Een heerlijke strandwandeling

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt dol op het strand. En hoewel het maar een half uurtje rijden is vanaf Zaandam kom ik er veel en veel te weinig. Nu we ons rode racemonster voor de deur hebben staan (wat ben ik toch blij met onze nieuwe auto!) en we dus niet eerst een auto hoeven op te halen is het helemaal makkelijk om even naar het strand toe te rijden. En aangezien ik zaterdag (op de poolparty, waar ik ook daadwerkelijk gezwommen heb in het ijskoude zwembad), de bob was (ik kon geen alcohol meer zien na mijn avontuur op vrijdag), was ik vandaag helemaal fris en fruitig. Nou ja, eigenlijk helemaal niet want ik had heel slecht geslapen… En hoewel Michael iets minder fris was (want hij was geen bob!) kreeg ik hem zo ver om met me naar het strand te gaan (zolang ik zou rijden). Whoopwhoop! Heel fijn want ik lag een beetje slaperig en chagrijnig op de bank en van het strand krijg ik energie en word ik blij, het perfecte uitstapje dus!


We gaan (als we naar het strand gaan) eigenlijk altijd naar Castricum, maar ik besloot (het maakte Michael namelijk geen drol uit) dat Wijk aan Zee wel eens leuk was voor de verandering. Bij aankomst bleek het echt super lekker weer te zijn. De jassen bleven achter in de auto, mijn schoenen gingen uit (want 1 van de charmes van het strand vind ik lekker op blote voeten door het zand lopen), en heerlijk even uitwaaien. Al was er van uitwaaien niet heel erg sprake omdat er niet heel veel wind was. Maar de zon scheen dus heerlijk en het was gezellig druk. Veel mensen die er rondliepen met super enthousiaste honden, super schattig om te zien hoe blij die beesten worden van het strand! Zo voel ik me nou ook altijd als ik er ben :).

Na een paar kilometer maakten we weer rechtsomkeert en liepen we weer terug naar de auto. Ons middagje strand eindigde met een kleine fotoshoot, een paar vrolijke foto’s van Michael en mij als fijne herinneringen van een leuke middag. En met weer een half uurtje rijden waren we weer thuis. En zoals verwacht had ik veel meer energie bij terugkomst. Dus na het doen van de boodschappen heb ik ook meteen voor drie dagen gekookt, heb ik een monster afwas gedaan (waarom past er nou geen vaatwasser in onze keuken :() en heb ik zelfs nog een rondje hardgelopen! Ja, ik veranderde in 1 brok energie ;). Klaar voor een nieuwe week op het werk!

Van welke plek worden jullie zo blij?

11 Comments

 1. Typisch Tam 8 september 2014

  Heerlijk om zo dichtbij het strand te wonen! En een wandeling kan een mens goed doen! Ik vind het heerlijk om in het bos te wandelen en dat doe ik regelmatig met mijn man! Echt genieten samen!

  Beantwoorden
 2. Happy Lioness 8 september 2014

  Ik woon helaas te ver van het strand. Gelukkig wonen wij aan de rand van een natuurgebied waar het heerlijk vertoeven is.

  Beantwoorden
 3. Elbrich xfashionmeep 8 september 2014

  Wat leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 4. Sas 8 september 2014

  Heerlijk zeg! Ik woon ook redelijk dichtbij het stand en kom er bijna nooit, zonde

  Beantwoorden
 5. Jenn 8 september 2014

  Heerlijk, ik kom graag op het strand, maar woon er helaas niet zo dicht bij.

  Beantwoorden
 6. Wanda 8 september 2014

  Daar baal ik dus nogal van… wij wonen namelijk niet zo dicht bij het strand en dat terwijl ik het er fantastisch vind… Morgen komt er toevallig een blog online over Ameland, van die plek word ik altijd erg blij… heerlijk mooi strand!

  Beantwoorden
 7. Laura - Sunlight Dream 8 september 2014

  Ik zou graag bij het strand wonen, maar de bossen vind ik ook heerlijk šŸ™‚

  Beantwoorden
 8. Cheyenne 9 september 2014

  Ik houd ook van het strand, maar dan vooral van de Nederlandse kust; in België staat alles volgebouwd met lelijke appartementsgebouwen. Ik kan ook erg genieten van lange boswandelingen.

  Beantwoorden
 9. Marlayne Vermeulen 9 september 2014

  Het strand is inderdaad erg leuk, maar jammer genoeg woon ik aan de andere kant van het land..

  Beantwoorden
 10. Dascha Boonstra 9 september 2014

  Oh heerlijk zo’n wandeling! Ik wou dat ik dat vaker kon doen!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  Beantwoorden
 11. Irene Bienefelt 9 september 2014

  Ziet er leuk uit wandelen is fijn! liefs irene

  http://www.madebyirenelouise.blogspot.com

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge