Mijn droombaan!

Wauuw ik ben zooo blij en opgelucht! Alweer een tijdje geleden had ik een sollicitatie gesprek bij een super leuk bedrijf (in de markt waar ik echt super graag in wil werken). Ik werd uitgenodigd voor het tweede gesprek en die stond op de planning voor afgelopen maandag. Ik was echt super zenuwachtig en ik zou de volgende dag (gisteren dus) gebeld worden met de uitslag. Je raadt het misschien al: ik heb de baan! Hoewel ik het pas echt geloof als het contract ondertekend is (of ik zelfs mijn eerste werkdag achter de rug heb ;)) ben ik heel blij. Het is echt precies wat ik wil en sluit goed aan bij mijn studie. Ik kan niet wachten om te beginnen!
Na dit goede nieuws te hebben gekregen had ik niet heel veel zin meer om te koken en stelde Michael voor om lekker wat te bestellen. Het werd een heerlijke pizza met voor mij een glas (fles ;)) wijn erbij, en voor Michael en koud biertje. Heerlijk. Een echt feestmaal!

8 Comments

 1. Ingrid 21 augustus 2013

  Nogmaals GEFELICITEERD!!! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Anne 21 augustus 2013

  Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk dat je je droombaan hebt gekregen. Dat is wel een feestmaal waard. Ben benieuwd hoe je het straks gaat vinden als je echt aan de slag bent!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 21 augustus 2013

   Ja daar ben ik ook erg benieuwd naar. Tijdens mijn stage heb ik redelijk hetzelfde werk gedaan dus ik weet vrij zeker dat het me goed gaat bevallen! ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 3. Sassie 21 augustus 2013

  Wat een fijn nieuws! Gefeliciteerd ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 4. foodandotherfriends 22 augustus 2013

  Gefeliciteerd! Super leuk voor je.
  Veel plezier bij je nieuwe baan :).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge