Weekoverzicht 1: Een nieuw jaar, een nieuwe week!

weekoverzicht-1Zo, de eerste week van het jaar zit er al weer op ;). Maar om te beginnen nog de beste wensen voor 2017! Het jaar begon met internationale katerdag… Man, wat voelde ik me goed op zondag. Niet dus. Maar goed, een leuk feestje gehad op zaterdag, dus het was het waard. Op maandag was ik nog niet helemaal de oude.. Een extra vrije dag had ik niet vervelend gevonden maar goed, vol goede moed ging ik weer aan het werk. Kijk je mee naar weekoverzicht 1?

Maandag

maandagWe begonnen de week met een mooie zonsopkomst bij de grachten. Hup, hup, door de kou naar het werk! Werk was alsof ik nooit weg was geweest. Druk zoals ik gewend ben. ’s Avonds? Deed ik lekker helemaal niks meer. Nog een beetje bijkomen van een heftig weekend…

Dinsdag

dinsdagOp dinsdag liep ik eens een andere route dan normaal. Helaas zonder mooie zonsopkomst dit keer!
dinsdag-2’s Avonds aten we lekker nasi! En we keken Prison Break.

Woensdag

woensdagEen fotootje uit het vorige jaar. Maar op woensdag ging ik naar de sportschool. Op maandag en dinsdag durfde ik het nog niet helemaal aan. Ik was bang dat het rete druk zou zijn. Gelukkig viel het heel erg mee!

Donderdag

Hier ging er iets mis. Geen foto’s! En ik moet bekennen dat ik eigenlijk ook niet mee weet wat ik in de avond deed. Waarschijnlijk niet heel veel…

Vrijdag

vrijdag-2Yes! Daar was ie weer, een mooie lucht terwijl ik naar het werk liep! Ik kreeg het niet helemaal goed vast gelegd! De lucht was namelijk echt prachtig <3!
vrijdag-3Na het werk hoepelde ik een uurtje terwijl ik the Voice aan het kijken was. Een makkelijke en leuke manier om toch nog wat lichaamsbeweging te krijgen! Ik kon het niet meer opbrengen om door de kou naar de sportschool te gaan.

Zaterdag

zaterdagSneeuw! Een beetje een winter wonderland dus :). Zaterdag was een druk dagje. In de ochtend kwamen twee vrienden even langs voor de koffie. In de middag gingen we naar mijn broertje toe die alweer 29 werd. Wat worden we toch oud allemaal :D. En in de avond?
zaterdag-2Een gezellig meidenavondje.

Zondag

zondagDe zondag begon ik rustig met een lekker ontbijtje. In de middag kwamen Michael zijn ouders nog even langs en daarna ging ik met mijn eigen moeder naar Fantastic Beasts and where to find them.
zondag-2Wij vonden het een leuke film, aanrader dus!
zondag-3Eenmaal thuis tuigden we de kerstboom af. Toch een beetje jammer, misschien binnenkort maar eens een paar mooie planten in huis nemen om de leegte te vullen!

En dat was hem al weer, de eerste week van 2017! Ik moet er nog wel een beetje aan wennen… 2017!

Hoe was jouw eerste week van het nieuwe jaar?

11 Comments

 1. Morgaine 9 januari 2017

  Dat was een vrij normale week voor jou op de kater na, hahahaha hier zijn we nogal rocky road gestart, een herseninfarct in de familie en ja heel dichtbij, gelukkig is die persoon weer thuis, of bij zijn dochter in elk geval, een lichte tia denken ze en nog wat, maar de komende dagen zal hij nog in de gaten gehouden worden door mijn familie die dichter bij zit.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Susan Smit: De eerste vrouw: Elena’s Vlucht & VloedMy Profile

  Beantwoorden
 2. Roos 9 januari 2017

  Bij ons is de kerstboom afgelopen week helaas ook weggegaan. Voor de rest een lekker rustig laatste vakantieweekje, met een dagje weg, werken en schoolwerk.

  Beantwoorden
 3. Jenn 9 januari 2017

  Ik vond het ook jammer dat de kerstversiering weer opgeruimd is, maar ach, ook dat hoort erbij natuurlijk 🙂 Kan moeilijk het hele jaar alles laten staan, dan is het speciale er ook vanaf.
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #105My Profile

  Beantwoorden
 4. Joor 9 januari 2017

  Mooie lucht!!! En inderdaad jammer geen kerstboom meer maar voor je het weet is het weer kerst! 🙂

  Beantwoorden
 5. Sandra 9 januari 2017

  Jammer he, al die kerstversiering weer weg? Wel leuk dat je planten wilt gaan neerzetten in huis. Dat geeft sowieso al sfeer. 🙂 Die eerste foto met de zonsopkomst vind ik erg mooi bij de gracht! Pretty!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #89 | Keihard studeren, boos & vakantie inspiratie opdoenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Sammie 9 januari 2017

  Ik moet mijn hoepel toch ook echt eens gaan gebruiken.. zucht. Prachtige foto van de zonsopkomst bij de grachten!
  Sammie onlangs geplaatst…Sam & beauty producten.My Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 9 januari 2017

  Haha dat van donderdag heb ik soms ook en dan zit maar te graven en te graven…stom he dat je het soms helemaal kwijt bent.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #54My Profile

  Beantwoorden
 8. Saskia 10 januari 2017

  Gaaf hoor, je uitzicht en dan nog op zo’n bevroren en ondergesneeuwd meertje. In de eerste week van 2017 had ik nog fijn vakantie <3
  Saskia onlangs geplaatst…Van verhuizen in 2016, naar het thuisgevoel in 2017My Profile

  Beantwoorden
 9. Charel 11 januari 2017

  Leuk zeg een huisje aan het water! Ik vind het altijd zo inspirerend om te zien dat jij alles zo goed weet de combineren! Werk sporten huishouden! Echt knap x
  Charel onlangs geplaatst…Hoe staat het met de verhuizing? | 1My Profile

  Beantwoorden
 10. Joyce rdt 12 januari 2017

  Wat leuk dat je met je moeder naar de film bent geweest, die van mij krijg ik voor geen geld mee haha. Zonder Kerstboom is inderdaad even wennen, ik ben ook aan het denken over wat bloemetjes haha. Liefs.x

  Beantwoorden
 11. Lauralo 13 januari 2017

  Die film wil ik ook nog zien! Aanrader dus! En wat goed dat je alweer neteen naar de sportschool was, ik ben nog niet geweest dit jaar oh oh

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge