Weekend vlog 3: Kerstboom optuigen!

weekend-vlog-3Het afgelopen weekend pakte ik mijn camera er weer bij! Dit weekend betekende ook het lang verwachtte begin van mijn vakantie. Man, daar was ik aan toe! Ik deed dus lekker rustig aan. Op zaterdag gingen we weer eens op zoek naar een nieuwe bank en salon tafel. Uiteraard zonder succes! Ik kan wel mededelen dat we uiteindelijk toch een bank hebben besteld, via internet. Best spannend, want we hebben hem niet in het echt kunnen bekijken. Benieuwd wat ik de rest van mijn weekend deed? Kijk mee!

Weekend vlog 3

Op zondag was het dan eindelijk tijd om de kerstboom uit te kiezen Ć©n uiteraard op te tuigen! We kozen een mooie grote boom uit, daar hebben we in ons nieuwe huis namelijk plek voor

Nadat de droger binnen was ging ik, na het afkijken van de documentaire lekker naar buiten voor een rondje hardlopen. Het ging echt zoveel lekkerder dan verwacht. Genieten!

Het was een heerlijk begin van mijn vakantie. De komende twee weken zullen waarschijnlijk in het teken staan van elke dag uitslapen, lekker veel sporten, bloggen en gewoon doen waar ik zin in heb. Jammer dat Michael niet vrij is en we dus niet een paar dagen weg kunnen (zoals het idee was). Maar het zal de pret niet drukken!

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien! Ben jij ook zo dol op de kerst?

2 Comments

 1. Nesrin 13 december 2016

  Yay! Fijn dat het hardlopen goed ging. Dit voelt goed he na een run.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #50My Profile

  Beantwoorden
 2. Lisa 14 december 2016

  Ja ik ben net zo dol op kerst haha! Heel leuk altijd om de kerstboom op te tuigen šŸ™‚ Jammer dat jullie niet allebei vrij zijn, maar wel heerlijk voor jou dat je even lekker je eigen tijd kan inplannen en kan doen wat je leuk vindt. Fijn idee! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Kletspraatjes #2: studiedip, twijfels over de pil, gezelligheid en Revivestyle.nl !My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge