Final countdown: nog 2 dagen te gaan!

It’s the final countdown! Ja ja, het aftellen is begonnen, 2014 is bijna voorbij en we beginnen weer bijna aan het jaar 2015! Tot en met de 31e tel ik met jullie af met verschillende favorieten. We komen nu echt dicht bij. Nog maar twee dagen! Vandaag mijn favoriete aankopen van 2014.

Zoals ik al eerder zei, 2014 was het eerste jaar waarin ik fulltime werkte. Geen arme student meer (met zeeën van vrije tijd, dat dan weer wel), maar een working class hero (zonder zeeën van vrije tijd ;)). Omdat mijn tijd redelijk schaars is koester ik alle mooie momenten die ik mee maak des te meer, maar over mijn favoriete (of mooiste) herinneringen morgen meer, vandaag neem ik jullie mee in mijn leukste aankopen!
20140608_155108De eerste echte grote aankoop die ik dit jaar deed (naast onze vakanties, maar dat vind ik niet echt een aankoop) was in juni: een spiegelreflexcamera van Canon. Ik hou heel erg van foto’s én van fotograferen en (zoals bij de meeste van mijn aankopen) besloot ik vrij spontaan om eindelijk eens een echt goede camera te kopen! Geen seconde spijt van gehad, hij is zo fijn! En precies op tijd voor onze eerste vakantie van dat jaar in Italië. Ik wil nog steeds heel graag een cursus volgen zodat ik wat meer over mijn camera leer, maar alles op zijn tijd (want die is schaars).
20140823_152436De tweede grote aankoop die ik deed was er 1 samen met Michael. Onze rooie rakker, onze scheurmobiel, onze fantastische autootje! Wat is het toch heerlijk om weer een auto voor de deur te hebben. We gebruiken hem helemaal niet extreem vaak (naar mijn werk in het centrum van Amsterdam ga ik namelijk altijd met het ov en de supermarkt is hier 100 meter verderop dus daar is ie ook niet voor nodig) maar als we willen kunnen we in het weekend gewoon in de auto stappen en naar het strand of het bos rijden, naar vrienden in Alkmaar, of waar dan ook. Het brengt gewoon net iets meer vrijheid met zich mee! En met de auto gaat het reizen over het algemeen ook een stuk sneller dan met het ov. Ja, een hele goede aankoop was dat!

IMG_0984Dan, niet zozeer een aankoop (want ik heb hem ‘gekocht’ bij een abonnement op een tijdschrift) is mijn nieuwe (en eerste) slowjuicer! Ik zal er in het nieuwe jaar nog een hele post aan wijden want ik ben heel blij met dit ding, maar voor gezonde sapjes draai ik geen hand meer om. Gezond het nieuwe jaar in gaan is voor mij geen probleem.
Favoriete aankoop dopperDan nog een aankoop die ook geen aankoop was maar een cadeautje dat ik gevraagd had voor Sinterklaas is de Dopper. Ik drink (naast mijn sapjes en af en toe een blikje bullit) het liefste gewoon water (en thee als ik het heel koud heb), maar consequent een flesje water in mijn tas lukte me nooit. Dan kwam ik aan op het station met dorst en kocht ik weer een veel te duur flesje water (ik drink net zo lief kraanwater dus waarom zou ik 2 euro voor een flesje betalen?). Om de een of andere reden vergeet ik mijn dopper niet. En dus heb ik sinds 5 december eigenlijk altijd wel water bij me. Zo spaart het me dus geld uit en het is ook nog eens beter voor het milieu. Top cadeau dus!
Favoriete aankoop tabletEn last but not least, op de valreep van 2014 gekocht (gisteren that is). een tablet! Ik had nog niks voor mezelf gekocht voor kerst (oké, dat is niet helemaal waar aangezien ik een weekendje weg naar Maastricht heb ‘gekocht’), maar nog niks om vast te houden.  Ik weet niet hoe ik er precies bij kwam maar van het ene op het andere moment (eigenlijk net als bij mijn camera) dacht ik ja! ik wil een tablet! En dus sprongen Michael en ik 5 minuten later in de auto (heel fout want het is 5 minuten fietsen vanaf ons huis naar de stad, we waren een beetje lui) om er 1 bij de mediamarkt te halen. Bloglovin’ staat er op, WordPress staat er op, Netflix staat er op, ik ben dus als een kind zo blij en helemaal in mijn nopjes met mijn laatste aankoop van 2014 (naast gewone boodschappen e.d. dan)!

Naast deze 5 dingen zijn er nog wel een aantal aankopen waar ik erg blij mee ben, zo ben ik erg blij met het kleedje dat Michael en ik een paar maanden geleden kochten, en ben ik ook heel erg blij met de fiets die ik afgelopen maand van Michaels tante overnam maar ja, dit artikel werd al lang genoeg dus ik heb het maar bij bovenstaande gehouden.

Wat was jullie favoriete aankoop van 2014?

8 Comments

 1. Sylvia 30 december 2014

  Zo, dat zijn flinke uitgaven! Mooi dat ze allemaal goed bevallen 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Ontdekte fijne blogs in 2014!My Profile

  Beantwoorden
 2. sam 30 december 2014

  Allemaal leuke aankopen! Ik wil ook nog steeds graag een fotografie cursus doen, lijkt me heel waardevol, zit nou steeds zelf maar te pielen met de instellingen 😉

  Beantwoorden
 3. Sas 30 december 2014

  Wat een toffe spulletjes allemaal. Doppers zijn zo fijn en wij hebben ook sinds kort een tablet, zo fijn lekker Netflix op kijken 😉

  Tevens wil ik je heel erg bedanken! Je staat in mijn statistieken op de 2de plek met reacties geven. Je gaf maar liefst 236 COMMENTS op mijn blogposten en ben daar zeker dankbaar voor! Ik kom hier ook altijd met plezier lezen!
  Sas onlangs geplaatst…Update: Hoe gingen mijn December missionsMy Profile

  Beantwoorden
 4. Jenn 30 december 2014

  Leuke aankoopjes! Doppers zijn idd heel fijn.
  Jenn onlangs geplaatst…Waarom ik zin heb in 2015My Profile

  Beantwoorden
 5. Super leuke aankopen! De Dopper mis ik hier nog steeds. Slow Juicer heb ik nog nooit van gehoord, lijkt mij ideaal.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…De blog top drie tagMy Profile

  Beantwoorden
 6. Wanda 30 december 2014

  Leuke aankopen! Voor volgend jaar staat er zeker een nieuwe camera op mijn whislist! Dit jaar heb ik me netjes ingehouden door samen met vriendlief een nieuwe eethoek en dressoir te kopen en op de valreep voor kerst mezelf te trakteren op een nieuwe smartphone. Verder ging het grotendeels op aan vakanties en weekendjes weg, ook stuk voor stuk erg leuk natuurlijk!
  Wanda onlangs geplaatst…Best of 2014…My Profile

  Beantwoorden
 7. sistersandsisters 30 december 2014

  allemaal leuke aankopen! jaloers makend xx

  Beantwoorden
 8. Marloes | NOVA Magazine 30 december 2014

  Ohhh wat fijn dat jullie een auto hebben gekocht! Dat geeft inderdaad heel veel vrijheid. En zo’n slowjuicer wil ik ook!! x
  Marloes | NOVA Magazine onlangs geplaatst…Pfjew: jaaroverzicht 2014!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge