Weekend vlog 4: een nieuwe bank!

weekend-vlog-4Na maanden zoeken naar een nieuwe bank was het afgelopen zaterdag eindelijk tijd voor onze nieuwe bank! We hadden hem al een tijdje geleden online gezien, maar het probleem was dat dat dus online was en we hem niet in het echt konden zien en uitproberen… Omdat we verder niets konden vinden namen we de gok en bestelden we toch de bank. En in het echt is ie nog mooier dan op de foto, een goede keuze dus!Op vrijdag begon ik trouwens met mijn weekend vlog. Ik had nog steeds vakantie dus ik sliep lekker uit, ging naar de sportschool en had mijn aller eerste pedicure ooit. Mijn moeder was ook vrij dus we doken samen nog even de stad in.

Op zaterdag kwam dus onze bank binnen. I like it! Nu alleen nog onze oude bank kwijt zien te raken ;). Aan het eind van de middag gingen we naar Amsterdam. Eerst een bezoekje aan het casino, daarna naar de verjaardag van twee van mijn collega’s. Gezellig! Op zondag? Deed ik helemaal niks. Maar daar zijn zondagen voor.

Bekijk hier weekend vlog 4!

Wat deed jij het afgelopen weekend?

7 Comments

 1. Charel 20 december 2016

  Oeh je bank is erg mooi! X
  Charel onlangs geplaatst…Glitterlips voor kerstMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 20 december 2016

  Mooie bank hoor. Wat was je rood 😉 Soepje ziet er erg lekker uit. Leuke vlog weer, ik merk dat je steeds meer feeling met de camera krijgt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #51My Profile

  Beantwoorden
 3. Paul 20 december 2016

  Dat eerste beeld is wel priceless. Je vriend verkoopt de bank goed als ‘ie zo lekker ligt!
  Paul onlangs geplaatst…XenofobieMy Profile

  Beantwoorden
 4. Sandra 21 december 2016

  Die crackers zien er heerlijk uit met al die pitjes en zaden, jammie. Jammer dat ze zo zacht waren geworden zeg. Gelukkig waren ze veel beter nadat ze in de broodrooster waren geweest. Goede tip vind ik dat! Jullie bank is trouwens gaaf joh, mooooi. 😀
  Sandra onlangs geplaatst…Kroatië #2 | Krka National Park, Split & Fortress of Klis (Game of Thrones film locatie)My Profile

  Beantwoorden
 5. Laura 21 december 2016

  Leuk! Als je mij vraagt “meer of minder vlogs?” dan zeg ik: meer vlogs! 😀

  Beantwoorden
 6. Morgaine 22 december 2016

  Ik vind hem ontzettend leuk, eens per week een vlog zeg ik ja tegen, tenzij ze heel lang worden natuurlijk, hahahaha

  En die twee bankstellen passen eigenlijk heel goed bij elkaar, heb je al aan de voedselbank of iets dergelijks gedacht? Zo help je mensen die niets meer hebben en opnieuw moeten opbouwen.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Opgelicht?! Cybercrime: Privacy op Social MediaMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge