Week 7: Verrast met Valentijn!

Stiekem stonden er afgelopen week toch best wel weer wat dingen op het programma. Maar: leuke dingen dus ik klaag niet :). In het weekend besloot ik wel alle sociale dingen te skippen. Lekker opladen voor de komende week! Dat en meer in dit overzicht!

Maandag

Op maandag avond ging ik voor het eerst naar zwangerschapszwemmen. Ik had eigenlijk geen idee wat ik er van moest verwachten, maar het was eigenlijk helemaal prima. Vrij intensief, en eigenlijk gewoon een workout van een half uur. Voor herhaling vatbaar!

Dinsdag

Yesssss hier was ik aan toe! Onze masseuse kwam op dinsdag weer langs en ze nam mijn rug even goed onder handen. Fijn! Ik denk dat ik binnenkort bij haar ook een privé sessie boek want ze blijkt gespecialiseerd te zijn in zwangere vrouwen! 🙂
Hey, cadeautjes! Niet voor mij, maar voor onze mini me! Een heel lief broekje en twee shirtjes van Michael zijn ouders <3.

Woensdag

Aaahh dat is fijn thuis komen. Michael had een prachtige bos bloemen voor me mee genomen vanwege Valentijnsdag <3. ZO MOOI!!
En er stond nog een verrassing op ons te wachten: Michael zn moeder had een heel lief pakket voor ons meisje klaar gezet! Ook voor Valentijn :D. En er zat ook weer een kaartje in de bus, het houdt maar niet op <3.

Donderdag

Op donderdag kwam mijn broertje gezellig eten. Michael maakte een heerlijke maaltijd voor ons klaar: linzen, spinazie, en vis met spek. Yummiee!

Vrijdag

Op vrijdag hebben we normaal gesproken al een ‘feestelijke’ lunch op werk: naast de standaard salades en broodjes met beleg hebben we dan bolletjes met knakworst (oftewel; Frankfurter Friday). Afgelopen vrijdag was het helemaal feest: 2 collega’s bakten pannenkoeken voor iedereen. Wat een feest!

Zaterdag

Helemaal top die Olympische Spelen! Bedje uit en lekker schaatsen kijken!
Oeehhh tijd voor een pakketje <3
Ik wilde al HEEL LANG een Instax camera. Op vrijdag bestelde ik hem eindelijk voor mezelf, en op zaterdag kwam ie binnen. Yesss!
Tijd om weer eens een bananenbrood te bakken! Dat stond eigenlijk al de hele week op het programma maar kwam er maar niet van. Nu had ik er eindelijk genoeg tijd voor (zonder dat ik dan hoefde te wachten tot ik naar bed zou kunnen).
Nog even een foto van die prachtige bos bloemen! Had ik al gezegd HOE MOOI ik hem vind? HEEL MOOI!!
En natuurlijk moet dat bananenbroodje ook gekeurd worden. En? Goedgekeurd uiteraard. Smullen! Klik hier voor het recept.
Daarna gingen we met zijn tweetjes nog even een stukje wandelen. Genieten dit weertje zo! Fris, maar zonnig!

’s Avonds stonden er drankjes met vrienden op het programma. Ik had er de energie niet meer voor dus Michael ging zonder mij. Ik lekker op de bank en vroeg mijn bedje in!

Zondag

Zondag startte ik ook weer rustig op met de Olympische Spelen. In de middag gingen Michael en ik gezellig even lunchen.
Dat broodje ging er goed in!
En natuurlijk weer een buikfoto! Op zondag was ik precies 28 weken zwanger. Dat betekent dat ik nu ook officieel in het derde (en laatste) trimester zit. Ik zou willen beweren dat ik niet aan het aftellen ben, maar dat doe ik stiekem wel een beetje. Niet omdat ik het zwanger zijn zat ben, maar omdat ik zo benieuwd ben naar ons meisje!!
En rond zonsondergang ging ik in mijn eentje nog even een stukje lopen, terwijl Michael in de keuken stond om een maaltijd te bereiden (lucky me!).

En dat was de week alweer! Wat gaat de tijd toch snel!

Heb jij nog een beetje kunnen genieten van dit fijne winter weer?

7 Comments

 1. Romy 19 februari 2018

  Dat klinkt als een heerlijke week, zeker met een pannenkoekenlunch als afsluiter van de werkweek 🙂 Wat lief trouwens, die grote bos bloemen voor Valentijnsdag, maar zeker ook het Zwitsal-pakket van je schoonouders! Superleuk, zo’n verrassing. Ik kan me voorstellen dat je ook echt niet kunt wachten om jullie meisje binnenkort in het echt vast te kunnen houden 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Social media | Hoe ik soms maar wat aanklungel!My Profile

  Beantwoorden
 2. Jenn 19 februari 2018

  Wat een leuke foto’s, klinkt als een heerlijke week!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #163My Profile

  Beantwoorden
 3. Anky spoelstra 19 februari 2018

  Wat zie je er stralend uit Bente! Heerlijk om te zien. 🙂

  Beantwoorden
 4. Charel 19 februari 2018

  Leuk weekje hoor! Ahw dat pakketje is zo cute van opa en oma, smelt smelt!
  Charel onlangs geplaatst…New in | Woden sneakersMy Profile

  Beantwoorden
 5. Stephanie 19 februari 2018

  Wat een heerlijke foto’s en wat zie je er goed uit, je straalt! En supertof zo’n feestelijke lunch haha.
  Stephanie onlangs geplaatst…Escaperoom | Mijn ervaring met Escaperoom Harderwijk: Room Lab-XMy Profile

  Beantwoorden
 6. Saskia 20 februari 2018

  Heerlijke week.Altijd leuk zo verrast worden, ik kreeg zelf ook wat dingen met Valentijn en we zijn uiteraard ook alweer bijna jarig <3 (moet ook altijd aan jou denken dan haha) En je ziet er prachtig zwanger uit<3

  Beantwoorden
 7. Nesrin 20 februari 2018

  Je hebt een prachtige buik.wat een mooi boeket heb je gekregen en oh die pannenkoeken zien er lekker uit.
  Ik snap je helemaal hoor, ook ik was op een gegeven zo benieuwd naar hoe de baby eruit zou zien.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge