New York: dag 6, 7 & 8

Time flies when you’re having fun! De laatste hele dag is helaas alweer aangebroken! Gaan we nog heel erg van genieten maar eerst vertel ik jullie wat we de afgelopen dagen heb gedaan! Te beginnen met: vrijdag! We begonnen onze ochtend zoals we die hier altijd beginnen. Vroeg wakker, genieten van ons ontbijtje in het hotel, beetje luieren op de hotelkamer, klaarmaken en richting de metro. De Brooklyn Bridge stond op het programma! We hebben hem vanaf Brooklyn naar Manhatten gelopen. De skyline van New York blijft toch wel echt super om te zien! Daarna hebben we nog rond gelopen in het financial district en zijn we bij het 9-11 memorial geweest. Na de lunch hebben we weer rondgelopen door de stad, vooral in SoHo want dat vind ik toch wel 1 van de leukste wijken.

Ook had ik mijn zinnen gezet op de zwarte Desert Boots van Clarks. Bij de eerste Clarks winkel hadden ze die niet meer. Door naar de volgende, waar ze ook niet meer waren… Uiteindelijk hebben ze daar naar nog een ander filiaal gebeld waar ze ze nog wel hadden :). Na een drankje in een gezellige bar hebben we ze daar opgehaald. Whoehoe!! Ondertussen kocht Michael ook nog twee nieuwe broeken (geld moet rollen toch?) En zagen we veel van de stad. Na weer heel veel lopen kwamen we uiteindelijk bij een super leuke bar/restaurant uit waar we heerlijk hebben gegeten en cocktails hebbeb gedronken.

De volgende dag begon uiteraard weer hetzelfde ;). De middag verliep anders dan anderen: Michael en ik splitsten onze wegen. Michael ging een kwartspel spelen in Brooklyn (magic the gathering voor de geinteresseerden ;)) ik ging nog even verder met winkelen! Ook weer een prima manier om mijn middag te spenderen! ’s Avonds aten we in Brooklyn lekkere taco’s met een heel vies drankje (vond ik dan. En ja ik had het zelf uitgekozen en het klonk eigenlijk ook al vies..!) En we sloten de dag in een sportsbar af met een paar drankjes.

Gisteren waren China Town en Little Italy aan de beurt. Intrigerende wijk dat China Town! Alsof je je even in China waant! Je raadt het misschien al: weer heel veel gelopen, veel gezien.. en ’s avonds in Brooklyn gegeten bij hetzelfde restaurant als waar we de eerste dag aten. Heel erg lekker!! Vandaag staat er ook nog veel op het programma, maar daar lezen jullie binnenkort wel over ;).

3 Comments

 1. Window On My Wardrobe 29 oktober 2014

  Heerlijk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Nog heel veel plezier daar!

  X Sara

  Beantwoorden
 2. Sas 1 november 2014

  Wauw, lijkt me echt super gaaf!

  Beantwoorden
 3. Paul 3 november 2014

  Ja, lopend kilometers maken in NYC lukt ook uitstekend!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge