I got a confession to make…

guilty pleasuresGeïnspireerd door het nummer Confession (part 2 uiteraard) van Usher die vandaag door de speakers op het werk ten gehore gebracht werd, doe ik vandaag een aantal bekentenissen.

Here we go!

– Ik kan nogal grof gebekt zijn. Een van mijn slechtste eigenschappen.. Wel tot groot genoegen van mijn collega’s trouwens.. Ik probeer op mijn blog altijd alle kuts en ander grof taalgebruik achter wegen te laten maar in het echt floept er nog wel eens wat uit wat niet zou moeten…
– Af en toe moet ik een grijze haar uit mijn hoofd trekken. Het is niet zo erg dat ik een hele pluk haar heb die grijs is, maar af en toe random een grijze haar? Yep….
– Mijn juicer staat al maanden ongebruikt in de kast (of een verhuisdoos, dat kan ook).
– Over keukenapperatuur gesproken: die spaar ik. Gelukkig hebben we vanaf morgen als alles goed gaat een grote keuken dus dan kan ik mijn verzameling weer lekker uit breiden ;).
– Na al meerdere keren gestopt te zijn drink ik al weer ik weet niet hoe lang elke dag minimaal 1 blikje Bullit/RedBull…. Binnenkort maar weer eens een poging wagen om te stoppen…
– Ik heb een hekel aan meutes met mensen. En dan vooral mensen die niet doorlopen (een van de redenen dat je me niet snel in het weekend in een drukke winkelstraat tegen zult komen..).
– Ik ben zo iemand die vaak maar de helft van haar benen scheert (als in, alleen de onderste helft).
– Ik kan nummers duizend miljoen keer achter elkaar luisteren zonder er gek van te worden.
– Ik ben dol op roddel sites (love TMZ.com). De Privé of andere Nederlandse roddelbladen zal ik nooit kopen, maar Amerikaanse gossip? Love it!
– Ik kan echt ONTZETTEND lui zijn. Van geen zin hebben in huishoudelijke taakjes, tot het nalezen van mijn blogs (waardoor er meer dan eens slordige spelfouten in zitten). Ook een heel slechte eigenschap al zeg ik het zelf. Ik geef het feit dat ik op mijn werk pietje precies moet zijn graag de schuld!

Zo, ik denk dat ik het hier maar even bij laat want als ik dit alles zo op een rijtje zie vind ik mezelf even een afschuwelijk mens. En dat terwijl ik mezelf normaal gesproken hartstikke leuk vind ;).

Nu jij, wat is een slechte eigenschap van jou?

6 Comments

 1. sammie 21 september 2016

  Hihi, die eerste is wel herkenbaar. Die woorden vliegen er bij mij ook met gemak uit als er iets niet gaat zoals ik wil 🙂
  Ik scheer ook alleen mijn onderbenen. Ga ook echt niet aan mijn bovenbenen beginnen 😀

  Beantwoorden
 2. Irma 21 september 2016

  AU. Pijnlijk herkenning bij die laatste hahah.
  Irma onlangs geplaatst…Even iets wat sommige mensen moeten horen -#19My Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 22 september 2016

  Alleen je onderbenen scheren is toch normaal? Of uhm… ben ik nu ook al vanaf dat ik ooit begon gek, hahahaha

  En van dat lopen van mensen of op de fiets, pfffffff ja hier dito!

  En zelfs dat laatste, ook guilty, hahaha

  En ja pfffff meest slechte eigenschap, dat ik maar 1x per dag echt eet? 😉 Dit lijkt wel op te lossen nu ik ineens de B12 injecties krijg, ik heb zelfs weer trek, echt trek, tewijl dit al maanden eigenlijk verdwenen was. Ik at omdat het moest, niet omdat ik echt trek had.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De Noorderplassen #2 Het PlassenpadMy Profile

  Beantwoorden
 4. Laura 22 september 2016

  Ik vind alles wat je noemt juist leuk aan jou 🙂
  Laura onlangs geplaatst…Weten wat je wilMy Profile

  Beantwoorden
 5. Joyce rdt 22 september 2016

  Haha, ik ben ook fan van roddelsites, gewoon even verstand op 0 en niks haha. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#128My Profile

  Beantwoorden
 6. Ineke 22 september 2016

  Er zijn er zoveeeeeeeel herkenbaar. Als ik echt moet kiezen dan denk ik wel dat uitstellen mijn slechtste eigenschap is 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge