Een halve Disney pyjama party

Al maanden stond ie gepland: de Disney pyjama party met de drie musketiers (oftewel: Laura, Jellina en ik). Je zal misschien denken: wat is een Disney pyjama party? Heel simpel: pyjama’s aan, heel veel Disney films, heel veel wijn en heel veel lol. De voorbereidingen waren getroffen: Michael was het huis uit gejaagd (uit eigen wil, hij vindt ons altijd net drie geiten als we bij elkaar zijn), de pyjama lag klaar, de wijn stond koud en de Disney films lagen klaar, een recept voor een geslaagde avond en nacht… Tot gister ochtend bleek dat Laura ziek was (het arme schaapje, zie je: toch geen geit!). En dus ging het hele feest niet door. Maar wel het halve feest van Jellina kwam toch wel gezellig langs. De pyjama ging maar half aan (alleen mijn pyjama broek, en aan de bovenkant hield ik gewoon mijn normale kleding aan, ik zat dus niet half naakt te chillen), de wijn werd maar half opgedronken en er werd uiteindelijk maar 1 film gekeken (ohja, en er werden iets te veel m&m’s gegeten……).

Uiteraard wel een klassiekertje: Bambi! Die heb ik vroeger echt tientallen keren gezien maar de laatste keer moet toch alweer zo’n 10/15 jaar geleden zijn. Ik was dan ook erg verbaasd dat Bambi’s moeder nog zo lang in leven bleef (in mijn herinnering ging ze namelijk na 5 minuten al dood). Ik was ook heel veel uit de film ondertussen weer vergeten en ik vond het ontzettend leuk om hem weer eens te zien (ik HOU van alle oude disney films, heb er ook lekker veel op dvd :)). Een uurtje (of twee) roddelen en lachen verder ging ook Jellina er weer vandoor, en zo was de halve Disney pyjama party alweer ten einde (snif snif). Tijd om een vervolg te plannen voor de volle party want er liggen nog heel wat dvd’s, flessen wijn en Disney films op ons te wachten (ik noem een Sneeuwwitje, Alladin, Belle en het Beest, Pocahontas, Jungle Book, enzovoorts, enzovoorts, daarom hadden we ook die hele nacht nodig!).

Even iets anders (nouja, niet helemaal off topic, maar wel iets anders dus): wisten jullie dat Bambi uit 1942 stamt? Ik niet, en vond het vrij bizar. Al 73 jaar oud! Drieënzeventig!! Om de één of andere reden dacht ik dat die film gewoon zou stammen uit de tijd dat ik nog een klein meisje was.. Niet dus. En uit nieuwsgierigheid ben ik even verder gaan googelen, Sneeuwwitje is dus al in de jaren 30 gemaakt (1937 om precies te zijn). Raar! Maar wel leuk (p.s. sorry opa dat ik dit niet wist!). Goed, terug naar de halve Disney pyjama party: het was dus, hoewel het anders was dan gepland, wel zeer geslaagd, maar de volledige party moet 100% zeker snel gaan plaats vinden!

En, wat is jullie favoriete Disney film?
bambi

12 Comments

 1. Nesrin 25 april 2015

  Zo leuk dat jullie dit gedaan hebben. Ik ben fan van Disney klassiekers voor Aladdin en de Kleine Zeemeermin.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het weekend in met…(extra kilo’s minus siliconen & Serena’s Stijlgids)My Profile

  Beantwoorden
 2. Laura 25 april 2015

  Echt heeel erg stom dat ik er niet bij kon zijn! Ziek zijn is echt stom! Maar wel fijn dat jullie er met zn tweetjes nog een geslaagde avond van hebben gemaakt! Groetjes, het arme schaapje (of geit :p)
  Laura onlangs geplaatst…SportmotivatieMy Profile

  Beantwoorden
 3. Sanne 25 april 2015

  Wat leuk!
  Jammer dat er eentje ziek was, maar nu heeft jouw mannetje wel ongelijk gekregen. Geen geitjes, maar schaapjes dus.

  Beantwoorden
 4. Tessa | 52druppels.nl 25 april 2015

  Oh wat een leuk idee!
  Mijn absolute nummer 1 is The Lion King!
  Tessa | 52druppels.nl onlangs geplaatst…Krik je ego op!My Profile

  Beantwoorden
 5. Kiss & Make-up 25 april 2015

  Zo leuk 🙂 Mijn favoriete Disneyfilms zijn Aladdin en Belle en het Beest.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Clinique Moisture Surge Intense & Super Rescue Antioxidant Night MoisturizerMy Profile

  Beantwoorden
 6. Marlijn 25 april 2015

  Ik ben ook fan van disney films.. al heb ik als kind nooit bambi gekeken.. twee jaar geleden heb ik dus maar bambi 1 en 2 gekeken om deze forse schade in te halen.. ben groot fan stampertje, prachtig beest haha.
  Marlijn onlangs geplaatst…Kruiden voordelen en gebruik: deel 3My Profile

  Beantwoorden
 7. Ysanne 26 april 2015

  Haha wat een leuk feestje 🙂 Ik heb Bambi nog nooit gezien (shock!!) maar ik denk omdat ik bang ben dat ik het niet kan handelen als die moeder dood gaat haha. Binnenkort toch maar eens doen.
  Ysanne onlangs geplaatst…EEN ODE AAN DE ANANAS | DE LEUKSTE SPULLETJESMy Profile

  Beantwoorden
 8. Saskia 26 april 2015

  Wauw ik wist wel dat sommige films al behoorlijk oud waren, maar dat ze zó oud waren wist ik niet! Wat mooi eigenlijk dat het nog steeds zo’n hype is voor iets dat al relatief bejaard is, toch?
  Mijn favoriet is, by far, Frank en Frey, of in het Engels The Fox and the Hound. Iets onbekender, maar geweldige film.
  Saskia onlangs geplaatst…Wanneer het nieuws hard aankomt: NepalMy Profile

  Beantwoorden
 9. jackie 26 april 2015

  dit staat echt op mijn bucketlist…
  een dinsey dvd dagje of weekend houden, ik hou er van….

  Beantwoorden
 10. Dascha 26 april 2015

  Wat een leuk idee 😀 Ik ben dol op Disney.

  xoxo
  http://www.its-dash.com
  Dascha onlangs geplaatst…Sneak peekMy Profile

  Beantwoorden
 11. Morgaine 27 april 2015

  Hi hi, ja dat wist ik, net als van Sneeuwwitje, de laatste is schijnbaar de eerste film die ik ooit zag in de bios, volgens mijn moeder. Maar mijn herinnering vertelt mij dat Junglebook de eerste was, hahahaha

  Bij Bambi val ik telkens in slaap trouwens, kan er niks aan doen, bij Sneeuwwitje ook trouwens…

  Mijn favo Disney films zijn oa. Keizer Kuzco, Hercules, Lion King, Kleine Zeemeermin, en ook Doornroosje, al is die ook erg langdradig. Belle en het Beest ik heb de uncut version per ongeluk ooit gekocht met een extra hele scene erin die nooit in de bios is geweest 😉

  Beterschap voor je vriendin die niet lekker is… ik hoop dat het nu een heel stuk beter gaat!
  Morgaine onlangs geplaatst…Costa Brava 9: De Zwarte Madonna van MontserratMy Profile

  Beantwoorden
 12. Sam 28 april 2015

  Jammer dat het niet helemaal als gepland ging maar het klinkt gezellig!
  Sam onlangs geplaatst…Shoppen bij de HemaMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge