Week 8: Autopech en lekker naar Amsterdam!

Het was voor mijn gevoel weer een aparte week. Ik werkte twee dagen thuis, werd geconfronteerd met een lege accu, kreeg meerdere leuke pakketjes binnen en genoot enorm veel van een relaxed weekend. Kijk je mee naar weekoverzicht numero 8?

Maandag

Kijk, dat is nog eens lekker de week beginnen. Normaal gesproken neem ik niet de tijd om lekker te ontbijten, dat doe ik alleen in het weekend. Maar op maandag middag kwam de kraamzorg langs voor een intake dus werkte ik een dagje thuis.
En dat kwam super goed uit want er kwamen 2 leuke pakketjes binnen!
Deze toffe nieuwe Nike’s, waar ik heeel erg blij mee ben :D!
En iets voor op de baby kamer: een babymonitor. Uiteindelijk zal ons meisje een kamertje op de eerste verdieping krijgen, terwijl Michael en ik juist op de benedenverdieping slapen (als in, twee verdiepingen daaronder, we hebben een beetje een rare woning wat dat betreft omdat het een dijkwoning is). De eerste tijd zal ze bij ons komen liggen maar uiteindelijk zal ze naar boven moeten en dan is het wel zo fijn als we haar goed in de gate kunnen houden!

Dinsdag

Toen ik dinsdag thuis kwam uit werk werd ik weer verrast met een cadeautje van oma!
En een cadeautje van tante. Zo lief!

Woensdag

Woensdag ochtend moest ik voor controle naar de gyneacoloog. Fijn onderzoek weer..
De rest van de dag werkte ik ook thuis omdat dat net even wat lekkerder uit kwam. Om 5 uur stond de buurman voor de deur… Dat de lichten van onze auto nog aan stonden. En jawel, de accu was leeg. Ik snap nog steeds niet hoe het kan… Maar meer daar over kan je hier lezen.
Gelukkig was dezelfde buurman zo lief om Michael en mij te helpen zodat we toch met de auto naar mijn ouders konden, want: mijn vader was jarig! De jarige job was zelf een beetje grieperig maar dat mocht de pret niet drukken want gezellig was het wel! 🙂

Donderdag

Op donderdag sloeg ik het maken van foto’s blijkbaar even over. Veel bijzonders zal ik dan ook wel niet gedaan hebben ;).

Vrijdag

Oh, mijn favoriet.. Het blauwe scherm des doods zoals ik dat meestal noem. Windows updates.. Dat duurt vaak veeeel langer dat je zou willen, en dit keer was het helemaal fijn want er zat nogal wat tijdsdruk achter. Ik had mijn computer toch echt nodig voor een call met een klant die ochtend. Gelukkig was het dit keer niet een udpate van een uur en kon ik nog redelijk op tijd aan mijn werkdag beginnen.
Aaaahww nog meer cadeautjes! Dit keer van de lieve collega’s uit mijn team! Zoals je mischien wel weet werk ik in de games industrie, en hebben we ook een kantoor in San Francisco, vandaar het zwarte t-shirt met pacman en wat highlights uit SF erop (mee genomen door mijn Amerikaanse collega’s) en een super schattig unicorn pakje <3! TE schattig :D!

Op vrijdag avond ging Michael met een vriend naar het concert van Kendrick Lamar. Ik had dus lekker de hele avond voor mezelf. Hoe ik die besteedde? In bed! Haha, ik was behoorlijk moe van de hele week en dook lekker op tijd mijn bedje in. Love it!

Zaterdag

Voor de laatste keer dit jaar begon ik mijn weekend weer met de Olympische winterspelen. Afsluiten met twee keer brons, niet slecht toch!
Daarna gingen Michael en ik naar Amsterdam.
Vooral veel rond gewandeld…
En nog even langs het Holland Casino (al is deze foto alweer van de terug weg op het Leidseplein).

Zondag

Op zondag ochtend gingen Michael en ik nog even langs de Loods 5. Ik had daar kast knopjes gezien die ik toch wel erg mooi vond (voor op de commode). Ook wilden we deze stoel nogmaals bekijken en uit proberen. Ik denk dat dit hem gaat worden!
Verder kochten we nog een dekentje en een vrolijk kussentje voor op de babykamer (niet voor in het ledikantje trouwens).
Oh, en deze foto mag trouwens ook niet ontbreken in dit foto overzicht! Mijn moeder is lekker aan het breien geslagen voor haar eerste kleinkind. Super blij met al deze leuke truitjes en vestjes en slofjes. ZO SCHATTIG!!
En we sluiten de week weer af met een buikfoto! Op zondag ga ik namelijk altijd ‘een week vooruit’. Hier ben ik dus precies 29 weken zwanger. Ik begin nu wel echt snel uit te dijen voor mijn gevoel ;). Dingen laten vallen is niet handig want bukken is nu al een klein drama…

Zo, dat was hem weer! De rest van de zondag heb ik lekker aan mijn blog gerommeld (twee artikelen, waaronder deze, getikt). En ik ga zo denk ik lekker genieten van een bad en duik niet te laat mijn bedje weer in. Opladen voor een nieuwe week. Een hele leuke want: ik ben woensdag jarig!!

Heb jij nog een beetje van het mooie, zonnige, winterse weer kunnen genieten of vond je het veel te koud en ben je lekker binnen gebleven?

6 Comments

 1. Suzanne 26 februari 2018

  Een leuke week! Leuk om te lezen en te zien.
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn afgelopen week in agenda, planner en bullet journalMy Profile

  Beantwoorden
 2. Laura 26 februari 2018

  Leuke buikfoto weer! En die kleertjes die je moeder heeft gemaakt zijn echt super schattig! Zo leuk die bijpassende slofjes! En dat unicorn pakje oooookkkk omg love it!

  Beantwoorden
 3. Jenn 26 februari 2018

  Wat lief, al die cadeautjes! Mooie foto’s 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #164My Profile

  Beantwoorden
 4. Lieke van Veen 26 februari 2018

  Die schoenen zijn super mooi! Heb je een linkje waar je ze hebt gekocht? Wat een leuke cadeautjes heb je trouwens gekregen! Je bent weer flink verwend.

  Beantwoorden
 5. Romy 26 februari 2018

  Wat ziet je buikje er al mooi uit! En superleuk, al die babypakjes die je moeder heeft gebreid! Hoe lief! 🙂 Toevallig was ik zaterdag ook een dag in Amsterdam. Altijd leuk om daar rond te lopen op een zonnige dag in het weekend!
  Romy onlangs geplaatst…Blij met je baan | 4 lessen die ik leerde van solliciterenMy Profile

  Beantwoorden
 6. nICIOLETTE 26 februari 2018

  vANUIT EEN iNSTAGRAM GROEP EVEN EEN BLIK OP JE BLOG EN DAN ZIE IK METEEN ZO’N LEKKERE ACTIEVE WEEK.
  wAT EEN LEUKE BLOG HEB JE! sPANNEND NU JE OVER DE HELFT VAN JE ZWANGERSCHAP BENT.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge