Weekoverzicht 25: Werken, drinken, sporten..

weekoverzicht 25Afgelopen week was lekker rustig, we kwamen bij van een heerlijk weekendje weg, genoten nog van het lekkere weer, werden op donderdag een beetje dronken, en daarnaast werd er nog wat gesport…

Maandag
maandagWat een heerlijk weer! Ik kwam vroeg op mijn werk aan, helaas had Michael per ongeluk mijn sleutel mee genomen dus ik kon het kantoor niet in. Dan maar buiten even wachten op mijn eerste collega.
maandag 2Dit is toch niet te geloven… In Brugge kocht ik twee nieuwe panty’s. Michael was al weer grapjes aan het maken toen ik hem aan trok: maak je hem niet kapot? Nou, een paar uur later deed ik de volgende ontdekking: een gat er in! AL mijn panty’s gaan gewoon op dag 1 al kapot…..

In de avond ging het sporten niet door. Mijn mede sporter ging naar een concert dus we verplaatsten onze sportsessie naar dinsdag.

Dinsdag
dinsdagDat is dan ook wat ik na het werk deed: sporten! Wat een hitte in die sportschool zeg, hallelujaa!
dinsdag 2Na het sporten moest ik toch even naar het Songfestival kijken. Hoe zou het Douwe Bob af gaan? In ieder geval naar de finale, score! Tijdens het songfestival hoepelde ik er lekker op los. Goede combinatie was dat, songfestival + hoepelen!

Woensdag + Donderdag
Whoeps, geen foto’s gemaakt deze dagen! Wat ik woensdag precies deed (los van werken) kan ik me niet meer herinneren. Donderdag daarentegen.. Er stond een ‘lente borrel’ gepland op mijn werk. Om 4 uur was het dus tijd om te stoppen met werken. Om 11 uur, toen ik eenmaal naar huis ging, hadden we nog niets gegeten (op een paar borrelhapjes na) maar heel erg veel gedronken (inclusief een paar shotjes tequilla). Not good. Of nouja, het was heel erg gezellig. Maar ook heel erg dronken….

Vrijdag
Opstaan op vrijdag ging dan ook niet zo fantastisch. Gelukkig mochten we wat later beginnen en leken mijn klanten ook aan te voelen dat vandaag geen goede dag was voor ingewikkelde vragen. Ik kwam de dag dan ook redelijk door ;).
vrijdagOm een uurtje of half 5 besloten mijn collega’s dat het een goed idee was om weer aan het bier te gaan, je weet wel, tegen de kater. Ik paste… Mede omdat ik ook nog een sportsessie op de planning had staan.
vrijdag 2Dus op tijd naar huis, eten, en voor ronde twee naar de sportschool. Michael was niet thuis dus ik had lekker het huis voor mezelf. Lekker op de bank hangen en tv kijken :).

Zaterdag
zaterdagJammiee, ik begon de dag met een lekkere zelf gemaakte tonijnsalade. Kom maar doorrr! In de middag ging Michael met een vriend naar Amsterdam, en ik paste een paar uurtjes op op het tijdelijke pleegkindje van Michael zijn ouders.
zaterdag 2Als avond eten maakte ik heerlijke wraps met kip, kaas, groenten en guacemole. Zo lekkerrrr!
zaterdag 3Stuurde ik een kusje naar Michael in Amsterdam..
zaterdag 4En keek ik uiteraard de finale van het songfestival (en zoals je ziet stond mijn hoepel ook weer klaar). Ik heb de teleurstellende uitslag afgewacht en ben daarna meteen mijn bed in gedoken.

Zondag
zondagWe gaan gewoon weer door met de ontbijt foto’s. Dit keer crackers met een gekookt eitje en avacado. Ook heel heel heel erg lekker.

De rest van de dag voerden Michael en ik vrij weinig uit. Een beetje House of Cards kijken, we hebben zelfs nog een film op gezet (Suicide Kings, leuke film trouwens), en veel verder dan even naar buiten voor de boodschappen kwamen we niet.
zondag 2Michael maakte dit lekkere soepje klaar. Het ziet er wellicht niet al te smakelijk uit maar IS het wel. Het is een chilli soepje als ik me niet vergis (stel je een soort chili con carne in soep vorm voor ;)).

En dat was al weer mijn week. Vandaag geniet ik nog heel erg van mijn extra vrije dagje. En morgen begint de korte werkweek weer. Het aftellen is trouwens ook echt begonnen: over 8 weken precies krijgen we de sleutels van ons nieuwe huis, hoeraaaaa! šŸ˜€

Jullie nog wat speciaals doen op deze tweede Pinksterdag?

2 Comments

 1. Nesrin 16 mei 2016

  Oeh die wraps zien er heerlijk uit. Je zit in een lekkere sport vibe, keep up the good work!
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #20My Profile

  Beantwoorden
 2. Joyce rdt 19 mei 2016

  Oeh die tonijnsalade die je zelf hebt gemaakt ziet er heerlijk uit! Ik ben op tweede Pinksterdag naar de dierentuin geweest, was alweer lang geleden! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#106My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge