Weekoverzicht 2: Feesten en eten!

Afgelopen week stond een beetje in het teken van feesten, en eten.. Ohja, en werken.. dat hoort er natuurlijk ook bij. Afgelopen vrijdag hadden we de bruiloft van goede vrienden. Wat een gezellig en mooi feestje! Dat en meer in het weekoverzicht van de tweede week van 2018!

Maandag t/m donderdag

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar om veel foto’s te maken. Niet dat ik nou super veel spannende dingen doe door de weeks.. Ik werk.. en in de avond wordt er gegeten, genetflixt en daar houdt het ook wel weer mee op.

Op woendag ging ik nog even langs de mondhygienist. Die leek onder de indruk want ik hoefde van haar eigenlijk ook niet meer terug te komen.. Dat was dus mooi.

Vrijdag

Op vrijdag werd er door zowel Michael als mij thuis gewerkt. Er zou een pakketje gebracht worden en we hadden in de avond een bruiloft!
Het pakketje kwam binnen; super leuke postertjes voor in de babykamer <3. Dit keer de juiste bestelling. Eerder in de week hadden we ook een rol met posters binnen gekregen, maar die waren eigenlijk voor een mevrouw uit Zweden en waren dus ook niet wat wij hadden besteld. Ze zijn zo leuk! Ondertussen zitten ze ook al in lijstjes, klaar om opgehangen te worden.
Aan het einde van de middag was het klaar om te douchen en me om te kleden. Bij deze ook meteen een foto van mijn buik ;).
Wat een leuk feestje was het!
Prachtige locatie, prachtig bruidspaar, en heel veel gezelligheid. Aan het einde van de avond was ik alleen wel helemaal gesloopt. Maar dat was het meer dan waard!

Zaterdag

Oeii, geen kater, want natuurlijk geen druppel alcohol op.. maar man wat was ik moe. Ik lag de avond ervoor om half 3 in bed, en had behoorlijk lang staan dansen en praten.. tijd om bij te komen. Van Michael kreeg ik een ontbijtje op bed!

En om 1 uur was het echt tijd om uit bed te komen. Om half 2 kregen we namelijk bezoek van een vriend en zijn dochtertje. Ook erg gezellig!
Michael voelde zich ook niet top fit (die had natuurlijk wel een paar druppels alcohol gedronken), en toen bleek dat het eten in huis niet meer goed was (het vlees was niet goed meer, terwijl het nog niet over datum was.. Irritant), hadden we allebei geen puf om naar de supermarkt te gaan. Chinees bestellen it is! Lekker! Serietje erbij, niks meer aan doen.

Zondag

Nog meer lekker eten! Op zondag had ik wel weer zin om er even uit te gaan.ย  In de ochtend kwamen Michael zijn ouders op de koffie, en ’s middags liepen Michael en ik even naar de stad om lekker te lunchen.

De rest van de middag bracht ik weer lekker lui door, lezend op de bank!

Hoe was jouw weekend?

6 Comments

 1. Judith 15 januari 2018

  Die pizza ziet er zo lekker uit <3
  Judith onlangs geplaatst…6 Hotspots in AmsterdamMy Profile

  Beantwoorden
 2. Jenn 15 januari 2018

  Wat zie je er stralend uit op je buikfoto! Mooi ๐Ÿ™‚
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen weekโ€ฆ #158My Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 16 januari 2018

  Wat zie je er prachtig stralend mooi uit inn dat jurkje! Ja, dat staat je heel erg goed ๐Ÿ˜€

  Heerlijk, van a tot z, en mijn weekend? Was ook heerlijk, zal je de details besparen ๐Ÿ˜›

  X

  Beantwoorden
 4. Laura 16 januari 2018

  Mooie foto van jou & je buik ๐Ÿ˜€๐Ÿ™Œ๐Ÿป Klinkt als een heel fijn weekje! Ik heb lekker gesport en ben naar star wars geweest in de bios dit weekend ๐Ÿ˜Š

  Beantwoorden
 5. Romy 16 januari 2018

  Wat een mooie foto van jou! Je straalt en dat jurkje staat je ook zo leuk! Leuke posters hebben jullie besteld trouwens. Dat staat vast heel gezellig op de babykamer ๐Ÿ™‚
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #16: middernachtmazzel & wasabi-tapeMy Profile

  Beantwoorden
 6. Saskia 17 januari 2018

  Wat staat die jurk je tof. En prachtige buik<3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge