Weekoverzicht 17: Koningsdag en veel familie

Kijk, dat is nou eens genieten! Omdat koningsdag dit jaar op een donderdag viel besloot ik de vrijdag ook vrij te nemen zodat ik een lekker lang weekend had. Heerlijk! Aangezien ik me aan het begin van de week niet helemaal optimaal voelde deed ik redelijk rustig aan. Die vrije dagen kwamen dus perfect uit! Kijk je mee naar alweer weekoverzicht 17?

Maandag

Kijk, dat begint meteen lekker. Geen foto. Maar op maandag voelde ik me ook niet zo lekker en deed ik naast werken ook niet zo veel. Zeg maar helemaal niets. On to the next one!

Dinsdag

Op dinsdag voelde ik me al iets beter. Dat kwam goed uit want er stond een date met mijn nichtje op het programma. Eerst even snel eten, en daarna naar Beauty and the Beast.
Hoewel ik de originele film ontelbaar keer gezien heb en ik die film dus wel kan dromen vond ik hem toch heel erg leuk! Rond een uur of kwart voor 12 was ik weer thuis en dook ik meteen mmijn bedje in.

Woensdag

Zo, dat was al weer de laatste werkdag van de week, zo lekker! Op dinsdag waren onze nieuwe stoelen voor in de woonkamer aangekomen. Die kon ik op woensdag eindelijk in daglicht bewonderen. I like!
En na het werk stond er nog een heerlijke roti op me te wachten. Goed begin van het lange weekend! Nog steeds niet helemaal fit bleef ik lekker thuis hangen, Michael ging voor Koningsnacht de stad in.

Donderdag

Aangezien het weer niet helemaal fantastisch was (veel te koud) nodigden wij vrienden bij ons thuis uit. Een stuk fijner dat buiten in de kou staan blauw bekken dacht ik zo ;).

Vrijdag

Op donderdag was de Koning niet de enige jarige. Ook mijn oma mocht er weer een jaartje bij op tellen. Op vrijdag gingen Michael en ik bij haar langs en aten we een lekker taartje!
De rest van de dag spookte ik niet heel veel uit. Ik keek 13 reasons why af, bracht Michael naar zijn vrienden toe zodat en ging vlak voor zonsondergang nog even naar buiten voor een rondje hardlopen. Het leek net alsof de lucht in de fik stond!
Een half uur later kwam ik weer voldaan thuis. Lekker luieren thuis totdat Michael het sein gaf dat ie weer opgehaald wilde worden :).

Zaterdag

Ik was een beetje van de leg op zaterdag. Nóg twee dagen weekend! We waren weer heerlijk lui en gingen in de middag naar de verjaardag van mijn nicht en haar zoontje die op 1 mei 1 wordt! En dag twee dat ik mijn oma zag, hier was ze wat in het baby boek aan het schrijven :).
Er was enorm veel lekker eten. Na een gezellige avond waren we rond een uurtje of 1 weer thuis.

Zondag

En op zondag bleef ik de hele ochtend in bed liggen ;). Daar zijn de zondagen voor toch? Mijn plantjes in de vensterbank doen het ontzettend goed.
Vandaar dat ik in de middag even naar het tuincentrum reed. Potjes (en plantjes, oeps!) kopen, zodat ik mijn stekjes kan ompotten. Ik vind deze pannenkoekenplant (geloof ik?) zo leuk! Hopen dat ik hem in leven kan houden!
Ik deed ook meteen boodschappen en na thuiskomst begon ik meteen aan de lasagne. Toen die in de oven stond kon ik nog net even snel een rondje hardlopen, om vervolgens weer op tijd thuis te zijn voor de bekerfinale. Perfecte timing! De pauw liep trots rond!
En dat waren weer een paar kilometer, en wat voel ik me toch altijd een stuk fijner als ik heb hardgelopen!
Yummie! Hij was enorm goed gelukt. Ik ben er dol op!

En dat was hem al weer, weekoverzicht 17! Hoewel hij wat minder begon omdat ik niet top fit was, eindigde de week helemaal top met 4 dagen weekend!

Heb jij nog wat speciaals gedaan met Koningsdag?

6 Comments

 1. Morgaine 1 mei 2017

  Dat is inderdaad wat minder het begin van jouw week, maar gelukkig werd het beter, bij mij was het misschien andersom, hahahaha heel veel visite gehad afgelopen week, met Koningsdag even in de stad geweest en verder niets, ja haken en tv.

  Vrijdag visite, was heel gezellig en het weekend was ik even stuk -)

  Van harte gefeliciteerd met jouw jarige nicht vandaag!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Skatebaan Muzenpark/Almere 13 jaar geledenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Paul 1 mei 2017

  Wat een prachtige eetkamerstoelen. Waar heb je die gekocht?
  Paul onlangs geplaatst…IrisMy Profile

  Beantwoorden
 3. Joor 2 mei 2017

  Wat een leuke week weer!! Die pannekoeken plant is echt tof!! En mooie stoelen!!

  Beantwoorden
 4. Jenn 2 mei 2017

  Leuke week!
  Jenn onlangs geplaatst…Mei mini-bucketlistMy Profile

  Beantwoorden
 5. Romy 2 mei 2017

  Groot gelijk heb je om met koningsdag lekker binnen te blijven. Het was zó koud buiten! Wat een gave stoelen heb je gekocht! Supermooi! En nog gefeliciteerd met je oma!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge