Weekoverzicht 41: ADE en team Beauty!

weekoverzicht-41Zo, dat was een heftig weekje. Druk op het werk. Feesten, pubquizen en veel bezoek in het weekend. Tussen door heb ik nog twee sportschool bezoekjes weten te proppen en werd de keuken eindelijk helemaal af gemaakt. Kijk je mee naar weekoverzicht 41?

Maandag

maandagMaandag werkte ik, alweer, een dagje thuis. Niet mijn favoriete werk omgeving (ik vind het nogal saai). Maar het was redelijk druk dus ik heb hard door gewerkt.
maandag-2De reden dat ik thuis moet werken was dat de keuken mensen de plinten kwamen fixen. Ze hadden geen rekening gehouden met de vloer dus die paste niet meer toen die er eenmaal in zit. Heel veel dat dat nu opgelost is!

Dinsdag

dinsdagIk was eigenlijk maandag avond van plan naar de sportschool te gaan, maar ik had te veel spierpijn.. Dat werd dus even door geschoven naar dinsdag. Lekkere training weer achter de rug!

Woensdag

woensdagBah, het was super slecht weer toen ik naar mijn werk ging. Hoewel ik de regenbuien op miraculeuze wijze had weten te ontwijken stond ik wel per ongeluk met mijn niet water dichte schoenen in een enorme plas (door een loszittende tegel). Ik kwam dus met natte sokken aan op werk. Die schoenen gingen dus lekker uit!
woensdag-2Op de terug weg was het weer juist prachtig! Lekker zonnetje in de trein terug!

Donderdag

donderdagWhoepwhoep! ADE! Met mijn werk (+ aanhang, dus Michael was er ook bij) gingen we naar ‘Afterlife’, een feestje op ADE. Hoewel ik geen foto’s maakte heb ik wel een filmpje gemaakt. Bovenstaand een screenshot van dat filmpje ;). Het was echt mega druk maar ook mega gezellig. Rond half 5 lagen we weer in bed.

Vrijdag

En vrijdag mochten we om half 12 beginnen. Ik kan je vertellen: ik voelde me niet al te fris. Verre van zelfs. Bluhggg. Helaas had ik veel te doen op werk dus kon ik niet echt lummelen…
vrijdagIn de avond kon er ook niet gelummeld worden: er stond een pubquiz op het programma. Zoals je kunt zien waren wij Team Beauty!! Helaas bleek onze muziekkennis niet zo mooi, we werden aller aller laatste. Maar dat mocht de pret niet drukken, het was namelijk wel heel gezellig!

Zaterdag

Whoeps, geen foto’s. Op zaterdag kregen we bezoek van vrienden. In de middag, en ’s avonds kwamen andere vrienden lekker eten. De geroosterde groenten die we maakten waren een succes!

Zondag

zondagEerst lekker uitslapen, daarna naar de sportschool! Rode kop = goede training achter de rug ;).
zondag-2Op de terug weg nog even langs de supermarkt. Een training op zich want deze tas was ZWAAR! Gelukkig was het niet al te ver fietsen.
zondag-3Wat er onder andere in de tas zat? Deze lekkere lunch! Roomkaas met zalm, heeeul lekker!

Daarna kwamen mijn nichtje en haar vriend gezellig langs (om ons huisje te bekijken). Ook weer erg gezellig! ’s Avonds deden Michael en ik lekker rustig aan. Eten, beetje voor de tv hangen (de finale van Heel Holland Bakt kijken) en lekker op tijd naar bed. Klaar voor een nieuwe week!

Wat was jouw hoogte punt van de afgelopen week?

5 Comments

 1. Laura 24 oktober 2016

  Lekker weekje hoor! Ik was aan het klikken op die foto haha! Ik dacht er komt muziek!

  Beantwoorden
  • Bente 24 oktober 2016

   Hahah ja die muziek stond zo hard dat het vooral hele harde ruis is op mijn telefoon, niet echt fijn om naar te luisteren šŸ˜‰

   Beantwoorden
 2. Joor 24 oktober 2016

  Leuk week je ! Tof dat je naar ade bent geweest!

  Beantwoorden
 3. Nesrin 24 oktober 2016

  Ik vind roomkaas met zalm ook helemaal top. Tof dat je naar ADE bent geweest en toch knap werk dat je de volgende dag weer braaf op je werkplek zat.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #43My Profile

  Beantwoorden
 4. Joyce rdt 25 oktober 2016

  Oh jaloers, wilde ook naar ADE, maar wegens ziekte niet van gekomen! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#133My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge