Weekoverzicht 42: een nieuw kapsel en trillende armpjes

weekoverzicht-42Afgelopen zaterdag ging ik ein-de-lijk weer eens naar de kapper. Dat was hard nodig want ik had enkel nog een bosje stro op mijn hoofd.. Verder kregen Michael en ik hulp bij het ophangen van onze lamp boven de eettafel en deed ik een zak training (en ik liep ik de rest van de dag met tril armpjes rond). Kijk je mee naar weekoverzicht 42?

Maandag

maandagToen ik maandag laat uit mijn werk thuis kwam (aan het einde van de dag nog twee calls met Amerika, voor hun dus begin van de dag ;)) stond het eten meteen lekker voor me op tafel. Dol op zuurkool dus dit was genieten :). Daarna het dilemma: wel sporten, niet sporten. Ik besloot lekker niet te gaan en op tijd mijn bed in te duiken.

Dinsdag

dinsdagUit mijn werk deed ik meteen boodschappen. De supermarkt zit naast het station dus dat is niet al te veel moeite (al ga ik liever direct door naar huis), mooie bloemen hebben ze daar!
dinsdag-2Met een zware tas naar huis, wel weer eten voor twee dagen in huis, score!

Woensdag

woensdagOp de terug weg van mijn werk zag ik prachtige verkleurde bomen langs de gracht. Ik probeerde het vast te leggen met mijn telefoon maar het kwam niet helemaal over…
woensdag-2Woensdag ging ik dan eindelijk wel naar de sportschool! Hier kon ik nog lachen, na afloop had ik al direct spierpijn in mijn benen. Dat krijg je als je in geen maanden meer een legday hebt gehad. Squatten betekend voor mij dan ook instant spierpijn. Oepsie!

Donderdag

donderdagLovely! Zullen het weer de blaadjes op het spoort zijn? Dit ziet er overigens nog niet heel dramatisch uit.. 5 minuten vertraging. Dit werden er alleen 20 minuten, dat vind ik toch best wel veel..

Vrijdag

vrijdagOp vrijdag deed ik poging twee met het vastleggen van de mooie bomen. Weer niet zo mooi als in het echt. Maar je krijgt wellicht een beetje een idee: groen, geel, oranje: Herfst!!
vrijdag-2Ik weet niet zo goed meer waarom ik deze foto maakte. Vrijdag avond had Michael in ieder geval twee vrienden over de vloer. Nadat ik lekker op de bank had zitten lezen trok ik me terug in de badkamer.
vrijdag-3Lekker in bad! Ik had van te voren (als in voordat ik hier ging wonen) niet verwacht dat ik zo vaak in bad zou gaan maar ik vind het toch wel heel erg lekker <3.

Zaterdag

zaterdagIk begon de dag met een lekker ontbijtje: scrambled eggs met gerookte zalm op een wrap. Yummie!!
zaterdag-2Daarna ging ik dus eindelijk weer eens naar de kapper. Dit was voor (in my defense, ik had hier geslapen en daarna niks meer aan mijn haar gedaan, dan is het altijd een pluizenboel). Maar goed, het was dus 1 grote bos stro.
zaterdag-3En nu is het dus een stuk korter! Voelt weer heel wat gezonder. Blij mee!
zaterdag-4Toen begon missie ‘lamp boven de tafel’. Die lamp hadden we al maanden geleden gekocht (nog voordat we de sleutels van ons huis hadden), maar we wisten niet waar we moesten beginnen bij het ophangen. Gelukkig bleek 1 van Michael zijn vrienden (die er dus op vrijdag avond was) een ontzettend handige harrie die ons wel wilde helpen.
zaterdag-5En na twee uur Bart gereedschap aangeven en kijken wat hij aan het doen was hing de lamp! Heeeel blij mee :D.

Zondag

zondag-3Zondag ochtend kwamen Michael zijn ouders even langs op de koffie om onze lamp te aanschouwen. Hier zie je hem dus nog eens in het licht. Hij is zo stoer!!
Ik was overigens super vroeg wakker, heerlijk zo’n extra uurtje weekend!
zondagDaarna moest ik snel door naar de sportschool. Er stond me een zaktraining te wachten. Man, man, man.. Tijdens de les ging alles nog wel. Na afloop had ik tril armpjes die de rest van de dag niet meer weg gingen.
zondag-2Op de weg naar huis (vanaf de sportschool) kwam ik weer langs deze heuvel (wat stiekem een vuilnisbelt is). Wij hebben hier vanaf onze woonkamer ook een klein stukje uitzicht op. Op zaterdag zagen we de heuvel voor het eerst helemaal vol staan met schapen. Op zondag waren ze weer weg maar ze zaten dus aan de zijkant, foto!
zondag-4In de middag kwam mijn moeder ook nog even langs om de lamp te bekijken. We maakten nog een kleine wandeling (waarbij we deze paddestoel tegen kwamen) en deden samen even boodschappen.
zondag-5Wat wordt het nu al vroeg donker nu de klok een uur terug is gegaan zeg!

Na de boodschappen ging mijn moedertje weer naar huis en begon ik aan het avond eten.  Michael en ik keken nog een paar afleveringen Prison Break en gingen niet al te laat naar bed (het is voor mijn gevoel dan ook al een uur later).

Kon jij het extra uurtje weekend een beetje waarderen?

8 Comments

 1. Anna 31 oktober 2016

  Leuk, je haar! Kan zo lekker zijn altijd, even een stukje eraf :). En wat ziet die wrap er goed uit. Pfoe, drama bij de NS nu de herfst weer begonnen is. Boehoe!

  Beantwoorden
 2. Nesrin 31 oktober 2016

  Wat heb je een leuk en fris nieuw kapsel. Het staat meteen anders. Ik vind die lamp boven de eettafel gaaf! Oh en 20 minuten vertraging is VEEL!
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #44My Profile

  Beantwoorden
 3. Joor 31 oktober 2016

  Leuk je haar! 🙂 en wat een te gekke lamp! !

  Beantwoorden
 4. Naomi in Wonderland 31 oktober 2016

  Ik kan extra slaap altijd appreciëren, ik heb nooit genoeg slaap maar ik ben het zo gewoon om op weinig uren te leven dat ik me wel aanpas haha! Wat vet is je lamp trouwens ook, heel cool! En je kortere haren zien er super leuk uit 🙂
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…A little stroll through Leuven (VIDEO)My Profile

  Beantwoorden
 5. Romy 31 oktober 2016

  Ah wat mooi je haar, staat goed! Wel balen hoor dat het zo vroeg donker wordt tegenwoordig..
  Romy onlangs geplaatst…Kijkje in mijn schetsboek/dummy!My Profile

  Beantwoorden
 6. Monique | WritingMonique 1 november 2016

  WAt een leuke foto’s; en wat is je nieuwe kapsel stoer! Staat je supergoed!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Chocoladeletter WafelsMy Profile

  Beantwoorden
 7. Saskia 1 november 2016

  Wat een stoer kapsel. Staat je erg leuk. En tof zeg, die lamp!
  Saskia onlangs geplaatst…Geluksmomentjes van de afgelopen wekenMy Profile

  Beantwoorden
 8. Linda 1 november 2016

  Haha, moeilijke soms hè om de mooie kleuren buiten op beeld te krijgen. Wat een stuk van je haar af zeg, staat je goed!
  Linda onlangs geplaatst…Hello November | Monthly goalsMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge