Weekoverzicht 27: Kort weekje en de hypotheek is rond!

Weekoverzicht 27Heerlijk, zo’n kort weekje! Wel een beetje gek, omdat je (of eigenlijk ik) op dinsdag het gevoel heb dat het maandag is, en zo loop je de hele week een beetje voor. Oh, en mijn inbox vond het ook niet zo leuk dat ik er maandag niet was, lekker door werken dus ;).

Maandag
maandag 1Jaaaa, lekker een extra dagje vrij! En wat doe je dan? Juist, naar de bouwmarkt! We waren ook zeker niet de enige… Maar goed, over 7 weken (precies!) krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en we willen van te voren al alles hebben uitgezocht zodat we meteen aan de slag kunnen.

Na de bouwmarkt gingen we even op bezoek bij Michael zijn oom en tante.
maandag 2En in de avond ging ik lekker hoepelen (te zien aan dat kleurige bandje om mijn schouder ;))..
maandag 3En een rondje hardlopen!

Dinsdag + woensdag
Whoeps, niet de eerste keer dat ik op deze dagen geen foto’s heb gemaakt! Ik had op dinsdag een call in de avond, en wat ik op woensdag deed kan ik je niet meer vertellen (maar volgens mij kwam ik laat uit mijn werk en had ik nergens meer energie voor).

Donderdag
donderdag 3Donderdag was eindelijk mijn mail weer onder controle. Ik had dinsdag en woensdag de schade ingehaald en kon dus op donderdag middag naar een event in Noord waar ik en een paar collega’s voor waren uitgenodigd.
donderdag 2En daar hadden ze een betonnen tafel. Iets waar Michael en ik ook onze zinnen op hebben gezet (we weten ook al precies welke ;)), dus van deze tafel moest ik ook even een foto maken :).

Vrijdag
vrijdagWork, work, work. En in de avond sporten!!

Zaterdag
zaterdagYesssss! Onze hypotheek is voor de volle 100% rond en getekend! Hoewel ik me er niet veel zorgen over maakte is het toch wel fijn als het helemaal officieel rond is. Dat werd dan ook gevierd met een lunch (inclusief wijntje)..
zaterdag 3Hmmmm, lekker broodje was het!

En in de avond maakten we de fles cava die we hadden gekregen soldaat.
zaterdag 4Pizza and bubbles it was! Niet mijn meest gezonde dagje maar er moest wat gevierd worden natuurlijk ;).

En wellicht had ik aan het einde van de dag ietsje pietsje te veel gedronken..

Zondag
zondagEn op zondag voerden we vrij weinig uit. Michael voelde zich niet zo lekker (maar dat had niet met de drankjes van de dag ervoor te maken..), ik deed wat huishoudelijke klusjes, hoepelde zo’n 3 kwartier en ging weer een rondje hardlopen in de regen (en maakte wellicht de meest oncharmante foto toen ik terug kwam..). Dat hardlopen in de regen was trouwens wel heel fijn: geen last van hooikoorts namelijk!! 🙂

Met regen beginnen we deze week ook weer, maar ik geloof dat de vooruitzichten voor de komende tijd weer een stuk positiever is, kom maar weer op met die zon!

8 Comments

 1. sammie 23 mei 2016

  Leuk overzicht zo, de pizza ziet er goed uit en je bent veel sportief bezig geweest!

  Beantwoorden
 2. Alyssa 23 mei 2016

  Sportieve week! En wat fijn dat de hypotheek officieel rond is, gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 3. Danielle 23 mei 2016

  Gefeliciteerd met de hypotheek die rond is! Altijd fijn dat dat nu officieel geregeld is… daar mag best een pizza op gegeten worden hoor ;)!

  Beantwoorden
 4. Nicky 23 mei 2016

  Zo’n betonnen tafel is zeker leuk! Maar wel loodzwaar en moeilijk te verplaatsen om deftig te poetsen of als je iets te doen hebt ofzo..
  Nicky onlangs geplaatst…Ons droomhuis: afwerking #2My Profile

  Beantwoorden
 5. Nesrin 24 mei 2016

  Fijn dat de hypotheek rond is. Pizza en bubbels lijkt mij een lekkere combinatie 😉 Ik vind de betonnen tafel echt te gek!
  Nesrin onlangs geplaatst…Columns, Carrie & CrapMy Profile

  Beantwoorden
 6. Sandra 24 mei 2016

  Wat ziet zo’n betonnen tafel er gaaf uit! En yes, ik kan begrijpen dat het een fijn gevoel geeft dat de hypotheek rond is. Zoiets is toch altijd wel even spannend toch! Hmmm, hoe jullie dat vierde was zéker niet verkeerd. Dat broodje en die pizza zien er top uit!
  Sandra onlangs geplaatst…Thailand #8 | Een bizar festival, Manohra Cozy Resort & terugreisMy Profile

  Beantwoorden
 7. Nathalie 27 mei 2016

  Haha wat een herkenbaar beeld die eerste foto! Ik weet nog hoe vaak wij een bezoekje moesten brengen aan de Hornbach toen we bezig waren in ons huisje! Fijn dat de hypotheek rond is. Nu is het aftellen!

  Beantwoorden
 8. sunny mama 30 mei 2016

  Fijn dat de hypotheek nu helemaal rond is! Zo’n betonnen tafel vind ik ook heel leuk, Ik houd wel van die ‘industrial look’.
  sunny mama onlangs geplaatst…WELKE KLEREN NEEM JE MEE OP VAKANTIE (EN WELKE ZÉKER NIET)My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge