Testronde 1

Yessss! Mijn GPS horloge kwam vrijdag eindelijk binnen! In eerste instantie had ik mijn gewone huisadres opgegeven voor de bezorging, alleen werken Michael en ik tijdens de bezorgtijden van UPS dus leek het me na twee mislukte bezorgingen een beter idee om het pakketje op mijn werk te laten bezorgen (het duurde even voordat ik me dat bedacht……). Donderdag zou hij gebracht worden en ik bleef maar hopen op de bel af zou gaan. Maar de tijd verstreek.. Vier uur, vijf uur, zes uur.. Niks. Stom! Gelukkig werd ie de volgende dag toch nog afgeleverd! Op tijd voor het weekend!

Gistermiddag maakte ik mijn eerste testronde en ik ben er super blij mee! Het begon halverwege mijn run een beetje te regenen en ik kon met een gerust hart doorlopen: hij kan tegen water en mijn telefoon lag veilig thuis. Heerlijk. Ik deed een klein rondje en het ging verre van goed. Na 2,5 km kreeg ik namelijk echt een belachelijke steek in mijn zij maar met tranen in mijn ogen liep ik verder en na ongeveer een kilometer begon het weg te trekken en uiteindelijk liep ik de geplande 5 km uit. Voor vanmiddag staat er weer een flinke afstand op het programma. Ik. Moet. Kilometers. Maken. Ik moet meer dan twee keer zo ver, er staat 11 (of eigenlijk 12..) kilometer op het programma. Hopelijk dit keer zonder steken in mijn zij.

Mijn nieuwe horloge werkt voor mij enorm motiverend om weer flink te gaan hardlopen (en die Zevenheuvenloop die ik over minder dan een maand moet lopen helpt trouwens ook wel goed mee). En hoewel ik wel kan zeuren dat ik geen zin heb om te gaan ben ik altijd zo blij als ik terug kom van een run, hoe slecht hij ook ging! Dat gevoel is genoeg reden om me van de bank af te slepen en me er doorheen te slepen!

Heerlijk gevoel toch, als je terug komt van een workout?

7 Comments

 1. Sassie 20 oktober 2013

  Oh wat een fijn horloge, veel plezier ervan!
  Ik ga binnenkort het skaten weer oppakken 🙂

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 22 oktober 2013

   Ben je daar even helemaal mee gestopt? Lijkt me wel een lastige sport in de herfst ivm al die blaadjes etc….

   Beantwoorden
 2. Sylvia 20 oktober 2013

  Ah, fijn dat ‘ie zo goed werkt 🙂 Is inderdaad een goed gevoel als je terugkomt van een sportrondje, ik neem me nog steeds voor om binnenkort zelf ook weer aan de slag te gaan met lopen 😉

  Beantwoorden
 3. Stacey 21 oktober 2013

  Leuk om te lezen dat je er tevreden over bent, maar is hij niet super groot voor je pols? Ik heb hem gisteren even om gehad bij de marathon Expo in Amsterdam en hij is voor mij echt zo mega groot…..

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 22 oktober 2013

   Ik las het al op je blog ja. Hij zit bij mij wel op het strakste gaatje maar dan zit ie perfect. Als je dus dunnere polsen hebt wordt het een lastig verhaal.

   Beantwoorden
 4. dutchfashioncafe 22 oktober 2013

  Wat gaaf!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge