Weekoverzicht 3: Doe mij nog zo’n weekend!

Voor mijn gevoel heb ik het afgelopen weekend echt mega veel gedaan. Heerlijk productief dus geweest, maar ook genoeg tijd gehad om luierend door te brengen. Doe mij nog zo’n weekend aub! Mijn week op werk was redelijk intensief, maar was ook erg leuk. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

Maandag slaan we voor de verandering maar weer eens even over. Er werd gewerkt… En op maandag werk ik altijd net even wat langer door omdat we altijd even bellen met onze collega’s in het US kantoor. ’s Avonds voerde ik dan ook niet heel veel meer uit.

Dinsdag

Op zondag bestelde ik een zwangerschapsbadbak. Ik zag het niet meer helemaal zitten om (vooral mijn tieten ;)) in een bikini te proppen. Deze kwam op dinsdag binnen. Nu nog eens de tijd vinden om naar zwangerschapszwemmen te gaan. Dat wil ik namelijk binnenkort eens uitproberen.
Over badderen en water enzo te spreken… ’s Avonds ging ik lekker in bad :D.

Woensdag

Brrrr, mega mega druk op het werk. Op woensdag had ik alle reviews en outlooks met collega’s, en zat de HELE dag in meetings, met als afsluiting nog een call met een klant. Toen ik eenmaal om 7 uur thuis was was ik op. Helemaal gaar.

Donderdag

Kijk, dat is nog eens gezellig! Vanwege de storm (en omdat ik echt even hard door wilde werken, zonder reistijd e.d.) bleven Michael en ik allebei thuis werken. Het stomme van thuis werken vind ik altijd dat het zo saai is omdat je helemaal alleen bent. Dat was nu niet het geval dus helemaal top!
Iets minder top? We kwamen er aan het eind van de middag achter dat de andere helft van onze hoekbank weg was gewaaid in de storm. In het water, en niet meer te redden.. Shit.
Tip van een collega was om de verzekering te raadplegen. Meteen maar gedaan en wat een irritant gedoe zeg.. Maar wat verwacht ik ook van verzekeringen..
’s Avonds hadden Michael en ik een bijzondere afspraak bij het gemeentehuis. Het erkennen van de ongeboren vrucht (ja mensen, ik heb het ook niet bedacht zo). Michael en ik zijn niet getrouwd en hebben geen geregistreerd partnerschap. We moesten dus samen de ongeboren baby erkennen zodat Michael haar kan aangeven als ze eenmaal geboren is :).

Ik was trouwens echt super blij dat Michael en ik allebei hadden besloten om thuis te gaan werken. Er reden 0,0 treinen dus anders waren we nooit op tijd geweest voor onze afspraak in het gemeentehuis!

Vrijdag

Op vrijdag haastte ik me uit het werk naar huis omdat ik dacht dat ik een afspraak had bij de verloskundige. Eenmaal thuis controleerde ik dat toch maar even en bleek die afspraak pas aanstaande vrijdag te zijn. Oeps….
In de avond ging Michael naar vrienden toe. Ik dook lekker op tijd mijn bed in omdat ik nogal moe was van de afgelopen week. Dan gaat er natuurlijk wel nog altijd een ‘slaap lekker’ fotootje naar Michael toe :D.

Zaterdag

De dag beginnen met croissantjes. Not bad, not bad at all!
En we besloten EINDELIJK eens de ‘gordijnen’ bij de keuken op te hangen. Ik denk dat we al ruim een jaar roepen dat we dat binnenkort gaan doen. De gordijnen waren ondertussen ook al weer weken (misschien zelfs maanden) in huis. Tijd dus om dat varkentje te wassen!
Helaas ging dat allemaal weer net wat minder soepel dan je zou willen en moesten we onze poging staken toen mijn moeder langs kwam.
Met mijn moeder ging ik namelijk lekker shoppen voor de baby. En we zijn ook nog eens enorm verwend want we kregen alles cadeau. Zo blij mee allemaal! Een super lief wiegje voor de eerste maanden (dan slaapt ze gezellig bij ons op de kamer). Beddengoed voor in het wiegje, een hemeltje, een lief pakje, voor mezelf twee shirts, dekentjes.. ENORM verwernd dus!

En we kregen ook ook nog eens cadeautjes die mijn moeder al had gehaald ;). Een super lief muziekmakend knuffeltje (een muziekdoos in een knuffel, anders dan dat kan ik het eigenlijk niet uit leggen). Love it!

Zondag

Hier zie je het leuke wiegje een stuk beter (want hier is hij al opgezet ;)). Ik wilde hem meteen al bij ons op de kamer hebben staan. Zo lief! Over een paar maanden ligt daar gewoon een lief klein meisje!
EN we gingen verder met de gordijnen. Dit keer succesvol. Joepie!
We kregen ook nog dit leuke knorrepotje op bezoek.
En maakte een heerlijke wandeling. Echt genieten was het weer op zondag <3.
En om het weekend helemaal top af te sluiten won Ajax ook nog eens van Feyenoord <3. Ik zei toch al dat ik een heerlijk weekend achter de rug had? Kom maar door met nog meer van zulke weekenden!

Ik kan er in ieder geval wel aan wennen. Productief zijn, verwend worden, winnen met voetbal, lekkere wandeling, chillen.. Op en top genieten!

Hoe was jouw weekend? En heb jij nog problemen gehad vanwege de storm?

4 Comments

 1. Morgaine 22 januari 2018

  Dat is zeker een relaxt weekend, hier minder relaxed maar net zo leuk, mijn nicht was jarig en vierde het voor het eerst in jaren weer groots, alles bij elkaar, familie en haar vriendinnen en vrienden, lol… Voor Pitcher een doop. Was gezellig en gisteren lekker in Amsterdam geweest, even p café eethuis met veel vrienden en bekenden, dat is eens in de zoveel tijd. 😉

  Vandaag komt er een andere vriendin op visite en het enige minpuntje hier? Jullie die gordijnen, hier het riool in de keuken, ahum, straks dus ook de rioolservice over de vloer… nou ja, dat 😉 hahaha

  Fijne nieuwe week, en dat wiegje zo schattig!
  X

  Beantwoorden
 2. Laura 22 januari 2018

  Heel mooi wiegje! En die gordijnen zijn ook mooi geworden! Love that picture of you taking a walk <3

  Beantwoorden
 3. Saskia 23 januari 2018

  Dit klinkt zeker heerlijk<3 Leuke foto's heb je hier gedeeld. Ik had zelf ook een fijn weekend. Bestie na een hele tijd weer gezien en lekker bijgekletst

  Beantwoorden
 4. Romy 23 januari 2018

  Wat fijn dat je zo’n heerlijk weekend hebt gehad. Dat wiegje is zo mooi en wat lief dat je moeder jullie zulke leuke dingen cadeau deed voor jullie babymeisje. Ik moest wel lachen om het ‘erkennen van de ongeboren vrucht’. Soms kunnen de officiële instanties dat soort momenten ook op zo’n mooie en gevoelige manier omschrijven…not! 😉
  Romy onlangs geplaatst…Mijn 500e artikel! | Wat heeft bloggen mij gebracht?My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge