Antwerpen!

Hoewel het gezelliger is als vrienden in de buurt wonen omdat je ze dan vaker ziet heeft het ook zo zijn voordelen als ze verder weg wonen. Zo is een vriendin van ons in september naar Antwerpen verhuist om daar te gaan studeren. Natuurlijk moeten we haar daar wel even opzoeken. Dat is dan ook precies wat we dit weekend gaan doen! Vanavond na het werk vertrekken Michael en ik (en nog twee vrienden) met de auto naar het Zuiden. Michael en ik hebben lekker een hotelletje geboekt, de anderen slapen bij onze vriendin. Op zaterdag komt de tweede lading met vrienden: nog een auto met vier vrienden komen dan ook onze kant op. Heel erg gezellig en ik heb er ook heel erg veel zin in!

We hebben al een paar plannen gemaakt. We krijgen een rondleiding in een bierbrouwerij (inclusief bierproeverij), gaan uiteraard winkelen en we willen nog een bezoekje brengen aan een jenever kroeg (daar heeft Michael het al tijden over). Verder vooral genieten van ons weekendje weg. Ik heb ook eigenlijk geen idee wat daar verder nog te doen is (ik weet vooral dat je er heel goed kan winkelen), iemand tips? Wat mogen we niet missen?

Nog even iets heel anders ook: de afgelopen weken keek ik elke dag bij thuiskomst van werken direct in de brievenbus in de hoop dat mijn startbewijs voor de Zevenheuvelenloop is aangekomen en vandaag was het raak: hij zat er in. Whoehoe! Dat is nu dus ook helemaal officieel, ik mag starten! Maar eerst: Antwerpen!!

Jullie nog leuke plannen voor het weekend?

4 Comments

 1. Sylvia 8 november 2013

  Ah, hartstikke leuk, alvast veel plezier! ๐Ÿ™‚ Ik moet werken en ga een dagje de duinen als het weer het toelaat ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 12 november 2013

   Ik heb iig een heerlijk weekend gehad! In Antwerpen was het weer goed, dus dat dagje duinen is vast ook gelukt ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 2. Sas 12 november 2013

  Oh leuk zeg, heel erg veel plezier! ๐Ÿ™‚ Ik ga dit weekend naar mijn vriendinnetje en haar beeb.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge