Weekoverzicht #18: Verjaardagsweek!

Weekoverzicht 18Oepsieee, iets later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Afgelopen week werd er weer lekker gewerkt, genoot ik van het heerlijke zonnetje, was Michael het weekend weg en was ik JARIG! Hiephiep hoi! Kijken jullie mee?
Maandag
MaandagMaandag werd er gewoon gewerkt. Niets speciaals! En in de avond werd er gesport met Rory (die ook op de foto durfde met zijn arm!). Na het sporten douchen en naar bed. Niet heel eventful dus ;).

Dinsdag
DinsdagBlauwe lucht!!! Love it! Op dinsdag ging ik wat eerder naar huis…
Dinsdag 2Met de metro want ik had een beetje haast. Op centraal station gebeurde dit weer eens (ik heb hier al eerder mijn onvreden over geuit ;)). IK SNAP DIT NIET!! Je moet je voorstellen dat het MEGA druk was bij de metro. En dan gaat zo’n metro mannetje voor de roltrap staan zodat iedereen moet wachten op de andere trap….. WHY?!?
Dinsdag 3IK moest me haasten omdat ik  om 6 uur een call had met een klant. Dit deed ik lekker vanuit huis zodat ik niet pas heel laat thuis zou zijn. Prima oplossing zo :). De rest van de avond spookte ik vrij weinig uit geloof ik.

Woensdag
WoensdagOnderweg naar kantoor met een heerlijk zonnetje. Genieten! Ook nu weer niks speciaals op kantoor, gewoon werk.
woensdag 2In de avond gingen Rory en ik weer sporten. Op maandag is het altijd extreem druk, op woensdag is het meestal een stuk beter te doen.

Donderdag
donderdagWHOEHOE! Sneeuw! Dit is de meeste sneeuw die ik dit jaar heb gezien (een heel lullig dun laagje I know). Ik vond het er toch wel mooi uit zien 🙂
donderdag 2De rest van de dag was het weer nogal van slag. Sneeuw, hagel, zon, regen, zon, sneeuw en ga zo maar door. Op de terug weg naar huis scheen het zonnetje gelukkig weer heerlijk. Zo mooi de ‘gouden gloed’ op het moment voor de zonsondergang (en na de zonsopkomst overigens ook!).

Vrijdag
Geen foto’s…. Ik vertrok gewoon naar mijn werk. Michael vertrok ondertussen naar Tilburg om naar een metal festival te gaan (don’t ask) waar hij zondag weer van thuis zou komen. Na mijn werk dronk ik dan ook een aantal drankjes met mijn collega’s en eenmaal thuis deed ik lekker helemaal niks meer.

Zaterdag
zaterdag 2Vrijdag zou ik eigenlijk met Rory gaan sporten. We spraken af wel allebei te gaan: hij dus op vrijdagavond, ik op zaterdag ochtend. Dit was mijn bewijs selfie ;). Na het sporten ging ik even de stad in. Cadeautjes voor mijn win actie halen (waar je tot aankomende zondag aan mee kunt doen).
zaterdag 4’s Avonds kwam mijn beste vriendinnetje. We gingen lekker uit eten! (want ik was bijna jarig en Michael had me in de steek gelaten door naar Tilburg te gaan ;)).
zaterdag 5En na het eten cocktails drinken.
zaterdag 6Wellicht iets teveel cocktails (bovenstaande joekel kreeg ik om 12 uur van de bar mensen omdat ik toen jarig was!).

Na die cocktails vonden we het ook nog een goed idee om ergens te gaan dansen. Uiteindelijk waren we om kwart voor 5 thuis. Whoeps…

Zondag
Dat ik me dus niet MEGA lekker voelde was te verwachten ;). Gelukkig heb ik wel een heel gezellige dag gehad. Michael kwam weer terug en er kwam wat familie langs.
zondag 1Hier waren we de stofzuigzak aan het uitpluizen (GADSIE!). Mijn schoonmoeder had tijdens het stofzuigen iets opgezogen dat niet de bedoeling was. Lekker met zijn alle graaien door het stof. Ik vond het vrij hilarisch! En we hebben het weer terug gevonden gelukkig!
zondag 2Ik werd goed verwend en kreeg om te beginnen deze prachtige bossen bloemen!

Hoe was jullie week?

13 Comments

 1. Laura 29 februari 2016

  Wat een leuk weekje! Vooral
  De zondag ochtend met het heerlijke ontbijtje hhihi topper van me!

  Beantwoorden
 2. jeapiebel 1 maart 2016

  Het ziet er gezellig uit op de foto’s. Ik ben benieuwd naar de winactie en door je post te lezen besef ik dat ik vandaag ook moet gaan sporten.

  Beantwoorden
 3. sammie 1 maart 2016

  Leuk overzicht! Sportieve dame! 🙂 Stofzuigerzak uitpluizen heb ik ook eens moeten doen, zo vies!

  Beantwoorden
 4. Jenn 1 maart 2016

  Leuk overzicht weer!
  Jenn onlangs geplaatst…Plog: bonusdag!My Profile

  Beantwoorden
 5. Morgaine 1 maart 2016

  Hele mooie foto’s zitten ertussen en weer een week en een jaar voorbij gevlogen, en die stofzuiger, whahaha ja, oh jee, zeer herkenbaar maar ik vind het meestal ook weer terug 😉 Gelukkig wel!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Vogelzwerm zo prachtig!My Profile

  Beantwoorden
 6. Joyce rdt 1 maart 2016

  Wat irritant dat ze de roltrap dichtgooien! Verder klinkt het als een heerlijke week, en nog gefeliciteerd natuurlijk!!

  Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#71My Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 1 maart 2016

  Wat een prachtige foto ‘onderweg naar kantoor’ Hihi ff met z’n allen het stof doorspitten. Waarom staat die man daar voor de roltrap?? Ik had het hem gevraagd. Leuk weekoverzicht weer!
  Nesrin onlangs geplaatst…Dirty Talk: Hoe vies is jouw matras?My Profile

  Beantwoorden
 8. WAt een leuke foto’s! De bloemen zijn prachtig!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Leren Camera BandMy Profile

  Beantwoorden
 9. Danielle 2 maart 2016

  Een beetje laat maar alsnog Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne week heb je gehad zo te zien!

  Beantwoorden
 10. Nog van harte gefeliciteerd!! Wat een mooie bloemen heb je gekregen! En zo grabbelen in de stofzak hahaha, het is ook wel hilarisch! Heerlijk om zo die foto’s te zien uit Amsterdam… love it!
  Mona – Vandaagismooi.nl onlangs geplaatst…Thuis sporten is niet voor watjes – Body goal # 4My Profile

  Beantwoorden
 11. Sabine 4 maart 2016

  Wat een leuk overzicht! Een vriendin en ik hebben onlangs besloten dat we weer gaan sporten, en ik moet zeggen dat je me wel inspireert om weer aan de slag te gaan met je sportschool foto’s! 😀
  Sabine onlangs geplaatst…Diary: zelf model staan en een print publicatieMy Profile

  Beantwoorden
 12. Sas 5 maart 2016

  Zo leuk dat we beide altijd een verjaardagsweekend hebben haha 😉 Ik zie en lees dat het gezellig was. Mooi zo! Haha dik moest even goed kijken wat het was, die foto van die stofzuigerzak.
  Sas onlangs geplaatst…Wat ik allemaal (voor het eerst) deed in de maand FebruariMy Profile

  Beantwoorden
 13. heidi 6 maart 2016

  Wat een heerlijke week heb je gehad meid.
  Nog een dikke proficiat met je verjaardag
  Zo te zien ben je goed verwend geweest.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge