Weekoverzicht 9: Een verjaardags week San Francisco!

Poehh, gisteren ben ik weer aangekomen in Nederland, het was weer een heftige week. Pendelen tussen ons kantoor en de beursvloer, veel vet eten en nog meer alcoholische versnaperingen.. Dat is hoe mijn week er uit zag. Oh, en tussendoor was ik natuurlijk ook nog even jarig ;). Kijk je mee naar weekoverzicht 9?

Maandag

Maandag begon nog redelijk tam. Ik had nog geen afspraken en de beurs (GDC voor de nieuwsgierigen) was nog niet begonnen. Ik werkte dus wat op het kantoor. ’s Avonds stond wel al de eerste borrel gepland. Die bleek niet bijster interessant en aangezien we nog een vrij pittige jetlag hadden gingen we ook na een paar drankjes naar huis. Morgen weer een dag.

Dinsdag

Hieperdepiep, hoeraaaa! Het was mijn verjaardag! De hele nacht door had ik al felicitaties ontvangen, het was in Nederland natuurlijk 9 uur later.. En het feest ging gewoon lekker lang door.
Ik haalde cupcakes voor mijn collega’s.. Dat kunnen ze wel in Amerika. Man, dit was lekker! Verder nog gewoon op kantoor gewerkt. Na het werk gingen we met zijn alle uit eten (waar al behoorlijk veel wijntjes naar binnen werden gewerkt). Gevolgd door een GDC borrel met cocktails.

Je snapt dat ik aan iedereen vertelde dat het mijn verjaardag was. Dat resulteerde in iets te veel verjaardagshotjes (en een groep met 8 mensen die ik niet kende die voor me gingen zingen). Toen ik eenmaal in het hotel was was ik behoorlijk dronken…

Woensdag

Maar… bij nacht een man, bij dag een man. Kuch, kuck.. Om 10 uur stond mijn eerste klantmeeting op mij te wachten. Dat ging op zich nog wel.. Maar toen ik van 3 tot 6 (DRIE UUR LANG JA!!) nóg een meeting had kon je me opvegen. Ik had het niet meer….

’s Avonds was ook een domper. Het feestje waar we heen wilden gaan bleek een enorme wachtrij te hebben.. Anderhald uur later gingen we met ongedane zaken weer weg. Nog 1 drankje in het hotel waar iedereen aan het einde van de avond verzameld en toen hup, naar bed…

Donderdag

Deze dag kon haast niet slechter worden dan de dag ervoor ;). Ik werkte wat op kantoor, liep wat rond op de beurs en had een paar meetings. Prima werk dagje.
De avond was helemaal gezellig. Twee geslaagde feestjes. Ik hield me een beetje in want zo brak als ik woensdag was, dat wilde ik vrijdag niet ;).

Vrijdag

Vrijdag was nog een laatste relaxte dag. Geen meetings meer: na de ochtend nog even op kantoor gewerkt te hebben ging ik in de middag nog even naar de beurs. Niet echt meer om te netwerken maar voornamelijk om wat nieuwe dingen uit te proberen. Zo speelde ik een beetje op de nieuwe Ninteno Switch en ging ik in een heel tof VR ding.

’s Avonds nog lekker uit eten en na het eten op tijd naar bed. Ik was helemaal gesloopt. Mijn 3 Nederlandse collega’s hadden er nog zin in. Die gingen naar een feestje en waren pas om 4 uur ’s nachts thuis!

Zaterdag

Omdat mijn collega’s het lekker laat hadden gemaakt ging ik op zaterdag alleen op pad. Eerst een relatief gezond ontbijtje: een bagel met avacado, tomaat en cream cheese met een verse smoothie.
Daarna ging ik naar The Mission District. Dit was me aangeraden door mijn Amerikaanse collega’s. Vanuit het park had je prachtig uitzicht op de stad!
En deze wijk staat bekend om zijn muurschilderingen! Super tof!
Net op het moment dat ik weg wilde gaan lieten mijn collega’s weten dat ze hier ook waren aan gekomen..
Nog even door een steeg met muurschilderingen dan! Afgesloten door een laatste drankje en terug naar het hotel..
Om kwart over 7 hadden we gereserveerd bij een restaurant. Ik ging al iets eerder die kant op om naar de Macy’s te gaan waar ik twee mooie nike sport broeken kocht <3. Verjaardagscadeautje voor mezelf!
En we sloten af met een heerlijke maaltijd.

Zondag

De laatste maaltijd in San Francisco! Een lekker ontbijtje met Egg Benedict en vers fruit!
Koffer inpakken en voor 11 uur in het vliegtuig zitten!

Op dit moment werk ik nog een dagje thuis. Ze komen hier de keuken repareren en ik hoop een beetje mijn jetlag te overwinnen… De rest van de week wordt er gewoon gewerkt op kantoor en doe ik verder lekker rustig aan.. Deze oma van alweer 27 moet behoorlijk bijkomen! Ik hoop wel weer wat tijd vrij te kunnen maken voor bloggen en sporten!

Hoe was jouw week?

9 Comments

 1. Nesrin 7 maart 2017

  Wauw wat een drukke en gezellige week. Fijn dat je weer veilig op NEerlands bodem bent 😉 Ik hoop dat de keuken snel weer helemaal oke is.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #62 Botox, kinderen & zoMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 7 maart 2017

  En natuurlijk alsnog gefeliciteerd!!!
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #62 Botox, kinderen & zoMy Profile

  Beantwoorden
 3. Rianne 9 maart 2017

  Die wijk met de muurschilderingen lijkt me erg leuk om te zien! Nog gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 4. Els 9 maart 2017

  Wel een drukke week, maar wat heb je veel gedaan en gezien. Dat uitzicht vanaf het park, zo mooi,

  Beantwoorden
 5. Joyce rdt 10 maart 2017

  Alsnog gefeliciteerd! Die cupcakes zien er echt heerlijk uit! Hopelijk is de keuken weer helemaal in orde en ben je snel weer bijgekomen ;). Fijn weekend. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#163My Profile

  Beantwoorden
 6. Ilse van Kreanimo 11 maart 2017

  Wat een prachtige street art foto’s!

  Geniet van je weekend.
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Beestjesgek – Onze nieuwe gastblogger Lotte stelt zich voor.My Profile

  Beantwoorden
 7. Florentine 12 maart 2017

  Super gaaf om te zien allemaal!!! Wat heb je een leuke blog <3
  Liefs, Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…ELF ❁ 3 x Lipstick voor de LenteMy Profile

  Beantwoorden
 8. Wat een leuk overzicht! Ik ben dol op San Francisco, zo’n toffe stad.
  Carolien – On a Healthy Adventure onlangs geplaatst…Lentemocktail: Rhubarb SpringMy Profile

  Beantwoorden
 9. Morgaine 12 maart 2017

  Jee, je verjaardag daar te vieren, alsnog van harte gefeliciteerd! Dat klinkt heel goed allemaal en ziet er des te beter uit, zo leuk als jij voor je werk zoveel moois mee terug kunt nemen, lijkt mij wel heel gaaf in elk gevval, dit is amper meer werk te noemen lijkt mij 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Nog 3 dagen te gaan.My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge