Weekoverzicht 40: Veel eten en een nieuwe sportschool

weekoverzicht-40Het was een lekker druk weekje. Ik begon na een paar dagen ziekte weer rustig met werken, schreef me bij een nieuwe sportschool in en at heel veel lekkere dingen. Kijk je mee met alweer weekoverzicht 40?

Maandag

maandagMaandag begon dus met een dagje thuis werken. Ik ben er niet zo’n fan van. Vind het altijd maar saai. Maar ik was nog niet helemaal top fit en had weinig energie.
maandag-2Het grote voordeel van thuis werken? Dat je de beschikbaarheid hebt tot een keuken waar je lekkere ontbijtjes en lunches in kan maken.
maandag-3Het was lekker weer dus ik besloot rond het middag uur even een frisse neus te halen. Hopen dat ik er wat energie van zou krijgen. Helaas mislukte dat een beetje en was om 4 uur al mijn energie op. Klaar voor de dag dus!

Dinsdag

dinsdagDinsdag werkte ik ook nog een dagje thuis. ’s Middags maakte ik een lekkere pompoensoep voor mezelf. I love it!
dinsdag-2Na het werken stapte ik onder de douche en kleedde ik me voor het eerst in een week weer normaal aan. Mascara op en ik zag er zowaar weer normaal uit.
dinsdag-3Vanwaar al die moeite? Michael zijn moeder was jarig! Op visite dus!
dinsdag-4We werden verwend met roti. Lekker, lekker! Rond een uurtje of half 9 viel ik zowat in slaap. Snel naar huis en bed dus. De volgende dag stond er weer een lange dag op me te wachten.

Woensdag

woensdag-3Op het programma stond een trainingsdag met mijn werk! Prachtig uitzicht op Amsterdam!
woensdag-2Ik mocht ook mijn teken talent laten zien. We moesten de avond eet situatie tekenen van toen we een jaar of 8/9 waren. In mijn geval: met het hele gezin voor de tv. Bord op schoot en lekker informeel.
woensdag-4Dit was ons trainingshok. Ik trok het net aan. Maar man, wat was ik moe. Aan het einde van de training sloten mijn collega’s af met een drankje in de kroeg. Ik ging meteen naar huis.
woensdag-5En eenmaal thuis stortte ik op bed. Daar ben ik die avond niet meer uit gekomen!

Donderdag

donderdagOp donderdag ging ik weer voor het echt werken, op kantoor. En ik viel met mijn neus in de boter: taart!
donderdag-2En in de avond konden we onze gordijnen en ons nieuwe kleed ophalen. Aan Michael de eer. Blij met ons nieuwe kleedje!

Vrijdag

vrijdag-2Na het werk stond in de avond het verjaardagsfeestje van mijn vriendinnetje Laura op de planning. In de TonTon Club in het Westerpark. Beneden kan je eten, boven is het een soort mini arcade hal. Zoals je kan zien was Michael als een kind zo blij!
vrijdag-3Na een aantal pinbal, mario kart, tetris en weet ik wat allemaal spelletjes was het ook tijd voor een paar potjes Jenga. Top spelletje is dat toch!

Zaterdag

zaterdagWhoeps, geen ontbijt in huis. ‘Gelukkig’ moesten we nog naar de bouwmarkt, een gordijn rails en een paar lampen halen. Konden we meteen een lekker broodje beenham halen.
zaterdag-2In de middag werden de gordijnen ook meteen opgehangen. Ook kwamen mijn moeder en oma even langs om alles te bewonderen.

’s Avonds kwamen er nog twee vrienden langs. Inclusief hun kleine baby, wat een schatje <3!

Zondag

zondag-2Zondag ochtend kwamen Michael zijn ouders nog even langs om de gordijnen te bewonderen..
zondagEn daarna ging ik voor het eerst in maanden weer naar de sportschool. Een nieuwe, en zonder sportschool buddy. Dat krijg je als je naar de andere kant van Zaandam verhuist…. Nou, ik had in ieder geval lekker en hard getraind (goed te zien aan mijn rode kop ;)).
zondag-3Geen idee meer waarom ik deze foto maakte. Ik was in ieder geval lekker aan het smikkelen van een perzik ;). Oepsie, en ik maakte een foutje. Ik dacht dat mijn nichtjes (+ aanhang) langs zouden komen. Dat bleek pas volgened week te zijn. Nou, 1 voordeel: het huis is weer aan kant!
zondag-4’s Avonds keken we nog Heel Holland Bakt, en daarna op tijd ons bed in. Moe!

Ook komende week wordt weer lekker druk. Gelukkig heb ik mijn energie weer redelijk terug. Vandaar dat ik ook zeg: kom maar op!

Hoe was jouw week?

8 Comments

 1. sammie 17 oktober 2016

  Oh die taart ziet er heerlijk uit 🙂 Het kleed staat erg mooi bij de tafel en stoelen!
  sammie onlangs geplaatst…Kind van gescheiden oudersMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 17 oktober 2016

  Oeh la la champignons op brood ziet er heerlijk uit. Leuk kleed hebben jullie gekocht, staat mooi! Fijn dat je meer energie hebt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #42My Profile

  Beantwoorden
 3. Sandra 17 oktober 2016

  Wat is jullie huis gaaf joh! Die tafel, die is zó mooi. Vooral in combinatie met die stoelen staat het erg tof! Ik zie echt veel mensen enthousiast zijn over Heel Holland Bakt, maar zelf vind ik er echt niks aan haha. Ligt aan mij hoor, maar vind het wel grappig dat er zo veel mensen zo enthousiast over zijn. :p Wel balen van je energie deze week, maar gelukkig heb je inmiddels alweer wat meer terug. Fijne week deze week!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #68 | Alleen thuis, ‘samenwonen’ & studerenMy Profile

  Beantwoorden
 4. Joor 17 oktober 2016

  Wauw ziet er super gaaf uit de gordijnen en zo! Hopelijk heb je deze week wat meer energie!

  Beantwoorden
 5. Joyce rdt 17 oktober 2016

  Oh die taart, jummie! Heel gaaf kleed ook trouwens, echt super! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#133My Profile

  Beantwoorden
 6. Naomi in Wonderland 17 oktober 2016

  Die perzik, zo lekker haha! Ook heel lekker uitziend is die taart! Red velvet denk ik? Jammer dat je wat ziek was, hopelijk is dat nu allemaal voorbij!
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…Brooklyn Bridge adventures in New YorkMy Profile

  Beantwoorden
 7. Morgaine 18 oktober 2016

  Nou ja, ik ben weer thuis, je was even ziek, blij dat je weer beter bent, en al met al nog een drukke leuke week!

  Ik was nog op vakantie natuurlijk en nu weer thuis, en ik moet nog even wennen, hahaha Bij komen, gezien de oppas van Picasso pas gisteren weg is gegaan, dus nu even tijd voor mijzelf 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Amersfoort & Omstreken: I can never say goodbyeMy Profile

  Beantwoorden
 8. Saskia 18 oktober 2016

  Leuk overzichtje en oeh wat een luxe zeg, thuis werken. Dat zit er bij mij nooit in.. En tof jullie gordijnen! Mooie kleur 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Leuke cadeau ideeën om iemand te verrassenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge