Weekoverzicht 4: Sporten en feesten

Het wordt al een beetje saai, maar ook deze week ging ik netjes drie keer in de ochtend naar de sportschool. Ook werd er weer hard gewerkt en goed gefeest en gerelaxed in het weekend. Ohja, en er werden weer behoorlijk wat afleveringen Hannibal gekeken. Het voordeel van vrije avonden hebben ;). Weekoverzicht 4  is een feit!

Maandag

Poeh, het is nog steeds niet mijn favoriet, en al helemaal niet po maandag, maar ook deze week begon ik weer in de sportschool. Na afloop kon ik lachen ;). Na de sportschool snel naar huis, douchen, spullen pakken en door naar werk. En ’s avonds: Netflix and chill!

Dinsdag

Hmmm LEKKERRR! Bij ons op het werk is het traditie dat als je jarig bent, je trakteert. Dat was toen ik drie en een half jaar geleden begon nog te doen, we waren met zijn 8e. Ondertussen zijn we met meer dan 25 mensen, dus ik regelmatig taart. Deze red velvet cake was goddelijk!

Woensdag

Drie maal raden! In het lege krachthonk van de sportschool ;).
In de avond was Michael niet thuis. Hij had een kookcursus met zijn werk. Ik kookte een simpel maar lekker maaltje: kip, heel veel groenten en zoetzure saus. Michael was uiteindelijk pas om half 12 thuis, toen lag ik al lang en breed onder de wol ;). Een rustig avondje alleen dus.

Donderdag

Op donderdag kreeg ik een heerlijke massage onder werktijd. Om half vier liep ik naar de massagesalon en genoot ik van de korte wandeling met mooi uitzicht op de grachten.
Na een massage van 60 minuten was ik helemaal zen. Zo, dat was genieten zeg! Daarna moest ik snel naar huis omdat ik om half 6 en om half 7 nog een call had met Amerika(anse klanten/collega’s).
Om kwart voor 8 was ik eindelijk klaar met werken. Tijd om mijn eten op te warmen en te smullen van deze lekkere couscous die Michael zijn moeder voor ons had klaar gezet.

Vrijdag

I’m on a roll! Ook op vrijdag wist ik mezelf uit bed te krijgen om de sportschool te bezoeken. De borrel op werk liep een beetje aan de hand. Nog even 1 of 2 drankjes na het werk drinken werd de hele avond borrelen en om 12 uur de trein naar huis nemen. Oeps.

Zaterdag

Dat voelde ik zaterdag wel.. Overdag bracht ik dan ook grotendeels in bed door. MIchael was er niet dus ik hoefde ook lekker helemaal niks ;). ’s Avonds ging ik met een paar collega’s (we zien elkaar namelijk nog niet genoeg) naar een 80’s, 90’s en 00’s party in de Panama. Ik heb de hele avond heerlijk staan dansen: good times! Dat bleek ook wel aan het feit dat we pas vertrokken toen de lichten weer aan gingen ;). Kwart voor 5 rolde ik eindelijk mijn bed in!

Zondag

En zondag? Deed ik alweer niet zo veel ;). Ik sliep uit tot een uurtje of half 11, keek Netflix, deed boodschappen met Michael.. En daar houdt het wel zo’n beetje mee op.

De komende week wordt een wat kortere werkweek dan normaal. Aanstaande vrijdag heb ik een dagje vrij genomen zodat ik wat voorbereidingen kan treffen voor de dag erna: dan vieren Michael en ik onze verjaardag (Michael is aanstaande woensdag jarig). Heerlijk vooruitzicht dus!

Heb jij een goede week gehad?

7 Comments

 1. Irene | Tussenmarsenjupiter 30 januari 2017

  Oh my die red velvet taart ziet er echt heerlijk uit! En ik vind het zo bewonderenswaardig dat je jezelf elke week drie keer naar de sportschool weet te krijgen! Haha 😀 Kan ik nog een voorbeeld aan nemen!
  Irene | Tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 20My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 30 januari 2017

  Ik heb een fantastische week gehad en dat zal voorlopig ook zo blijven denk ik 😉 Het waarom vind je p mijn blog, en die red velvet, nog nooit gegeten maar het ziet er inderdaad altijd overheerlijk uit, zo ook deze!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Aantrekkingskracht/moodboardMy Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 30 januari 2017

  Oh die red velvet cake ziet er ontzettend goed uit. Ik vind het echt knap dat je zo vaak naar de sportschool gaat.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #57My Profile

  Beantwoorden
 4. Jenn 31 januari 2017

  Mooi overzicht! Die taart ziet er heerlijk uit!
  Jenn onlangs geplaatst…DertigMy Profile

  Beantwoorden
 5. Daisy Dingen 1 februari 2017

  Leuk overzicht! Knap dat je het zo goed volhoudt met de sportschool! En die red velvet taart… yummie!
  Daisy Dingen onlangs geplaatst…Dan krijgt mama een bekeuring.My Profile

  Beantwoorden
 6. Joyce rdt 1 februari 2017

  Oh damn, die red velvet ziet er mega lekker uit! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#152My Profile

  Beantwoorden
 7. Joor 2 februari 2017

  Omg die cake!!! 🙂 erg lekker!! En wat ben je goed bezig met het sporten!! Leuke week trouwens! 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge