Weekoverzicht: nog steeds even inkomen

Whoeps, ik moet deze week echt even inkomen, met werk, maar ook met bloggen. De teller staat wat foto’s betreft op een miezerige 5 of 6.. niet heel indrukwekkend ;). Ook kreeg ik het nog niet echt voor elkaar om er voor te gaan zitten om te bloggen, maar goed. Kan het alleen maar beter worden toch?

Maandag

Goedemorgen. Dat is altijd fijn binnenkomen na een weekje vakantie. Gelukkig was het meeste al afgehandeld door collega’s! Toch was ik een groot gedeelte van mijn eerste werkdag bezig met het bijlezen en beantwoorden van mijn mailbox. Feestje.

Dinsdag, woensdag, & donderdag

Op dinsdag werd er gewoon gewerkt, en maakte ik het in de avond via instagram wereldkundig dat Michael en ik in mei een baby verwachten <3. Super leuk! We hadden het natuurlijk wel al aan familie en vrienden verteld, maar super leuk om allemaal lieve felicitaties binnen te krijgen. Zo ook woensdag toen mijn blog met de aankondiging online ging. Dus: bedankt allemaal! Ik word heel blij van alle lieve berichtjes, kaartjes, en felicitaties!

Wat bovenstaande foto betreft… sinds een tijdje heb ik op kantoor een bureau die je ook omhoog kan zetten zodat je kan staan. Op woensdag maakte ik daar voor het eerste gebruik van. Best fijn om eens wat anders te doen dan alleen maar staan.

Donderdag was er ook weer niks speciaals…

Vrijdag

Op vrijdag ging ik ’s ochtends eerst bij eens een ander bedrijf langs om een presentatie te geven (waar ik trouwens de hele week op werk zo’n beetje mee bezig was geweest om voor te bereiden). Dat ging gelukkig goed!
’s Avonds ging ik met mijn lieve vriendinnetjes lekker eten en naar de bios! Fijn begin van het weekend al zeg ik het zelf.

Zaterdag

Ontbijt! Ik heb (tot nu toe in ieder geval) geen gekke cravings gehad maar ik kan geen genoeg krijgen van (gesmolten) kaas. Kaasbroodjes, tosti’s, pasta met kaas, kom maar door! Dit was dus een foto voor Michael dat ik weer eens kaas aan het eten was ;).
s Middags ging ik met Michael naar de stad om even wat te eten en een beetje rond te kijken. En kijk! Geen kaas!

Zondag

Hier ging het weer mis met de foto’s. Toch heb ik niet helemaal niets gedaan op zondag. Michael en ik gingen richting baby winkels om wat inspiratie op te doen. Pff, wat moet er veel gekocht en geregeld worden zeg….

In de middag kwam mijn moeder nog gezellig langs en verder heb ik lekker op de bank gehangen. Klaar voor weer een nieuwe week!

Heb jij nog wat leuks gedaan dit weekend?

2 Comments

 1. Rebecca 27 november 2017

  AHh volgens mij heb je een hele gezellige week gehad! Hihi yep, met een kleintje op komst moet er héél veel gekocht en geregeld worden. Baby winkels zijn wel altijd heel leuk voor inspiratie.
  Rebecca onlangs geplaatst…Treets Traditions Pure serenityMy Profile

  Beantwoorden
 2. Saskia 28 november 2017

  Leuke foto’s! Ja dat regelen en aanschaffen lijkt me een hels karwei. Ben erg benieuwd naar jullie babykamer als hij eenmaal klaar is. Ga je dit met ons delen?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge