Nog een vakantie?

Het voelt een beetje decadent.. Nog een vakantie. Is het natuurlijk ook. Er zijn genoeg mensen die het met een ‘staycation’ moeten doen. Iets dat natuurlijk ook lekker is, maar met het wispelturige Nederlandse weer heb je niet gegarandeerd een weekje zon. En laat ik daar nou net eens heel erg van houden.

Twee keer op vakantie?

Vorig jaar zat er voor ons geen vakantie in. Dat was ook geen straf, aangezien we er een huis voor terug kregen. Maar in plaats van lekker luieren op een strandbedje, je vrije dagen opofferen aan klussen, dat is toch best wel even heftig. En goed, nu is dat huis er. En aangezien we allebei nog behoorlijk wat vakantie dagen over hebben beginnen we toch voorzichtig te denken aan nog een extra weekje naar het buitenland.

Nu moet ik er ook meteen bij vertellen (vandaar ook dat decadente gevoel) dat er de komende maanden ook nog een tripje naar Rotterdam en Londen op het programma staan. Maar nog een weekje naar de zon.. Dat lijkt me toch ook nog wel wat!

Dan rest het probleem: wanneer en waarheen?

De komende weken zit het er sowieso niet in (en daarnaast zou ik ook niet echt graag in het hoogseizoen willen gaan). Maar in augustus ga ik ook nog een paar dagen naar Keulen voor een beurs (Gamescom), en dat betekend de komende weken veel voorbereidingen daarvoor. Druk, druk, druk, dus. En dan is het september, dat is een kanshebber voor het wanneer.

In oktober staat er hoogstwaarschijnlijk weer een tripje richting Amerika op het programma, dus dat komt ook niet goed uit, en vervolgens is het alweer november, december, en ik ben bang dat je dan voor de zon lang in het vliegtuig moet zitten. Iets wat ik eigenlijk probeer te vermijden ;).

Dat brengt ons ook direct op het waarheen: we zouden het allerliefst nog een weekje naar de zon gaan. En, omdat we allebei geen vliegfans zijn, iets dat niet al te ver is. Europa dus ;). Spanje, Italië, of misschien Kroatië? Allemaal goede kanshebbers.

Ik denk dat ik me van het weekend maar eens goed ga verdiepen in het klimaat en mooie plekjes hier niet al te ver vandaan, voor in het najaar.

Heb jij nog een ultieme tip voor me voor de najaarszon?

10 Comments

 1. Morgaine 26 juli 2017

  De ultieme tip voor nu is, hou het nieuws goed in de gaten, de landen die jij nu vooral noemt zijn ontzettend droog, Italië zelfs Rome moet op waterrantsoen en staat behoorlijk in de fik van de bosbranden, en ook in de landen ernaast of in dat gedeelte…

  het is echt heel erg, dus pas op, en laat je heel goed informeren daarover!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…DonderkoppenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Donna 26 juli 2017

  Misschien niet de zon, maar heb je al gedacht aan een kort tripje naar Disneyland Parijs? In het najaar is het dan Halloween, en dat is altijd heel erg leuk om te zien. Alvast heel veel plezier bij al je reizen!
  Donna onlangs geplaatst…Muziek Ontdekking – Sigrid #2My Profile

  Beantwoorden
 3. Saskia 26 juli 2017

  Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.. Voor ons vakantie in eigen land hopelijk volgend jaar een andere bestemming… En prachtig he, foto’s vanuit het vliegtuig.

  Beantwoorden
 4. Laura 26 juli 2017

  Zou lekker zijn als jullie nog een weekje op vakantie kunnen 🙂

  Beantwoorden
 5. Rebecca 26 juli 2017

  Ohhh wat leuk dat je plannen hebt voor Amerika! Ik ben dit jaar al drie keer op vakantie geweest en dat is wel echt uniek moet ik zeggen..
  Rebecca onlangs geplaatst…Philosophy take a deep breath night gel-balmMy Profile

  Beantwoorden
 6. Charel 27 juli 2017

  Heerlijk zeg! Ziet er zo mooi uit, wij gaan helaas niet maar zou zo graag willen!
  Charel onlangs geplaatst…Kiko longeyes plus active mascaraMy Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 27 juli 2017

  Oh Kroatië zou toch super zijn. Kroatië staat al heel wat jaartjes op mijn wishlist, moet het echt een keer doen. Ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe gaan.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn hardloopbloopersMy Profile

  Beantwoorden
 8. Sammie 28 juli 2017

  Wij zijn vorig jaar nog in September naar Italië geweest, was heerlijk, absoluut een aanrader! Wij gingen trouwens met de auto. Heerlijk 2 x op vakantie! Wij hebben het vorig jaar ook gedaan en dat was echt genieten.
  Sammie onlangs geplaatst…Bear Design portemonnee, oud en nieuw.My Profile

  Beantwoorden
 9. eXCELLENT CHOIcE OF TRAVEL DESTINATIONS. wHAT ARE YOUR TIPS FOR Cologne, Bente?

  Beantwoorden
 10. Wanda 31 juli 2017

  Naar Portugal was je net geweest toch? Wat dacht je van de Costa Brava in het najaar? Wij gaan daar zelf ook naar toe in oktober en dan is het er nog een graadje of 22. Ideaal weer dus om ook nog lekker de omgeving te kunnen verkennen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge