De tijd vliegt!

Zo, mijn eerste weekje zit er weer op. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik heb super leuke collega’s en hoewel het werken (en elke dag vroeg op staan) nog een beetje wennen is ben ik mijn eerste week prima door gekomen. Tijd om te bloggen had ik minder.. Ik had ook niet verwacht dat ik nog steeds 5 posts per week zou doen maar ik heb het er nu wel helemaal een beetje bij in laten schieten. Net als het sporten trouwens!

Daar is nog helemaal niks van gekomen. Vanmiddag ga ik sowieso een rondje lopen, ik moet in november natuurlijk wel die finish halen en dat gebeurt niet zomaar.

Michael en ik hebben trouwens ook nog een hele fijne aankoop gedaan. Ik denk dat we al zo’n twee jaar geleden hadden afgesproken dat als we eenmaal allebei zouden werken, dat we dan een nieuwe tv zouden kopen. Vorig weekend konden we niet meer wachten en na wat research van Michael vonden we een mooie tv die meteen besteld werd. Hij is echt ontzettend groot maar wel heeeeel fijn om televisie op te kijken. Wat een luxe!

Verder kreeg ik vorige week vrijdag van mijn oma nog een prachtig horloge die ik niet meer heb afgedaan nadat ik hem had uitgepakt (oké, wel tijdens het slapen en douchen, maar de rest van de tijd heb ik hem om). En Michael kreeg van mijn oma nog een hele mooie fruitschaal voor zijn afstuderen (en het aftandse ding dat we hadden kon toen gelukkig eindelijk weg!). Lieve oma, nogmaals bedankt!

Dit weekend was nog volgepland met leuke feestjes: op vrijdag een verjaardag van een vriend. Gisteren een afscheidsfeestje van 2 vrienden die voor heel lang (7 maanden?) richting Nieuw-Zeeland en Azië gaan. Al met al dus een goede week achter de rug!

Jullie nog wat leuks gedaan de afgelopen tijd?

6 Comments

 1. Dorrit van Voorthuizen 8 september 2013

  Zo’n mooi horloge B!

  Beantwoorden
 2. Cylia 9 september 2013

  klinkt als een leuk rustig weekje 🙂 Ik vind je horloge leuk!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 11 september 2013

   Het was eigenlijk wel een drukke week 😉 maar wel een leuke!
   Dank je 🙂 ben er ook echt heel blij mee 😀

   Beantwoorden
 3. Sassie 12 september 2013

  Heerlijk weekje!
  Ik heb ook genoten, lekker op vakantie geweest 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge