Op de biechtstoel!

Sint Pieterskerk bekentenisVandaag ga ik met de billen bloot. Niet letterlijk natuurlijk, ik ben niet zo’n naaktloper. Nee, ik doe vandaag een aantal bekentenissen. Nu ben ik over het algemeen een open boek met weinig tot geen geheimen, maar ik kon nog wel een aantal dingen bedenken die jullie waarschijnlijk niet van me weten. Here we go:

– Zodra ik in een auto achter het stuur stap verander ik direct in een agressieveling. Ik weet niet wat het is, maar ik raak heel erg geïrriteerd van mensen die niet rijden zoals ik het wil.
– Ik kan een ontzettende kniert zijn (hm, ik kom er net achter dat dat niet een Nederlands, maar West-Fries woord is, betekend net zoiets als gierig). Niet in het algemeen, maar als het op iets leuks voor mezelf kopen aankomt wel. Kleding, leuke bakjes of schaaltjes, make-up en weet ik veel wat: ik koop er maar weinig van want: is het wel leuk genoeg, heb ik het wel echt nodig? Nou, ik koop het wel een andere keer… Michael noemt me dus wat dat betreft altijd een kniert.
– 2 van de 3 keer (9 van de 10 keer vond ik wel heel veel) denk ik tijdens het hardlopen: waarom doe ik mezelf dit toch aan? Maar zodra ik dan weer thuis ben weet ik het weer: het gevoel na afloop is fantastisch.
– Dan nog iets hardloop gerelateerd: Ik heb nog nooit de befaamde runnershigh gehad. In ieder geval niet tijdens het lopen zelf.. Wat ik net ook al zei, alleen na afloop ben ik intens blij! Is dat dan ook een runnershigh?
– Ik heb soms het gevoel op mijn werk dat ik helemaal niet nuttig ben en maar wat doe, maar toch word mijn werk zeer gewaardeerd dus het zal wel iets van onzekerheid zijn.
– Ik snap de hype rond sushi niet (dat zeewier is toch helemaal niet lekker!).
– Ik vind het heerlijk om met wattenstaafjes in mijn oren te wriemelen.
– Ik neem me altijd duizend miljoen dingen voor die ik vervolgens niet doe (zo staan er bijvoorbeeld nog een cursus Spaans en een fotografie cursus op de planning. Al heel erg lang). En een cursusje WordPress zou ook wel handig zijn want holy moly wat snap ik daar weinig van.

Ik denk dat dat wel genoeg bekentenissen waren voor vandaag. Nu zijn jullie aan de beurt vind ik ;).

Hebben jullie nog een bekentenis af te leggen?

P.s. ik vond de foto’s die ik vorig jaar maakte in en bij de Sint Pieterskerk in Rome wel toepasselijk bij dit bericht. Want waar kennen ze het biechten nou beter dan bij het Katholicisme?Sint Pieterskerk bekentenisSint Pieterskerk bekentenis

13 Comments

 1. Laura 8 april 2015

  Hihihi! Leuke post!
  Ik vind het altijd moeilijk om mensen af te wijzen of om te zeggen wat ik van iets vind. Bijv net bij de fysio was ze tijdens het behandelen met haar telefoon bezig en dan zeur ik er achteraf over ipv dat ik meteen zeg: volgens mij ben je een beetje afgeleid?! Hmm en nog heel veel meer dingen!!!

  Beantwoorden
 2. Dina 8 april 2015

  aaaah zucht. De foto’s van Rome… <3 Volgens mij gingen M. en ik voor het eerst echt op vakantie samen naar Rome (prachtig). Maar goed, genoeg off topic geklets. Ik kan ook heel boos worden van mensen die niet zo deelnemen aan het verkeer zoals ik het wil. 😛
  Dina onlangs geplaatst…Goedkope Triangl bikini’s (+ eBay tips)My Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 8 april 2015

  Oh Bente… ik kom niet meer bij van het lachen, bij direct de eerste al, en ik heb niet eens een rijbewijs, maar als men niet rijdt zoals JIJ dat wilt 😉

  Verder wat werk betreft, dat idee heb ik ook altijd gehad eigenlijk, hahaha

  Ik bedenk mij, dat je hier een tag van zou kunnen maken, helemaal door jou bedacht en dan gewoon taggen deze hele leuke lijst met vragen van Bente 😉

  Ik zou het zo niet weten zo 1,2,3 omdat ik nog helemaal vol zit van jouw antwoorden. 😀
  Morgaine onlangs geplaatst…Nadeel van single zijnMy Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 8 april 2015

  Leuke feiten en zo herkenbaar want het moment dat ik de auto instap komt de dare devil in mij naar boven met de gedachte “trap em op z’n staart, trap op z’n staart!!”.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn sterke & zwakke punten (van b*tch tot people pleaser)My Profile

  Beantwoorden
 5. Saskia 8 april 2015

  DE SUSHI BEKENTENIS! JA! Daar ben ik het zó mee eens, dat moest in hoofdletters. Want yuk, ik snap de hype dus écht niet. En dat wattenstaafjes ding ook, ik wist niet dat andere mensen dat ook vonden haha, iedereen verklaart me thuis voor gek.
  Saskia onlangs geplaatst…Over “Weet je echt álle spieren uit je hoofd?” en je grenzen kennenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Jenn 8 april 2015

  Haha, die eerste, zó herkenbaar! En de sushihype, die snap ik ook niet.
  Jenn onlangs geplaatst…Woorden doen wél pijn!My Profile

  Beantwoorden
 7. jackie 8 april 2015

  heel leuk om dit te weten…
  een kniert is idd een nieuw woord voor mij, maar wel heel herkenbaar..
  En sushi hype ?? het is echt heel lekker, ik heb geen idee hoe zeewier smaakt maar dat sushi zeewier is goed te doen hoor
  jackie onlangs geplaatst…Tag; Life is an song…My Profile

  Beantwoorden
 8. Karlijn 8 april 2015

  O man, ik kan ook zoooo agressief zijn in het verkeer. Niet alleen in de auto, ook op de fiets ben ik echt een terrorverkeersdeelnemer. Ik fiets overal tussendoor, rakelings langs en heb een hekel aan al die toeristen die opeens uit het niets komen 🙂
  Karlijn onlangs geplaatst…Dit boek laat me niet meer los; I’ll give you the sunMy Profile

  Beantwoorden
 9. heidi 8 april 2015

  wauw wat zijn het prachtige foto’s meid.

  Beantwoorden
 10. Sylvia 8 april 2015

  Haha, een kniert, die kende ik inderdaad niet 😉
  Sylvia onlangs geplaatst…Happy notes #1 – creëer je eigen geluk! 🙂My Profile

  Beantwoorden
 11. Sam 9 april 2015

  Oh die eerste is zoooo herkenbaar haha zitten ook veel te veel debielen op de weg die niet kunnen rijden trouwens. De hype om sushi snap ik ook niet, vind t zooo vies! Sashimi van tonijn vind ik dan weer wel heerlijk.
  Sam onlangs geplaatst…Online shoppen bij H&M..My Profile

  Beantwoorden
 12. Marlijn 9 april 2015

  Ik heb die ergernis in het verkeer ook, als fietser vooral… zoveel mensen die voorrang nemen terwijl dat niet mag en daarna ook nog boos worden daar kan ik me dan weer boos om maken haha. En ik heb bij wedstrijden nooit de runnershigh.. dat is vooral afzien haha. Sushi vind ik ook niks!
  Marlijn onlangs geplaatst…Recept: healthy haverrepenMy Profile

  Beantwoorden
 13. Sas 10 april 2015

  Toffe weetjes. Ik vind wriemelen met een wattenstaafje ook altijd erg fijn hihi.
  Sas onlangs geplaatst…TGIF: Week15/2015My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge