Januari, februari…

dinsdagHet ene moment blikt iedereen terug op het afgelopen jaar, en het volgende moment is de eerste maand van het jaar alweer voorbij gevlogen. Omdat de tijd voor mijn gevoel zo snel gaat vind ik dit een mooi moment om terug te blikken op fijne momenten van januari én vooruit te blikken op de komende maand!

In januari…:
– Genoot ik van heel veel prachtige zonsopkomsten.
– Kreeg ik super fijne beoordelingen op het werk. Meer verantwoordelijkheden voor het komende jaar en veel mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen.
– Over jezelf ontwikkelen gesproken: via mijn werk krijg ik 1-op-1 training van een professioneel trainer. Ik mag zelf beslissen waar ik aan wil werken en hoewel ik het de eerste keer best ongemakkelijk vond om de aandacht zo op mezelf te hebben gericht vind ik het nu echt heel erg leuk en leerzaam!
– Werkte ik ook aan mezelf door te stoppen met het drinken van energy drink (oké, dit is de eerste week dat ik ben ‘gestopt’ maar so far so good!).
– Ging ik heerlijk uit eten met Michael.
– Heb ik met mijn moeder een avondje ontspannen gekleurd.
– Heb ik heerlijk gesport: sportschool bezoekjes maar ook voor het eerst sinds lange tijd weer hardlopen.

Februari zit er ook weer aan te komen. Altijd een leuke maand als je het mij vraagt want:
– Op 1 februari kicken we de maand af met Michael zijn (29e!) verjaardag. Whoopwhoop!
– De maand wordt trouwens ook goed afgesloten met mijn verjaardag (al gooit het schrikkeljaar dit keer een beetje roet in het eten, want nu ben ik niet op de laatste dag van de maand jarig). Ik ben trouwens altijd echt een blij ei als ik jarig ben, ik tel de dagen nu al af ;). Misschien dat dat ooit nog veranderd, maar voor nu: kom maar op met die 26!
– In de week van 15 februari is er een (game)beurs in Amsterdam. Dat betekend dus dat die week een gekke is op mijn werk: rondlopen op de beurs, praatjes maken, feesten, en weinig op kantoor zijn. Altijd een feestje!
– Verder wordt het natuurlijk steeds langer licht. Daar genoot ik afgelopen maand ook al van, dat ik niet meer én in het donker naar mijn werk ging én in het donker naar huis ging (nu ga ik in het soort van licht naar mijn werk). Komende maand dus: nog meer licht!
– Michael en ik gaan eindelijk de sushi workshop doen die al een jaar op het programma stond, zin in!
– Naast Michael en ik is volgens mij de rest van mijn kennissenkring ook jarig, er staan dus ook veel verjaardagen op het programma.
– Tot slot wil ik heeeeel graag nog een keertje schaatsen dit jaar (dit is er vorig jaar iet van gekomen helaas). Hopelijk kan ik dus de komende maand nog een gaatje vinden om langs de ijsbaan te gaan!

Zo, dat zijn voor nu mijn gedachtes en plannen van de afgelopen en komende maand. Ik heb er zin in!

Wat staat er voor jullie op het programma in februari?Vrijdag

6 Comments

 1. Anne-Sterre 31 januari 2016

  Prachtig hé, ik heb ook heel wat zonnige plaatjes geschoten deze maand. Fijn dat je op je werk de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen, en op wat voor een manier! Het lijkt mij ook fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen, ik denk dat je op zo’n manier het snelste kunt groeien.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Waarom weinig mensen weten dat ik blogMy Profile

  Beantwoorden
 2. heidi 31 januari 2016

  Wat een mooie foto

  Beantwoorden
 3. Nesrin 31 januari 2016

  Prachtige foto’s! Fijn dat het zo goed gaat op werk, gelukkig maar want volgens mij heb jij heel hard gewerkt de afgelopen maand.
  Nesrin onlangs geplaatst…Januari a.k.a Ja-Nee-Niet-Nu-AriMy Profile

  Beantwoorden
 4. Sandra 31 januari 2016

  Het is inderdaad heel fijn dat het weer langer licht is! Echt goed ook dat het op je werk zo lekker gaat en dat je meer verantwoordelijkheden krijgt. Gefeliciteerd alvast met je vriend trouwens. 🙂
  In februari ga ik een weekend weg met het hele gezin, is mijn vriend jarig (een echt Valentijns kindje op de 14e, hihi) en ik ga naar een concert van Imagine Dragons. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #45 | Haar geknipt, ‘Wild’ & een blazende Schotse HooglanderMy Profile

  Beantwoorden
 5. Nicky 31 januari 2016

  Het leggen van de vloerverwarming. Het leggen van de chape. Verder werken in het huis; maar ook, en niet onbelangrijk: het beginnen voorzaaien voor een nieuw moestuinjaar! Een korte maand, februari, maar daarom niet minder ‘vermoeiend’.
  Nicky onlangs geplaatst…Een eigen droomhuis: PUR!My Profile

  Beantwoorden
 6. Joor 1 februari 2016

  Wat een leuke dingen allemaal!!! 🙂 Daar ben ik ook blij mee met dat het wat langer licht is!!
  En gefeliciteerd met je vriend!!! Leuke dingen op de planning in februari!!
  Deze maand ga ik voor het eerst naar een ladies night , ga ik weer shoppen , met vrienden afspreken en genoeg werken… Haha 🙂 en verjaardag van mijn schoonmoeder..
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Harry potter!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge