Weekoverzicht 5: Michael 30, feest!

Een speciale week: Michael werd namelijk afgelopen woensdag 30! Dat moest uiteraard gevierd worden. En daarom stond de afgelopen week vooral in het teken van verjaardagen, taart en feest. Een fijne en gezellige week, dat kan ik je nu al vertellen! Kijk je mee naar weekoverzicht 5?

Maandag

Maandag begon, zoals de laatste tijd altijd op maandag, in de sportschool. Goed begin van de week!
In de ochtend, na het sporten dus, werkte ik een paar uurtjes thuis. Er kwam een meneer langs om te kijken of we zonnepanelen op ons dak konden krijgen en hoeveel we er dan zouden willen. We zijn er nog niet helemaal uit of dit het gaat worden.Toen de zonnepanelen meneer weer weg was ging ik snel richting kantoor. Waar me nog een lange dag te wachten stond. Uiteindelijk zat ik pas rond kwart over 7 weer in de trein. Gaar!

Dinsdag

De dag begon met een mooie zonsopkomst! Ik blijf het zeggen maar toch jammer dat een camera die mooie lucht nooit helemaal goed weer geeft. Misschien moet ik maar eens op mijn fotografie skills oefenen ;). De rest van de dag was ik weer gewoon aan het werk…

Woensdag

Whoehoeee, vandaag was het zo ver! Michael 30 jaar! Maar voor dat gevierd kon worden werd er eerst nog gewerkt. Omdat ik ’s ochtends vroeg moest bellen met China sloeg ik de sportschool een dagje over…
En in de avond werd Michael verrast: Michael zijn moeder had geregeld dat mijn ouders en zijn ouders bij ons thuis waren toen hij van werk af kwam. Slingers opgehangen en heerlijk gegeten!
Met een lekkere appeltaart (zonder 30 kaarsjes) toe! Hele fijne avond zo!

Donderdag

Het is bij ons traditie dat de jarige job mag kiezen wat hij/zij wilt eten op zijn verjaardag. Michael had pannekoeken gekozen en was dus een beetje sip toen hij die op woensdag niet voorgeschoteld kreeg (of nouja, hij wilde ze dan wel per se op donderdag eten ;)). Dus op donderdag sloeg ik aan het bakken!

Vrijdag

Oh dit was fijn! Ik had een dagje vrij genomen dus mijn weekend was hier al begonnen :)!
Ik begon de dag met een rondje hardlopen. Dat ging helaas iets minder dan verwacht. Na 2,5 kilometer kreeg ik last van mijn schenen dus ben ik het laatste stuk naar huis gelopen.
En de rest van de dag? Was ik druk aan het bakken! Op zaterdag vierden Michael en ik onze verjaardag (ik ben zelf aan het eind van de maand jarig). Dat was ook de reden dat ik op vrijdag lekker vrij was!
Boterkoek, cheesecake, en op zaterdag werd er nog een pecannoten taart en appeltaart gebakken. Ik had het zwaar om niet even een stukje te proeven. Lekkerrrr!
Ik maakte ook nog een heerlijke lunch voor mezelf klaar. Zelf gemaakte hummus met een wrap met gegrilde groenten. Hmmm!
Rond een uur of 4 was Michael ook weer thuis en hebben we niet veel meer gedaan. We gingen bij de buren langs om ze uit te nodigen voor onze verjaardag en zijn daar toen blijven hangen. Zaterdag weer een dag ;).

Zaterdag

Party time! In de ochtend en begin van de middag waren we druk met al het lekkers maken. Ik bakte nog twee taarten, Michael maakte al het hartige eten. En vanaf een uur of twee was het druk! Geen foto’s gemaakt, wel een hele leuke dag gehad. Om kwart over 5 (’s nachts) dook ik eindelijk mijn bed in. Dat zegt al genoeg denk ik zo :).

Zondag

Je kan je misschien ook wel voorstellen dat zondag niet een heel productieve dag was… Brak, moe. We hebben een beetje het huis weer opgeruimd en verder helemaal niks gedaan. Energie om te koken was er ook niet meer dus bestelden we lekker een pizza. Om half 9 gingen we al naar bed. Nog een beetje filmpjes kijken op de tablet maar ook vroeg naar dromenland!

Al met al heb ik een heerlijke week gehad. De komende dagen doe ik nog even rustig aan, even bijkomen van het heftige weekend (we worden weer een jaartje ouder he ;)).

Heb jij een goede week gehad?

7 Comments

 1. Irene | Tussenmarsenjupiter 6 februari 2017

  Wat een gezellige week! 🙂 Ik vind verjaardagen altijd zo fijn om te vieren. Heb al zin in de mijne! Haha 😀
  Irene | Tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 21My Profile

  Beantwoorden
 2. Saskia 6 februari 2017

  Wat een mooie zonsopkomst! En nog van harte met Michael. Blijft me altijd bij, dezelfde naam als mijn partner en jij op dezelfde dag als mijn Michael jarig.. haha!

  Beantwoorden
 3. Joor 6 februari 2017

  Wat een toffe week! Nog gefeliciteerd met Michael! Leuk dat je een aantal taarten had gemaakt!

  Beantwoorden
 4. Paul 6 februari 2017

  Gefeliciteerd met Michael’s verjaardag. En die boterkoek ziet er prachtig uit!
  Paul onlangs geplaatst…365My Profile

  Beantwoorden
 5. Nesrin 6 februari 2017

  Gefeliciteerd met Michael! Wat zien die baksels er allemaal lekker uit. Jammer dat het hardlopen niet zo goed ging. Nu alles ok met de schenen?

  Beantwoorden
 6. Jenn 7 februari 2017

  Oh al dat eten ziet er heerlijk uit! Gefeliciteerd met Michael!
  Jenn onlangs geplaatst…#Pupdate: het kleine hondje met de grote mondMy Profile

  Beantwoorden
 7. sammie 7 februari 2017

  Klinkt super gezellig die verjaardags party van jullie! 🙂 en wat heb je een hoop taarten gebakken! Lekker allemaal vers!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge