Weekoverzicht 6: Veel werk gerelateerde feestjes!

Afgelopen week was een heftig weekje op kantoor. We hebben een Amerikaans kantoor, waar drie collega’s werken. Die kwamen de afgelopen week een weekje naar het hoofdkantoor (in Amsterdam dus). Altijd super gezellig als ze er zijn, maar ook altijd extra druk om van alles en nog wat te regelen nu we met ze in persoon kunnen praten. Gooi daarbij nog het afscheid van twee collega’s bij en je hebt een drukke week! 

Maandag

Weet je nog hoe ik vorige week afsloot? Vast niet: maar het was met het in elkaar zetten van onze commode. Super fijn dat ie nu staat maar MAN MAN MAN, wat heeft dat rugpijn opgeleverd zeg. Ik wist van gekkigheid niet meer hoe ik moest staan, zitten, of liggen. Op maandag ging ik eenmaal thuis dus lekker in bad. Met een maskertje, iets dat Michael er super smerig uit vond zien (vandaar ook mijn grijns :D).

Dinsdag

Wauw, wat een prachtige zonsondergang was er op dinsdag! Daar moest een foto van gemaakt worden! Op dinsdag ging ik ook met een aantal collega’s uit eten, een afscheids (en bedank) dinertje van onze leidinggevende van de afgelopen drie jaar. Geen foto’s, wel een erg geslaagde avond (maar laat thuis.. en dag 2 van een kapotte rug).

Woensdag

De kaartjes blijven maar binnen stromen! Op woensdag zat er weer een lief kaartje in de bus :). Op woensdag ging ik vroeg mijn bed in, omdat liggen in een warm bedje het beste remedie voor mijn rug was.

Donderdag

Afscheidsborrel! Ik maakte het niet al te laat, maar had wel een gezellige avond :).

Vrijdag

En het derde avondvullende programma van mijn werk van deze week: weer een borrel. Dit keer als afscheid van onze Amerikaanse collega’s die dit weekend weer naar San Francisco vlogen. Ik was trouwens met het openbaar vervoer gegaan omdat het zogenaamd zou gaan sneeuwen. Toen ik rond half 9 naar huis ging ging het dan eindelijk een beetje sneeuwen. Maar niets wat ik niet meer de scooter niet had kunnen overwinnen…

Zaterdag

Waarom ik deze foto maakte weet ik niet meer precies. Waarschijnlijk omdat ik vrolijk werd van die leuke tulpen op tafel! 🙂
Verder gingen Michael en ik op verjaardagsvisite in Alkmaar. Het zoontje van vrienden van ons werd 1, hieperdepiep, hoeraaa!
Daarna door naar een of andere babywinkel.. Na een half uur hadden we het wel weer gezien en sloten we de middag af met een enorme bak kibbeling die we samen oppeuzelden. Lekker!!En thuis werd ik verrast met het kraampakket.. Ik kon het niet laten om er in te gluren.. En dat kraamverband mensen…..

Zondag

En we begonnen de zondag met schaatsen. Go Kramer go!
Daarna kwam mijn moeder langs en gingen we samen weer even op pad. Nog meer babyspullen kopen! Een badje is nu ook binnen en langzaam aan kunnen we alle benodigheden van de lijst af strepen. Lekker gevoel geeft dat!
Eenmaal weer thuis gingen Michael en ik aan de slag met lijstjes ophangen.. Dit was voor….
En dit is na! Blij met het resultaat <3!
Ook hingen we eindelijk het schilderij van mijn vader op. Die heeft een mooie plek boven de bank gekregen!En we sluiten de week af met een buikfoto! Op deze foto ben ik precies 27 weken zwanger. Bijna in het laatste trimester dus! Michael heeft trouwens ook nog normale foto’s gemaakt maar hij kan het vaak niet laten om stiekem ook even een filtertje aan te zetten.. Kijk ik nietsvermoedend mijn foto’s terug en zie ik dit er opeens tussen staan ;).

En dat was hem weer. Ik hoop dat de komende week iets minder druk wordt qua werk. En zeker in de avonden doe ik het dit keer even rustig aan.

Heb jij nog iets leuks gedaan van het weekend?

7 Comments

 1. Charel 12 februari 2018

  Het kamertje is zo leuk geworden tot nu toe! Zelf werk ik in een babywinkel en smelt al die spulletjes blijft leuk haha! Wat heb je een prachtige buik xxx

  Beantwoorden
 2. Stephanie 12 februari 2018

  Leuke foto’s zeg! En wat een mooie buikfoto <3

  Beantwoorden
 3. Laura 12 februari 2018

  Leuk die buikfoto’s! Dat maskertje ziet er idd vies uit haha
  Ik ben dit weekend helemaal uit mijn plaat gegaan op het Nightcare feestje (5 jarige bestaan van nightcare) in het skatecafe 😁👌🏼

  Beantwoorden
 4. Marjolein 13 februari 2018

  Wat een leuke foto’s en wat is de babykamer mooi!!

  Beantwoorden
 5. Nesrin 15 februari 2018

  Hahaha ja dat kraamverband is verschrikkelijk (handig). Ik vind de commode en de lijstjes erboven een heel mooi plaatje. Vervelend dat je zo een last van je rug hebt gehad, hoop dat het snel helemaal over is.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik ga naar BeijingMy Profile

  Beantwoorden
 6. Mei Qi 16 februari 2018

  Wauw de babykamer is mooi geworden!! LEuk zo’n week overzicht!!

  Beantwoorden
 7. Romy 17 februari 2018

  Wat zie je er mooi uit, zelfs met bijzondere filter, haha. Het klinkt als een drukke, maar leuke week. Gezellig, al die borrels/feestjes op het werk! Wat ziet de babykamer er trouwens leuk uit met al die lijstjes. Ik ben nu al heel benieuwd naar hoe alles er uiteindelijk uit zal zien 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | Opvallend in een okergele jurk met ruches!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge