San Francisco vlog: Stiekem een beetje..

zaterdagIn november ging ik voor mijn werk een weekje naar Amerika. Eerst vier dagen naar Seattle (de vlog van de eerste dagen kan je hier bekijken), daarna ruim vier dagen in San Francisco. Hoewel ik niet erg toeristische dingen deed heb ik toch geprobeerd nog iets van de stad te laten zien. Dat was een overigens een beetje lastig omdat het de hele zaterdag keihard aan het regenen was. De dagen ervoor genoot ik van een strak blauwe lucht en een zonnetje, net dus een beetje jammer maar een goed excuus om een winkelcentrum in te vluchten en flink met mijn creditcard te zwaaien!

Ik moest trouwens best wel even gniffelen om het begin van mijn video. Ik was behoorlijk dronken (en brak de volgende ochtend). De reden dat vrijdag trouwens helemaal werd overgeslagen is omdat we op donderdag avond het drinken nog een tandje hadden opgeschroeft en ik gewoon strond lazerus ben geworden. Oepsie. Op vrijdag was ik dus brakker dan brak. Lekker om dan nog even op een klantenbezoek te gaan (en drie kwartier in een taxi te zitten in San Francisco met duizend bochten en heuvels, ik vond het een hele prestatie dat ik alles heb weten binnen te houden…).

Rond lopen in regenachtig San Francisco!

Ik hoop dat je mijn San Francisco vlog weer leuk vonden om te zien! Ik merkte achteraf dat ik nogal beweeglijk alles had opgenomen, maar daar kon ik toen niks meer aan doen. Ik zal er in het vervolg in ieder geval op letten ;). Ik ben trouwens van plan om binnenkort een artikel te typen over tips in San Francisco. Dit was alweer de vierde keer dat ik deze leuke stad bezocht en kan je dus de must see’s en must do’s haar fijn vertellen. Maar daar dus binnenkort meer over!

Ben jij wel een in San Francisco geweest? 

4 Comments

 1. Morgaine 8 december 2016

  Ik vond het super leuk om dit te zien en je eerste vlog komt ook zeker nog aan bod, alleen het wanneer weet ik nog even niet, ik probeer nu bij iedereen even wat in te halen, even mijn neus weer te laten zien 😉

  En nee, ik ben nog nooit in Amerika geweest, terkt mij ook niet als eerste, schotland wel 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De winterfair was weer een succes!My Profile

  Beantwoorden
 2. Charel 8 december 2016

  Heel leuk om te zien! Lijkt me zo waanzinnig om daar te zijn hihi!
  Charel onlangs geplaatst…Afkeer voor rode productenMy Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 8 december 2016

  Leuke vlog Bente. Ik ben heel benieuwd naar jouw artikel over San Francisco.
  Nesrin onlangs geplaatst…Naar het HEMA event & Filorga skincare in AmsterdamMy Profile

  Beantwoorden
 4. Denise 9 december 2016

  Leuke vlog! Lijkt me leuk om een keer naar Amerika te gaan. Ben er nog nooit geweest. Maar als we naar Amerika gaan, dan wordt het waarschijnlijk Florida.
  Denise onlangs geplaatst…Oldschool een dagboek bijhoudenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge