wellicht ietsjes korter dan ik eigenlijk in gedachte had, maar dat groeit natuurlijk vanzelf ook weer aan ;). Plus het is natuurlijk ook een kwestie van wennen weer.

Zondag

Bump alert! Op zondag was ik precies 25 weken zwanger! Tijd voor een buikfoto dus.

Daarna gingen Michael en ik naar Beverwijk naar de zwarte markt (of ‘de Bazaar’ zoals die officieel heet geloof ik). Tja, wat kan ik er over zeggen.. Het is niet helemaal aan ons besteed.
Wat wel aan ons besteed is (of mij vooral): het strand <3. Love it. Het was wel behoorlijk koud en winderig, maar dat mocht de pret niet drukken.
Ik HOU namelijk van het strand! En vanaf ons huis is het ongeveer 25 minuten rijden (met de auto). Ik zeg: moeten we vaker doen!

De rest van de zondag bracht ik chillend door: lekker op bed filmpjes kijken/slapen. En ik heb ook nog een video opgenomen voor YouTube. Dus toch ook nog een beetje productief geweest: :).

Hou jij een beetje van het strand? En mijn korte haar: leuk of te kort?

9 Comments

 1. Morgaine 29 januari 2018

  Je haar zit geweldig, en goed ook, komt ook door de zwangerschap, had ik ook, more shiny, zat beter en alles, hou er rekening mee dat het na de zwangerschap en bevalling een terug val kan krijgen tot zelfs haaruitval ๐Ÿ˜‰ Hoeft niet veel te zijn, bij mij viel dat reuze mee, maar het kan! Ik heb het na 5 maanden, de bevalling destijds ook even radicaal kort laten knippen, misschien was dat het wel.

  Heerlijk om te lezen allemaal en ja ook jij hebt al een mooi buikje, vandaag is mijn dochter exact 28 weken, hahaha Echt supergaaf dit gewoon!

  Beverwijk, ben ik in jaren niet geweest, ik ben er voor het laatst geweest toen het nog zwarte markt was, nu weet ik niet hoe het er nu uitziet en wat je kunt vinden sinds het de Bazar is geworden, maar ik wil wel een keertje kijken, mijn idee was ook al dat het heel anders is nu, dan vroeger, en dan bedenk, begin jaren ’90 dat ik er voor het laatst geweest ben denk ik.

  X

  Beantwoorden
  • Bente 29 januari 2018

   Haha ja ik ben er al op voorbereid door mijn kapper ;). Al heb ik het idee dat ik niet heel veel minder haar uitval heb dan normaal. Maar we gaan het over een paar maanden mee maken ๐Ÿ˜‰

   En die buik.. die is in het ene shirt beter zichtbaar dan in het andere :P.

   Ik vond het vooral veel van hetzelfde op de zwarte markt.. En niet helemaal mijn smaak. Dus was er snel uit gekeken ๐Ÿ˜‰
   Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 4: Naar de kapper en het strand!My Profile

   Beantwoorden
 2. Laura 29 januari 2018

  Yay love your hair! En buikfoto!!

  Beantwoorden
 3. Joor 29 januari 2018

  Leuk je haar!!! En wauw wat gaat het alweer hard nog 9 weken werken….
  Leuk om zo’n lege kamer een babykamer van te maken!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Vandaag is de kleur blauw!My Profile

  Beantwoorden
 4. Mama van Dijk 29 januari 2018

  Oh wauw wat een verschil! maar het ziet er super vlot en stoer uit. tof! -x- Mama van Dijk

  Beantwoorden
 5. Anne - YouStyle.nl 29 januari 2018

  Mooi je haar! Ik zou het zo laten, ik vind het persoonlijk leuker staan dan lang.

  Beantwoorden
 6. Romy 29 januari 2018

  Wauw, ik vind dit korte kapsel je echt onwijs mooi staan! Lang haar staat je ook goed, maar dit kun je ook echt heel goed hebben ๐Ÿ™‚ Knappe mama in spe! Ik moest wel lachen om de weddenschap. Toch weer mooi een extra euro voor de babyuitzet ๐Ÿ˜‰
  Romy onlangs geplaatst…30 simpele tips om jouw week GEWELDIG te beginnen!My Profile

  Beantwoorden
 7. Saskia 30 januari 2018

  Toffe buik foto en dat kapsel staat je echt tof<3

  Beantwoorden
 8. Charel 30 januari 2018

  je haar is prachtig! En oh die buik, geweldig!!!
  Charel onlangs geplaatst…SLEEK | Cream contour paletteMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge