Stom!

Ik hou van het lekkere weer van de afgelopen tijd. Helaas voor mij zit er een keerzijde aan dat lekkere weer. Het ‘noodlot’ trof mij 3 jaar geleden. Het begon met niesbuien en een kriebelneus. Waar ik in eerste instantie een irritante verkoudheid verdacht bleef het maar aanhouden. Na een bezoekje aan de huisarts kwam de diagnose: hooikoorts. Blijkbaar is begin 20 een leeftijd waar veel mensen er last van krijgen. Graspollen doen de trick bij mij. Pech voor mij want de bloeien echt maanden lang en zijn ook nog eens behoorlijk hardnekkig. Stom!

De afgelopen jaren was het al vervelend, niesbuien en een kriebelneus. Maar met mijn allergiepillen kwam ik redelijk de grasmaanden door. Tot dit jaar. Bij mijn niesbuien en kriebelneus zijn nu ook een kriebel keel en kriebel ogen bij gekomen. Oh ja, en een heel vervelende snotterende neus.. Heel veel irritant gekriebel dus. En dus wil ik nu even stoom af blazen. En dat mag. Want het is mijn blog. Dus ik mag lekker zeuren wanneer ik dat wil. Lekker puh. Anyway, mijn zoektocht naar nieuwe allergiepillen gaat deze week in. Degene die ik tot nu toe had werken blijkbaar niet goed genoeg meer, dus als iemand tips heeft over fantastisch werkende allergie pillen? Laat het me weten!

Naast al die kriebelende, jeukende ellende zijn er gelukkig ook nog leuke dingen (zoals het lekkere weer van de laatste tijd, al helpt dat dan weer niet mee bij mijn hooikoorts..). Gisteren hebben mijn broer, Michael en ik zoals gepland de rest van onze vakantie geboekt. Huurauto en appartement in Rome zijn geregeld en daar ben ik heel erg blij mee! Verder kijk ik heel erg uit naar donderdag: een heerlijk dagje vrij in het midden van de week. Nouja, soort van midden in de week. Dan nog maar 1 dagje werken en dan is het al weer weekend. I like! Die hooikoorts krijgt me er niet onder!

Jullie ook last van de pollen? Of hebben jullie daar gelukkig geen last van? 🙂

3 Comments

 1. Alexa Land 27 mei 2014

  Ja ik heb ook last van pollen, kwestie van neusspray gebruiken dan gaat het over!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 28 mei 2014

   Ja alleen helpt dat me niet bij mijn ogen 🙁

   Gelukkig de afgelopen dagen weinig last gehad door de regen! (al mag de zon nu wel weer gaan schijnen)

   Beantwoorden
 2. blauwesokken 28 mei 2014

  Oooh bah! Ik heb er, gelukkig, geen last van.. maar kan me voorstellen dat het heeeel vervelend is!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge