Weekoverzicht #17: Beurs in Amsterdam

weekoverzicht 17Man, man, man, wat een week! Ik noemde het vorige week in mijn weekoverzicht al even kort maar afgelopen week stond in het teken van een beurs. Ik ben werkzaam in de game industrie (van spelletjes op je mobiele telefoon, playstation, Xbox tot computer spelletjes) en afgelopen week was er een beurs in de Beurs van Berlage (in Amsterdam dus). Een thuis wedstrijd voor ons aangezien ons kantoor op 5 minuten lopen hier vandaan is. Benieuwd hoe zo’n beurs er uit ziet? Je ziet het hier! En je ziet trouwens ook meteen waarom er vorige week geen andere blogs online kwamen, te druk!

Maandag
maandagDe week begon goed, namelijk met heerlijk weer! Een beetje fris maar ook een heerlijk zonnetje! Love it!
maandag 2Maandag werd er gewoon gewerkt tot om half 6 de pizza’s werden gebracht. Op maandag avond begon namelijk de eerste borrel van de week: de badge pick up voor de beurs. Dus na eerst even wat pizza naar binnen te hebben gewerkt gingen we met zijn alle naar de eerste locatie. En zoals dat altijd gaat werd er iets meer gedronken dan ik van plan was (free champagne!!). maandag 3Rond 10e in de avond ging ik naar huis (waar ik moest wachten op de trein, stom! Kwart voor 11 thuis, snel naar bed want de volgende ochtend moest ik om kwart voor 9 op kantoor zijn, spullen ophalen en richting de beurs om onze booth op te zetten.

Dinsdag
beursEn zo geschiedde ;). En zo ziet dat er dan uit. Dit is een super kleine beurs met een paar kleine zalen, vaak zijn beurzen echt 10 keer zo groot. Zo’n beurs is dan een kwestie van met mensen praten, gezellig doen, af en toe naar een lezing gaan en in de avond feesten.
dinsdag 2Zo gingen we op dinsdag eerst naar een borrel.
dinsdag 3En je moet je voorstellen dat ALLES gratis is (hapjes, drankjes, nog meer drankjes..).
dinsdagNa de borrel was er nog een ‘officieel’ feestje, gesponsord door Facebook. Erg gezellig en rond een uurtje of half 2 lagen we in bed (ik sliep bij een collega in Amsterdam).

Woensdag
woensdagOm vervolgens op woensdag weer fris en fruitig op de beurs te staan (hoewel ik op bovenstaande foto even op kantoor was om mijn mailtjes te beantwoorden, want dat gaat natuurlijk ook gewoon door). Er stonden ook nog een aantal meetings met klanten gepland dus het was een beetje heen en weren tussen de beurs en kantoor. Op zo’n tweede dag begin je je benen en voeten al HEEL erg te voelen (pijn!).
woensdag 2Om 5 uur begon een borrel georganiseerd door mijn bedrijf (als in, het bedrijf waar ik werk ;)). Een aantal collega’s hadden de week ervoor geoefend op een tour van de Beurs van Berlage naar de plek waar onze borrel was (ze vertelden van alles over de gebouwen en Amsterdam). Dat werd enorm goed bezocht (bovenstaand is 1 van de drie groepen) en werd enorm enthousiast ontvangen.
woensdag 3Na het eten (wat we met zijn alle op kantoor deden) was het tijd voor het laatste grote officiële feest in de Escape. Op het laatste feest gaat altijd de muziek hard aan en is het echt écht feesten in plaats van een beetje netwerken en een beetje dansen.
woensdag 4Ik ging dus lekker los! Whoohooo!

Donderdag
Oei, op donderdag voelde ik me iets minder whoohoo. Dit keer waren we pas rond 3e thuis, sliep ik amper en ging om 8 uur weer de wekker. Nog even de laatste dag op de beurs zien door te komen!donderdagAan het einde van de dag reed ik mee met Michael (ik had weinig zin om met een koffer en een tas in de trein en op de fiets te gaan..). Het enige probleem was dat ik om 6 uur nog een call met een klant had en we in de FILE terecht kwamen! Uiteindelijk kwam ik een paar minuten te laat thuis maar de call deed ik met een collega dus dat bleek geen probleem.

De rest van de avond deed ik helemaal niks. Nouja, om 8 uur donderde ik op de bank in slaap en om half 10 zorgde Michael er voor dat ik in bed ging liggen..

Vrijdag
En ook op vrijdag was ik gesloopt! Weinig slapen, heel veel staan en dansen en drinken… Ik kan het allemaal niet meer aan ;). Ik deed een aantal ‘follow-ups’ (mailtjes sturen naar mensen die ik op de beurs had gesproken) en werkte de achterstand in mijn mailbox weg, en ’s avonds deed ik ook niets anders dan op de bank liggen.

Zaterdag
zaterdag
Lekker uit slapen en uitrusten (want moe was ik op zaterdag nog steeds). Ik ging met Michael even naar de stad gaan, tulpjes kopen op de markt en in de avond lekker film kijken.

Zondag
zondagZondag ochten genoten we van een lekker ontbijtje. Zelf gebakken broodje, verse jus, scrambled eggs: yummie! Ik moet bekennen dat we dit eigenlijk echt nooit doen maar ik vond het wel heel gezellig (en lekker).
zondag 2Ook werd mijn vader 56! Dat moest gevierd worden dus in de middag vertrokken we richting mijn ouders.
zondag 3De tuin van mijn ouders staat altijd zo leuk vol met sneeuwklokjes in het voorjaar. Leuk!

Thuis kookte ik alvast vooruit, zo hoeven we op maandag na de eerste werkdag tenminste niet lang in de keuken te staan én ik typte dit blogje. Verder lekker chillen, mentaal voor bereiden op een nieuwe week ;).

Hoe was jullie week?

20 Comments

 1. Laura 22 februari 2016

  Pff zo lekker druk weekje bil! Ik was al gesloopt na 2 avondjes uitgaan.. Haha! Nog gefeliciteerd met je pa!
  Laura onlangs geplaatst…Weten wat je wilMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 23 februari 2016

   Haha nou mijn bijna 26 jarige lichaam kan het ook allemaal niet meer aan hoor 😉

   Beantwoorden
 2. Dina 22 februari 2016

  Jouw haar krult zo mooi en vrolijk! 😀 En die tulpjes op tafel… zo gezellig!

  Beantwoorden
 3. jolet 22 februari 2016

  Wauw, die eerste foto ziet er echt heel mooi uit!

  Beantwoorden
 4. Joyce rdt 22 februari 2016

  Klinkt inderdaad als een drukke, maar wel leuke week! Heel gaaf zo’n beurs (en de borrels :p), maar kan me voorstellen dat je gesloopt was haha. Oh en nog gefeliciteerd met pap! Liefs.x

  Beantwoorden
 5. jeapiebel 22 februari 2016

  Je werksector zou een droombaan zijn van mijn zoon. 😉 Hij is dol op games, dus. Welke jongelui niet tegenwoordig. Het is zeker te snappen als je het druk hebt dan is er even geen post. Wat ziet dat er gezellig uit zeg met hoe het gegaan is in zo’n beurs. Leuk om even te zien en beetje meer te weten te komen.

  Beantwoorden
 6. Sarah 22 februari 2016

  Wauw, jij hebt echt een drukke week gehad zeg! Ziet er wel heel erg tof uit zo’n beurs. 🙂 🙂

  Beantwoorden
 7. Angelique 22 februari 2016

  Dat is inderdaad een drukke week zeg! Wat ziet dat brood er lekker uit.
  Angelique onlangs geplaatst…Waarom ik geen beautyblogger benMy Profile

  Beantwoorden
 8. Nesrin 22 februari 2016

  Wow wat een week. Tulpen en een gezellig ontbijt op zondag is dan wel lekker genieten. Ik moest twee keer lachen tijdens het lezen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #8My Profile

  Beantwoorden
 9. Ysanne 22 februari 2016

  Ah dat plaatje van al die pizza’s omg, zo lekker! Druk weekje had je! Een voordeel: dan is het snel weekend haha.
  Ysanne onlangs geplaatst…AANRADERTJES | 8 X LEUKE BLOG ARTIKELENMy Profile

  Beantwoorden
 10. heidi 22 februari 2016

  Wat leuk.
  Mmmm en die heerlijke pizza’s zo heerlijk

  Beantwoorden
 11. Jenn 22 februari 2016

  Lekker druk weekje! Wel leuk zo’n beurs 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…Gelezen: live, love, run van Annemerel de JonghMy Profile

  Beantwoorden
 12. Rachel Kromdijk 23 februari 2016

  wat een drukke maar leuke week heb je gehad! tof zo’n beurs fijne week verder

  Beantwoorden
 13. Kiss & Make-up 23 februari 2016

  Jaaaa, aan free food and drinks kan ik ook niet weerstaan hoor 🙂
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Gillette Venus Swirl + Gillette ProShield (+ giveaway x5 for him & her!)My Profile

  Beantwoorden
 14. Bettie 23 februari 2016

  Wow, jij had echt een drukke week zeg. Geen wonder dat je helemaal kapot was.

  Beantwoorden
 15. Irma 23 februari 2016

  Wat een heerlijke daagjes! En wat gaaf die beurzen en borrels (PIZZA’S <3)!
  Irma onlangs geplaatst…Op het nippertjeMy Profile

  Beantwoorden
 16. Mona - Vandaagismooi.nl 23 februari 2016

  Wat leuk om weer mee te genieten zo! Amsterdaaaaaam <3 haha!
  Pizza omg.. nu wil ik ook!
  Jammer van die file en nog van harte gefeliciteerd met je pa!
  Mona – Vandaagismooi.nl onlangs geplaatst…Ik leef nog! Echt waar!My Profile

  Beantwoorden
 17. Sandra 23 februari 2016

  Wat een drukke maar ook toffe week zeg! Ik begrijp dat je daar wel beetje van moest bijkomen in het weekend, haha. Het ziet er wel gaaf uit, die beurs waar jullie stonden. De beurs van Berlage is echt een mooi gebouw! Nog gefeliciteerd met je vader trouwens! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #48 | Weekend weg, Langevelderslag & Pats verjaardagMy Profile

  Beantwoorden
 18. Kim 24 februari 2016

  Poeh! Ik word al moe als ik dat allemaal lees, haha! Die pizza’s zien er trouwens wel héérlijk uit. Die zouden er nu ook nog wel ingaan.
  Kim onlangs geplaatst…Kort maar krachtig!My Profile

  Beantwoorden
 19. elma 25 februari 2016

  Lekker druk weekje! Leuk zo’n beurs en goed afgesloten met een mooi feestje zo te zien!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge