Weekoverzicht 1: gelukkig nieuwjaar!

Op 9 januari mag je toch nog wel een gelukkig nieuwjaar wensen toch? Ik vind van wel. Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie een ontzettend fijne jaarwisseling en eerste week van het nieuwe jaar gehad! Die van mij is voorbij gevlogen.. Net als de laatste week van 2017 trouwens. Ik had tussen kerst en oud en nieuw heerlijk vrij, en genoot van een ‘staycation’ die alweer voorbij was voor ik het door had. Foto’s schoten er een beetje bij in, maar met de schamele foto’s die ik wel heb gemaakt praat ik je graag even bij!

De ‘vakantie’ was behoorlijk druk. Eerst een paar kerstdagen die werden gevierd met familie en heel veel eten. Daarna stond de vakantie in het teken van bezoekjes aan de Ikea, babywinkels en: autodealers! De eerste aankopen voor de baby(kamer) zijn gedaan, en we zijn weer in het bezit van een hele fijne auto! Michael wisselde zo’n anderhalve maand geleden van baan, wat ook het einde van zijn lease auto betekende…

Hoewel ik dacht dat ik wel even zonder auto kon was de 5 weken autoloos zijn wel weer meer dan genoeg. En zeker met oog op de baby kon een auto niet ontbreken. Heel heel fijn om die weer voor de deur te hebben :).
Naast kerst met familie werd er ook kerst gevierd met vriendinnen. We werden verwend met een drie gangen diner door de middelste dame. Heerlijk een avondje geiten (zoals Michael dat altijd noemt).

Oud en Nieuw vierden we gezellig met vrienden bij ons thuis. Dat wilde ik graag, zodat ik mijn bed in kon duiken als ik te moe zou worden. Uiteindelijk hield ik het gewoon de hele avond/nacht vol en kroop ik na een hele gezellig avond rond half 4 mijn bedje in. Op 1 januari was ik uiteraard nog vrij, maar vanaf dinsdag ging ik weer aan het werk. Jammer dat die week vrij zo snel voorbij gevlogen was, maar nog een paar maanden en dan heb ik echt lekker lang vrij ;).

Van het weekend werd ik lekker verwend door Michael. We gingen op vrijdag avond lekker uit eten, op zaterdag langs bij vrienden, en op zondag bij mijn broertje langs die jarig was! Ook nam ik lekker de tijd voor een uitgebreid bad. En voor ik het wist was het weekend al weer voorbij en stond de nieuwe werkweek weer voor de deur. Time flies!

Korte update

Tot slot nog een korte update over hoe het met me gaat. En daar kan ik zeker heel erg kort in zijn, want ik heb helemaal niks te klagen. Ik voel me goed, heb genoeg energie, en mijn buik begint meer en meer te groeien wat ik op dit moment alleen maar leuk vind (hoe ik daar over een paar weken/maanden over piep dat weet ik nog niet, maar voor nu: leuk!). Ik ben wellicht iets sneller moe dan normaal, maar goed, ik deel mijn lichaam ook met een lief meisje dus dat is ook niet zo gek :D.

Verder is de nesteldrang nog niet ingeslagen, al begint het klaar maken (of eigenlijk moet ik zeggen, de drang om uberhaupt te beginnen) van de babykamer wel langzaam te komen. Ik ben nu ruim 22 weken zwanger en daarmee dus alweer over de helft. En het fantaseren over hoe ze er uit gaat zien is ook begonnen. Ik ben zo benieuwd naar haar! Nog een paar maanden geduld (net jammer dat geduld niet 1 van mijn beste eigenschappen is 😉 ). Maar goed, het gaat dus helemaal goed met mij, en ik hoop met jou ook!

Hoe was jouw eerste week van 2018?

6 Comments

 1. Laura 9 januari 2018

  Ik ben ook zo benieuwd naar jullie kleine meisje!

  Beantwoorden
 2. Jenn 9 januari 2018

  Leuk overzicht, en gelukkig nieuwjaar! Mijn eerste week was vooral heel rustig, maar dat is ook wel lekker na de drukke feestdagen.
  Jenn onlangs geplaatst…Gelezen: De cirkel van zes van Nora RobertsMy Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 9 januari 2018

  Gelukkig nieuwjaar lieverd!
  En dat ziet er allemaal heel fijn uit, de laatste kerst zonder kindje, hahahaha
  Ongelooflijk toch? Zo ben je nog met twee, straks met zijn drietjes.

  Ik ben blij dat alles zo goed gaat, en mijn laatste 2 weken van 2017 waren hectisch, heb een lover 😉
  En die eerste week net zo hectisch gezien hij in Leeuwarden woont, dus vooral heen en weer gedoe, hahaha

  X

  Beantwoorden
 4. Saskia 9 januari 2018

  wat een fijne, drukke eerste week zo te lezen! En tof hoor die nieuwe auto.
  Fijn ook om te lezen dat het goed met je gaat<3

  Beantwoorden
 5. Sammie 10 januari 2018

  Nog een gelukkig nieuwjaar 🙂 Word een jaar waarin jullie van 2 naar 3 gaan, spannend!
  Sammie onlangs geplaatst…Industriële tv kast en veel planten. Onze woonkamer.My Profile

  Beantwoorden
 6. joor 23 januari 2018

  Beetje laat maar nog een fijner nieuw jaar! Met veelal leuke dingen in vooruit zicht!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge