Weekoverzicht 32: Onweer en een foodfestival

weekoverzicht 32Zo, dat was weer een lekker weekje. Het noodweer van van de week zorgde voor een vrijwel slapeloze nacht maar dat mocht de pret verder niet drukken. In het weekend sliep ik lekker lang en veel, dus ik ben ook wel weer klaar voor een nieuwe week! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?
Maandag
Ik begin de dag lekker foto loos. Ik deed ook niet heel veel speciaals. Er werd gewerkt, en in de avond plofte ik lekker op de bank om te niksen.

Dinsdag
dinsdagWerken, werken, werken. Eerst de hele dag op kantoor. En eenmaal thuis mocht ik weer aan de bak. Er stonden twee calls gepland op dinsdagavond. Niet de aller leukste dag dus ;).

Woensdag
woensdagNa het werk schoven we lekker aan tafel aan bij Michael zijn oom en tante. Rond een uurtje of acht waren we weer thuis en keek ik nog wat voetbal. Toch wel heel erg jammer dat Nederland niet mee doet dit EK…

Donderdag
donderdagHoly guacemoly… Wat een onweer deze nacht! Ik heb denk ik nog nooit zulke harde onweer gehoord in mijn leven. Niet te gortig. Normaal gesproken vind ik onweer wel iets gezelligs hebben (zolang ik lekker veilig thuis zit) maar dit vond ik toch net even te ver gaan. Toen het de volgende ochtend tijd was om naar werk te gaan regende het ook non stop. Ik ging dus lekker met Michael in de auto mee. Weinig zin om als een verzopen kat op kantoor aan te komen.
donderdag 2Toen ik eenmaal thuis was het Michael het eten alvast voorbereid…
vrijdagLekkere rijstvellen met groenten en garnaaltjes. Yummieee!

Vrijdag
vrijdag 3Na het werk was het weer tijd voor een bezoekje aan de sportschool. Wat was het weer lekker benauwd zeg. Ik zegde (met een beetje pijn in het hart) ook mijn abonnement op. Deze sportschool vind ik toch iets te ver vanaf ons nieuwe huis. Jammer dat ik mijn sportschool buddy dan kwijt raak :(.

Zaterdag
zaterdagIn de file naar Hilversum! Op zoek naar een mooie vloer voor in ons nieuwe huis.
zaterdag 2En op de terug weg langs de Villa Arena. Man, wat is het daar groot! Wel een paar mooie eettafelstoelen gezien dus het was de moeite waard :).
zaterdag 3Daarna was het tijd voor mijn aller eerste foodfestival. Het weer bleek een stuk beter dan in van te voren had ingeschat. Er stond een heerlijk zonnetje en het was rete druk!
zaterdag 4Michael en ik aten een paar taco’s (waaronder 1 met cactus, geen aanrader ;)) en genoten van een cocktail en biertjes. Good times!

Zondag
zondagUitslapen! Om vervolgens een lekker ontbijtje van Michael te krijgen. Na het ontbijt viel ik op de bank weer voor een paar uur in slaap. Oepsie. Ik had de slaap blijkbaar nodig.
zondag 2De rest van de dag voerde ik niet veel uit. Ik keek wat EK, draaide een wasje, deed boodschappen (oke, zo klinkt het toch nog wel als een beetje iets) en ik maakte een lekker avond maaltje.
zondag 3Ik had zomaar ineens zin in aardappelsalade. Heel lang niet meer gegeten maar hij was prima gelukt. Worstje erbij en ik was tevreden.

En dat was alweer de week. Wat gaat de tijd toch snel. Gelukkig maar want ik kan echt niet wachten op de sleutels van ons huis. Nog maar twee weken!!! Aaah zo veel zin in!

Hoe was jouw week?

10 Comments

 1. Wat een leuke foto’s! Zo’n foodfestival lijkt me geweldig, maar een taco met cactus?! Haha!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Efteling Plattegrond DienbladMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 27 juni 2016

   Haha ja dat was niet zo’n succes. Ken je die sperziebonen uit blik? Die zurige? Nou dat dus, x1000 😉

   Beantwoorden
 2. Morgaine 27 juni 2016

  Dat was weer een vol weekje en dat je niet kunt wachten snap ik helemaal hier beneden zijn ze nu ook bezig met opknappen, ook de nieuwe buren op komst.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Lieve Liefde,My Profile

  Beantwoorden
 3. Jenn 27 juni 2016

  Die aardappelsalade ziet er erg lekker uit!

  Beantwoorden
 4. Joanne 27 juni 2016

  Het lijkt me echt leuk om naar zo’n foodfestival te gaan! Alleen liever wel met een lekker weertje haha
  Joanne onlangs geplaatst…Jo in Milano #10 | Home sweet homeMy Profile

  Beantwoorden
 5. sammie 27 juni 2016

  Ik vind foodfestivals altijd zo gezellig, moet het weer inderdaad wel een beetje mee werken. Leuk overzicht!

  Beantwoorden
 6. Nancy 27 juni 2016

  Ik ben nog nooit naar een foodfestival geweest. Word hoog tijd!

  Beantwoorden
 7. Sheila 27 juni 2016

  Ik kan ook altijd zo genieten van een foodtruckfestival. VOoral als het zonnetje heerlijk schijnt. Dan komt het beter tot z’n recht
  Sheila onlangs geplaatst…12 x bizarre reisklachtenMy Profile

  Beantwoorden
 8. Nesrin 28 juni 2016

  Een taco met cactus?! Leuk weekoverzicht en zie steeds vaker rijstvellen voorbij komen op het net, ik wil dit ook een keer eten!
  Nesrin onlangs geplaatst…Het moederschip – Hoe ik als moeder benMy Profile

  Beantwoorden
 9. Sandra 28 juni 2016

  Cactus op een taco? überhaupt cactus eten wist ik niet eens dat dat kon, hahah. Maar goed, zo te lezen is het dus geen aanrader! Je ontbijtje ziet er trouwens heerlijk uit. Zijn het wrap tosti’s? Haha, noem je dat zo eigenlijk? Het ziet er in elk geval erg lekker uit!
  Sandra onlangs geplaatst…Hoe een blog hebben mij als persoon laat veranderenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge