Weekoverzicht 13: Amsterdam x7

En weer een week voorbij gevlogen. We leven alweer in april! De afgelopen week was ik elke dag in Amsterdam. Voor mijn werk, voor een date night en voor voetbal kijken. De afgelopen week niet zo veel gesport als ik zou willen, de teller bleef hangen op 1. Volgende week weer beter! Kijk je mee naar weekoverzicht 13?

Maandag & dinsdag

Whoeps, geen foto’s! Man, wat had ik een last van dat uurtje dat we kwijt waren in de ochtend. Ik kon echt mijn bed niet uit komen! Maandag is altijd een lange dag op werk, en dinsdag.. was ik ook nog aan het bijkomen van dat uurtje.

Woensdag

Met moeite ging ik op woensdag ochtend wel mijn bed uit. De sportschool sloeg ik nog even over maar ik ging wel een rondje hardlopen.

Donderdag

Goeiemorgen… Dit zag er niet goed uit. Dat was het ook niet want er was een probleem met een trein…
Ik had weinig zin om een half uur of langer op een trein te wachten waar ik in zou passen (als er al 1 kwam) en ging dus terug naar huis om alvast even te werken. Na een uurtje probeerde ik het, met succes, nog eens.
’s Middags ging ik met een paar collega’s even kijken bij ons nieuwe kantoor. We zijn enorm aan het groeien en over anderhalve maand verhuizen we naar een groter kantoor. Dit is ons uitzicht!
En dit is een snelle foto van het nieuwe kantoor, waar nu nog in geklust wordt. Groooot!
En het werd zo’n avond. Lui maar heel erg lekker patatjes gehaald bij de snackbar om de hoek <3.

Vrijdag

En weer kon ik mijn bed niet uit komen. Dus geen sport selfie, maar een random foto van de gracht waar ik elke dag overheen loop.

Vrijdag einde dag bleef ik hangen op het werk. Wijntjes drinken en gezellig praten. Rond een uurtje of half 12 was ik thuis.

Zaterdag

Op zaterdag deed ik bijna helemaal niks. Tot de avond. Michael was al in Amsterdam, en we gingen met twee vrienden lekker uit eten. Rond een uur of 5 kwam ik van de bank af om te douchen en me op te frissen.
En daarna dus weer terug naar Amsterdam. We hebben heerlijk gegeten!

Zondag

Ha, deze foto verdient geen schoonheidsprijs. Maar.. we waren bij een vriend in Amsterdam om de wedstrijd Ajax – Feyenoord te kijken. Heerlijk hoor, zo’n 2-1 overwinning!!
Na de wedstrijd aten we ook nog gezellig met elkaar en rond een uurtje of 7 gingen Michael en ik weer richting Zaandam. Nog even een paar uurtjes chillen voordat de nieuwe werkweek weer begint!

En dat was hem al weer. Geen hele enerverende week, maar een lekker rustig weekje. Ik ben ondertussen gelukkig wel redelijk aan het uurtje tijdsverschil gewend, dus komende week ga ik weer lekker naar de sportschool. Kom maar op met een nieuwe week!

8 Comments

 1. Jenn 3 april 2017

  Leuk overzicht, rustig is af en toe ook heerlijk!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #117My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 3 april 2017

  Oh dat uitzicht op je nieuwe kantoor is niet verkeerd straks! Vooral in de zomer kan dat heel mooi en leuk zijn om naar te staren als je daar tijd voor krijgt, hahahaha

  En Ajax, whahaha ze hebben in de Arena gespeeld heb ik begrepen? Ik kwam er nog langs met de trein maar we waren intercity, dus ging wel heel snel 😉 Was rustig op de terugweg. En dat ‘we’ gewonnen hebben had ik ook gehoord, ze zijn er nog niet, maar wel alles weer open hoorde ik 😀

  Dat patatje ja, dat heb ik gisteren ook gegeten en echt heerlijk!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Prettig gespoordMy Profile

  Beantwoorden
 3. Joor 3 april 2017

  Wat een leuk overzicht weer! Rustig weekje…. Af en toe is het wel erg lekker zo’n patatje!

  Beantwoorden
 4. Charel 3 april 2017

  Fijne week! Wat een uitzicht joh heerlijk!
  Charel onlangs geplaatst…Hoe ervaar ik PDS?My Profile

  Beantwoorden
 5. Romy 3 april 2017

  DAt klinkt als een fijne week! Altijd balen die overvolle, niet op tijd rijdende etc. treinen, maar wel een slim idee om dan alvast thuis aan de slag te gaan! Wat een mooie foto trouwens van jou op zaterdag! Je hebt echt krullen om jaloers op te zijn 🙂
  Romy onlangs geplaatst…25 simpele tips om afleiding te zoekenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Benthe 3 april 2017

  Ooh ik ben heel blij om te lezen dat ik niet de enige was die moeite had met dat uur verschil, pff ik was niet uit bed te slaan! En ik had hier ook een juichend vriendje op de bank gisteren, terwijl ik heerlijk op het balkon lag te chillen, haha.
  Benthe onlangs geplaatst…De leukste 1 april inhakersMy Profile

  Beantwoorden
 7. Michelle 5 april 2017

  Stomme uur verschil! Uur achteruit vind ik overigens minder erg, haha. En prachtig haar heb! Zal je van iedereen wel horen denk ik 😉
  Michelle onlangs geplaatst…Niet zo happy #2My Profile

  Beantwoorden
 8. Koffiezuster 7 april 2017

  Ook wel eens lekker zo’n weekje lijkt me!! Ik ben wel andere tijden op vrije dagen wakker, maar verder weinig gemerkt van het uur verschil. heb dan ook een heel wisselend rooster, dus het loopt toch al niet in een vast ritme!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge